• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Biz ilk doza gec kaldik.
Ama bilgilendirmeleri gerekirdi biz 3.ay gittik bize rota sordular bizde 4.ay gittiğimizde alıp yaptirdik ilk dozu inşallah atlatir minik asker zaten aşı da %100 çözüm degil de sadece hafifletiyor yani dua edelim ki Rabbim korusun yavrularimizi emzirebiliyo muydun canim bol bol emzirsen anne sütü mucize çünkü

tesekkurler ben de tahlil yaptirmak istiyorm da bulundgmz yerde imkanlar cok kisitli devlet hast. Gidip tahlil talep edince yapiyorlar mi
Ben kullaniyorum ona ragmen 10cikti cok düsük 15damlaya yükseltildi 5.aydan beri verdigim halde niye kullanmak istemiyosunzz onuda anlayamadm ama kanszlik ciddi sorunlara yol acabilen bir rahatsizlik ihmal etmezsiniz umarm
Bu arada kan tahlili talep ederseniz yaparlar kanina baktrmak istiyorum dersiniz insallah iyi cikar degerleriniz

Ama bilgilendirmeleri gerekirdi biz 3.ay gittik bize rota sordular bizde 4.ay gittiğimizde alıp yaptirdik ilk dozu inşallah atlatir minik asker zaten aşı da %100 çözüm degil de sadece hafifletiyor yani dua edelim ki Rabbim korusun yavrularimizi emzirebiliyo muydun canim bol bol emzirsen anne sütü mucize çünkü
3.5 aylikken yapmadilar işte. Agir geciriyor o sebeple. Hayir emmiyor. Hatta dün birkac damla süt geldi ama emmedi

Biraz daha iyiyim bn cocuklarnda öksürükleri cok fazla zyrtec diye bisey basladi ek olarak cigerler iyi cok sükür düzelme baslamis canim
Sen nasilsnn kuzuu nasl
Bugün duydugum en güzel haber maşallah cok sevindim canim Rabbim bir kez daha yasatmasin inşallah bizde bogaz enfeksiyonundan cekiyoruz ates agri öksürük :(

3.5 aylikken yapmadilar işte. Agir geciriyor o sebeple. Hayir emmiyor. Hatta dün birkac damla süt geldi ama emmedi
Manyak mı onlar ya yaptırmayın diyenler ben de ilkini geç yaptırdım hastaydı doktor ertelenmişti araya bir süre koydu ikinci için tarih verdi hemde sağlık ocağında yaptırdım bir daha gitmedim doktora , benimkine kan ilacı acayip kabız yapıyor ve demir evet çok önemli hemde beyin gelişimi için önemli ama doktor kullanma dedi iki kere denedim yok berbat yapıyor çocuğu kabız yapmayan bir demir ilacı buldum güya ama emin değilim

Anneler kızım bugün kuzeyinde uyurken öksürmeye başladı hemen ardından iki kere fışkırarak küstü. Hemen kucağıma ald m 4 kereye yakın yine fışkırarak kustu. Bu pekmezli peynirli karşımı yumurtasına karsturmistim anlamadı güzelce yedi bitirdi. Midesi bu karışımları kabul etmiyor sanırım. Yumurta epeydir yiyoruz bu kadar kustuğu olmamıştı. Ben sebebi bu diye düşündüm ama üşürmüş de olabilir. Keyfi yerinde diye doktora götürmedim. Gözlemleyeceğim bakalim

Anneler kızım bugün kuzeyinde uyurken öksürmeye başladı hemen ardından iki kere fışkırarak küstü. Hemen kucağıma ald m 4 kereye yakın yine fışkırarak kustu. Bu pekmezli peynirli karşımı yumurtasına karsturmistim anlamadı güzelce yedi bitirdi. Midesi bu karışımları kabul etmiyor sanırım. Yumurta epeydir yiyoruz bu kadar kustuğu olmamıştı. Ben sebebi bu diye düşündüm ama üşürmüş de olabilir. Keyfi yerinde diye doktora götürmedim. Gözlemleyeceğim bakalim
Fışkırarak kusma bi rahatsızlık belirtisi olabilir canım gözlemle bakalm karısımdan olsa bi kez olurdu baya bi kusmus bebiş cok gecmiş olsun

Back
X