• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bende aglıyorum hatta suan bile aglıyorum bugun inanılmaz sinirli ve gerginim:KK43:
Senin kocaya sigarayi biraktir kesin çözüm :) Saka bi yana da esin seni kizdirmak icin anlattigi aşikar yapan adam gizler. Bence muhabbetini bile acma.
Ayy ben olsam ne halin varsa gör derim kendin kaybedersin derim :))) O zman seni kizdirmak icin ugrasmaz birde sende kendine bak yavas yavas birden bu olay cikti diye degil artik bebeler biraz daha buyudu rahat bakabiliriz kendimize.
Ben spora basliycam mesela simdi eksiklerimi tamamliyorum aksam baksin kizina alti ustu bir saat bende sıkılasayim kotlarimi özledim :)

Gece emmesini azaltarak bırakın bence.. alışkanlık yaptığı zaman aç olmasa bile uyanır.. drumuz öyle söylemişti..bende beslenme süresininin arasını yavaşmyavaş uzatarak bıraktık.. şimdi sadece 23:00 de mama veriyorum o kadar..
Emmeden sakinlesmiyor ya arada deniyorum mesela koydum yarim saat gecti yine mizirdandi alip piss piss yapip uyutmaya calisiyorum Allahim o ne ciglik o ne sinir sonra meme versemde sakinlesemiyor beyimiz valla yaz gelsin yasina girsin naparsa yapsin 1 hafta 10 gun dayanip deniycem gece emmesini kesmeyi umarim basaririm canim

Aa ağlamıyo musun ben yeri geliyo ondan daha çok ağlıyorum :)) lohusalığım hala geçmedi bebim
Arada tamam diyorum alistim artik her sey cok guzel , bazen de yok diyorum beceremiyorum ben. Su an beceremedigim donemdeyim mesela nuksetti depresyonum , neyine senin anne olmak diyorum kendime, bas edemiyorum bebekle temizlikle yemekle suclu hissediyorum sonra millet 2 3 cocukla yapiyor idare ediyor 1 cocuga bakamiyorum zorlanmadan diye bla bla bla iste boylece gidiyor beynimin ici.

Kizlar ya uyku durumlariniz nasil ? 2 saatte bir kalkiyor diye sikayetleniyordum gece simdi dua ediyorum 2 saatte kalksn diye yarim saate kadar dustu emiyor yatiyor geri kalkiyor geri emiyor sabaha kadar boyleyiz, uykuya hasret kaldim. Gece beslenmesini yasina girince kessem faydasi olur mu ki resmen emmek icin kalkiyor aliskanlik oldu[/QUOTE
Diş çıkarıyor olabilirsiniz, bebekler diş çıkarırken tamamen huy değiştiriyor ve özellikle de geceleri sürekli uyanıyorlar. Emmek istemesinin nedeni bence açlık değil sadece diş huzursuzluğunu en huzur bulduğu yer olan memesinde gidermek istemesi. Geçici bi durum olduğundan şüpheniz olmasın, böyle rahatlatın kendinizi. Ama tabi biri çıkacak sonra diğeri gelecek böyle böyle büyüyecekler

Kizlar ya uyku durumlariniz nasil ? 2 saatte bir kalkiyor diye sikayetleniyordum gece simdi dua ediyorum 2 saatte kalksn diye yarim saate kadar dustu emiyor yatiyor geri kalkiyor geri emiyor sabaha kadar boyleyiz, uykuya hasret kaldim. Gece beslenmesini yasina girince kessem faydasi olur mu ki resmen emmek icin kalkiyor aliskanlik oldu
Diş çıkarıyor olabilirsiniz, bebekler diş çıkarırken tamamen huy değiştiriyor ve özellikle de geceleri sürekli uyanıyorlar. Emmek istemesinin nedeni bence açlık değil sadece diş huzursuzluğunu en huzur bulduğu yer olan memesinde gidermek istemesi. Geçici bi durum olduğundan şüpheniz olmasın, böyle rahatlatın kendinizi. Ama tabi biri çıkacak sonra diğeri gelecek böyle böyle büyüyecekler

Kızım emekleme pozisyonu alıyor ama daha emeklemiyor inş emekler :dua: cok severim emekleyen bebeleri :KK16:. Odayı döne döne geziyor yürümeye bayılıyor. Yürüteç aldık mecbur çünkü cok yoruluyordum yetişemiyordum koyduğum gibi koşmaya başladı :) iki gündür biraz daha rahatım..

Dün yemek yaparken kızım mamasandelyesindeydi oğlum ce e oynuyordu onunla nasıl güzel manzaraydı hemen çaktırmadan aldım videoya nasıl eğleniyorlardı.:KK200:. rabbime şükürler olsun.. dilerim anne olmak isteyen herkese nasip olur..

Diş çıkarıyor olabilirsiniz, bebekler diş çıkarırken tamamen huy değiştiriyor ve özellikle de geceleri sürekli uyanıyorlar. Emmek istemesinin nedeni bence açlık değil sadece diş huzursuzluğunu en huzur bulduğu yer olan memesinde gidermek istemesi. Geçici bi durum olduğundan şüpheniz olmasın, böyle rahatlatın kendinizi. Ama tabi biri çıkacak sonra diğeri gelecek böyle böyle büyüyecekler[/QUOT
Disleri erkenden cikardik 7 ayligiz 4 disimiz var , hic bilmiyorum dis mi huyu mu ama insallah gecicidir dediginiz gibi

Senin kocaya sigarayi biraktir kesin çözüm :) Saka bi yana da esin seni kizdirmak icin anlattigi aşikar yapan adam gizler. Bence muhabbetini bile acma.
Ayy ben olsam ne halin varsa gör derim kendin kaybedersin derim :))) O zman seni kizdirmak icin ugrasmaz birde sende kendine bak yavas yavas birden bu olay cikti diye degil artik bebeler biraz daha buyudu rahat bakabiliriz kendimize.
Ben spora basliycam mesela simdi eksiklerimi tamamliyorum aksam baksin kizina alti ustu bir saat bende sıkılasayim kotlarimi özledim :)
Bende öyle dedim en iyisi bırakmak dedim :))))
Bende kendin kaybedersin dönüşü olmaz dedim ,zaten bende öyle diyorum yapcak olsa anlatmazdı diye bu seferde başka bi düşünce geliyo sanırım ben hala lohusayım :)))) psikolojim hayli bozuk.
Bende spora baslamayi düsünüyorum yakinlarda salon var 1saat idare ediversin bende cok özledim tuniklerimi pantolonlarimi

kızlar benim kızlarım tamamen farklı bir karaktere büründüler , hem grip oldular hem diş huzursuzluğu sanırım
canimiza okuyorlar çok çok zorlanıyorum gece tam dalacam biri uyanıyor çığlık çığlığa ... burunları akıyor ilaç kullanıyoruz dönüşümlü 2 farklı ilaç doktora götürmedim hata mi ettim acaba baya uzun sürdü burun akıntısı iştahsızlık ateş ne ararsanız var

Doğumdan itibaren vitamin kullanıyorum sanırum yeterli değil.. birde kabızlık şikayetim var.. o kadar sıvı tüketmeme rağmen bağırsaklar çalışmıyor.. artık martta randevum var.. bi çocuk doğurdum yamuldum resmen..
Canım benim çok geçmiş olsun dün yazamadım sana. BAyadır yoktun herşey yolunda dimi

Kızım emekleme pozisyonu alıyor ama daha emeklemiyor inş emekler :dua: cok severim emekleyen bebeleri :KK16:. Odayı döne döne geziyor yürümeye bayılıyor. Yürüteç aldık mecbur çünkü cok yoruluyordum yetişemiyordum koyduğum gibi koşmaya başladı :) iki gündür biraz daha rahatım..

Dün yemek yaparken kızım mamasandelyesindeydi oğlum ce e oynuyordu onunla nasıl güzel manzaraydı hemen çaktırmadan aldım videoya nasıl eğleniyorlardı.:KK200:. rabbime şükürler olsun.. dilerim anne olmak isteyen herkese nasip olur..
Benim kızda poposunu kaldırıyor , kafa ve göcde kalkmıyor, uğraşıyor çabalıyor olmuyor.. sonrada pergel gibi kafa sabit poposuyla 360 derece daire çiziyor..:KK48: bende emeklemesini dörtgözle bekliyorum..7 aylık olduk.. babasına çekerse emeklemeden yürür, ama bana çekerse 1,5 yaşına kadar beklerim.. ben geç yürümüşüm. Kollarından tutunca ayakta uzun süre duruyor..yürütece çok nadir koyuyorum ondada geriye geriye gidiyor..

Arada tamam diyorum alistim artik her sey cok guzel , bazen de yok diyorum beceremiyorum ben. Su an beceremedigim donemdeyim mesela nuksetti depresyonum , neyine senin anne olmak diyorum kendime, bas edemiyorum bebekle temizlikle yemekle suclu hissediyorum sonra millet 2 3 cocukla yapiyor idare ediyor 1 cocuga bakamiyorum zorlanmadan diye bla bla bla iste boylece gidiyor beynimin ici.
Yalnız değilsin canım benim çoğumuz aynı şeyi yaşıyoruz burda. Ee uyku yok dinlenme yok vücut error veriyo bi yerde. Ama az kaldı yaza rahatlıcaz. O zamanda başka sorunlar olacak ama güzel olacak

Canım benim çok geçmiş olsun dün yazamadım sana. BAyadır yoktun herşey yolunda dimi
Şükür canım kızım sağlıklı hiç hastalanmadan 7 aylık olduk.. ama ben sürekli hastalanıyorum.. martta dr gidicem..vucut direncim tamamen çökmüş durumda :( bazen yanlış duamı ettim diye korkuyorum.. hep kızım hasta olmasın, onun yerine ben oluyum falan dyordum ama hasta oluncada dermanım olmuyor. Zorlanıyorum ilgilenirken.. iyice çöktüm..sizdede herşey yolundadır İnşaAllah.. prenseste tez zamanda babasına kavuşsun..

Aynen canim ondan görecekmi bakcak mi konusmaya calisir mi kafamda deli sorular
Ama yapma bunu kendine orası eşinin ekmek yediği yer ve orda çalışmak zorunda. Kendine güvensene sen. 2 evlat verdin ona. Hem yapacsk olsa hiç der mi böyle bişi azıcık sakin kafayla düşünmeye çalış canım

Şükür canım kızım sağlıklı hiç hastalanmadan 7 aylık olduk.. ama ben sürekli hastalanıyorum.. martta dr gidicem..vucut direncim tamamen çökmüş durumda :KK43: bazen yanlış duamı ettim diye korkuyorum.. hep kızım hasta olmasın, onun yerine ben oluyum falan dyordum ama hasta oluncada dermanım olmuyor. Zorlanıyorum ilgilenirken.. iyice çöktüm..sizdede herşey yolundadır İnşaAllah.. prenseste tez zamanda babasına kavuşsun..
Kıyamamya annelerde bebeklerde hasta olmasın. Ama annenin hasta olmasınçok zor hele yalnızsan. İnşallah toparlarsın en kısa zamanda. Biz iyiyiz şükür 8 aylık olmak üzereyiz emekleme tırmanma diş çıkarma yok yok yani :) amin canım yarın akşam kavuşuyoruz Allahın izniyle

Ohhh ohhhh devreleri yanık olan bi ben değilmişim.. benim gibi birilerin var olması beni mutlu etti ne yalan söyliyim..dönem dönem sinirlerim tavan yapıyor, tahammül edemiyorum, bi ara eşime taktım, adamın evde gezinmesi bile gözüme batıyordu.. ayrılcam senden diye bas bas bağırdığım zaman bile oldu..:( şimdi Allahtan normale döndüm biraz , en azından eşime bağırmıyorum..benim bu kadar dibe batmamın sebebi de sanırım yalnız olmam.. annemi, ablamı eski hayatımı, işimi özlüyorum.. isyan bayraklarını çekiyorum, ağlıyorum, kaçıp gitmek istiyorum, sonra kızımın o gülüşü içimi eritiyor.. ne zorluklarla sahip olduğumu hatırlıyorum, sonra utanıyorum kendimden... sanırım benim lohusalıkta böyle birşey, arada yokluyor beni.. Eşim süpriz yaptı Ağustos’ta Türkiye’deyiz :KK76: En Büyük TÜRKİYEbiletlerimizi almış..eşimle 2 hafta tatil yapcaz sonra ben annemde kalcam dönüş biletim yok, ne zaman istersek kızımla geri döncez.. moralim bozuk olduğu zaman yapacağım tatili düşünüyorum veeee hemen moralim düzeliyor... gurbette olmak gercekten zormuş.. zorluyor beni..Rabbim hepimize güç, kuvvet versin..

Ama yapma bunu kendine orası eşinin ekmek yediği yer ve orda çalışmak zorunda. Kendine güvensene sen. 2 evlat verdin ona. Hem yapacsk olsa hiç der mi böyle bişi azıcık sakin kafayla düşünmeye çalış canım
Haklisin canim ya bencede biraz kendime gelmem lazm bi arada yeni evlendigimizde hamileligimde eski sevgilisi takıktı sürekli arıyodu eşimi bi an geriye gittim ve korktum inşallah öyle bişey olmaz konuyu kapatmam en iyisi sanırım

Ohhh ohhhh devreleri yanık olan bi ben değilmişim.. benim gibi birilerin var olması beni mutlu etti ne yalan söyliyim..dönem dönem sinirlerim tavan yapıyor, tahammül edemiyorum, bi ara eşime taktım, adamın evde gezinmesi bile gözüme batıyordu.. ayrılcam senden diye bas bas bağırdığım zaman bile oldu..:KK43: şimdi Allahtan normale döndüm biraz , en azından eşime bağırmıyorum..benim bu kadar dibe batmamın sebebi de sanırım yalnız olmam.. annemi, ablamı eski hayatımı, işimi özlüyorum.. isyan bayraklarını çekiyorum, ağlıyorum, kaçıp gitmek istiyorum, sonra kızımın o gülüşü içimi eritiyor.. ne zorluklarla sahip olduğumu hatırlıyorum, sonra utanıyorum kendimden... sanırım benim lohusalıkta böyle birşey, arada yokluyor beni.. Eşim süpriz yaptı Ağustos’ta Türkiye’deyiz :KK76: En Büyük TÜRKİYEbiletlerimizi almış..eşimle 2 hafta tatil yapcaz sonra ben annemde kalcam dönüş biletim yok, ne zaman istersek kızımla geri döncez.. moralim bozuk olduğu zaman yapacağım tatili düşünüyorum veeee hemen moralim düzeliyor... gurbette olmak gercekten zormuş.. zorluyor beni..Rabbim hepimize güç, kuvvet versin..
Başları kommmppple geçiyorummm yaa ne güzel türkiyeye geleceksin güzel güzel tatilini yapcaksın annenlerle olcaksın ve sınırsız süre harikaaa. Bu seni motive etsin ve yalnız değilsin kötü anne değilsin hep buna odaklan

Back
X