• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Benim kız çok deli yatıyor artık. Düz yatırıyorum aralarda kalktığında bakıyorum yan dönmüş. 5 yaşında kadar yatıracaktım sözde:))) borçları bitirelim büyük yatak aliriz diyor eşim.

Benim kız çok deli yatıyor artık. Düz yatırıyorum aralarda kalktığında bakıyorum yan dönmüş. 5 yaşında kadar yatıracaktım sözde:))) borçları bitirelim büyük yatak aliriz diyor eşim.
Ay ben bugün bizim yataga yatirdim. Ara ara da gidip bakar kontrol ederim uyurken. Gittim bir baktim ki yatahin ucuna gelmiş bana bakip duruyor. Nasil gittim aldim bilmiyorum. Yarim donse duserdi :( yaklasik yarim saat kalp carpintim gecmedi

Ay ben bugün bizim yataga yatirdim. Ara ara da gidip bakar kontrol ederim uyurken. Gittim bir baktim ki yatahin ucuna gelmiş bana bakip duruyor. Nasil gittim aldim bilmiyorum. Yarim donse duserdi :KK43: yaklasik yarim saat kalp carpintim gecmedi
Kenarlarına yastık koy . Ben öyle yapıyorum.

Kızlar hepimiz aynı durumdayız gerçekten dönem dönem aynı şeyleri yaşamışız ama dediğiniz gibi yaza inşaallah rahatız tabi başka büyüme dertlerimiz olacak ama biz yine de buna da şükür deriz :) bazılarımız yedi sekiz aylık olmuş maşaallah benim kız da altı buçuk aylık. Annelerimize bebişlerimize çok geçmiş olsun acil şifalar inşaallah. Yaza doğru ilk doğum günlerini ilk tatillerimizi konuşmak nasip olur inşaallah. :KK200:

Bende bugün epey agladim kizlar. Annemle telefonda konustuk. Kizimin pişiğinin gecmedigini soylemistim. Dun babam arkamdan anneme soylenmiş. Bir cocuga bakamiyormuşum, haylazmışız. Ben pişik yokken bile sık sık bezini degistiriyodum benim kadar bez degisen yoktur. Bide en yakinlarindan bunlari duymak çok sinir bozucu
Canım popolin kullan.her kakadan sonra muhakkak kullan ama.ben üç kızımda da kullandım.bir kez olsun pişik olmadılar maşallah.büyükler hep öyle sıkıntı yapma.benim annemde öyledir.akıl verir durur.

KıZlar pişige bepanthen plus
Hametan pomad dönüşümlü sürün hiç bisey kalmaz oglumun derin yarası kapandı bu sayede ve daha 2 aylıktı 15 günlüklen acılmıstı yara drlar neler neler vrrdi işe yaramadı tavsiye ederm hepinize de coook gecmiş olsunn

Canım popolin kullan.her kakadan sonra muhakkak kullan ama.ben üç kızımda da kullandım.bir kez olsun pişik olmadılar maşallah.büyükler hep öyle sıkıntı yapma.benim annemde öyledir.akıl verir durur.
Bepantol, sudocrem, mukosol, hamazinc denedik hepsini hâlâ geçmiş sayilmaz. Hayir kizim rota virusu oldu cok ishaldi 1 hafta ishali sürdü benim bakimsizligimdan pişik olmadi ki. Destek yerine bide boyle laflar işitmek üzücü

KıZlar pişige bepanthen plus
Hametan pomad dönüşümlü sürün hiç bisey kalmaz oglumun derin yarası kapandı bu sayede ve daha 2 aylıktı 15 günlüklen acılmıstı yara drlar neler neler vrrdi işe yaramadı tavsiye ederm hepinize de coook gecmiş olsunn

Bepanten ve hamazinc aldik ama pek bi fayda goremedik. Krem dışında bakimini nasil yapiyordun? Poposunu yikadin mi mi y pamukla mi sildin? Pamukla silip peceteyle kuruluyorum. Bir gun iki kez yikadim popoyu hemen oksurmeye basladi zaten cigerlerde hafif enfeksiyon vardı. Kaş yaparken göz cikarmiyim diye yikamiyorumda :(

Idarelik değil canım benim sorun kızdan dolayı. Gündüzleri hala iki saate bir emiyor gündüzleri ek gıda alsa bile emmeden doymuyor uyumuyor. Benim 3.saatlerimi boşaltmalarını istediim ondan dolayı olmuyor. 3.saat öğle araları emiyor. Kurs açmak istemiyorum dedim tamam dediler. 2 gun boşalttılar. Daha başlarken sen nasıl istersen öyle yapalım dediler. Öğlene kadar yapacaklardı benim minnak cadı biberon almadı hala almıyor. Artık denemiyorum bile. Allah razı olsun müdürümden programı hazırlayan arkadaştan.
O zaman cidden Allah razi olsun idare cok onemli. Sana gore ayarlamislar canim ne guzel . darisi bana

Bepantol, sudocrem, mukosol, hamazinc denedik hepsini hâlâ geçmiş sayilmaz. Hayir kizim rota virusu oldu cok ishaldi 1 hafta ishali sürdü benim bakimsizligimdan pişik olmadi ki. Destek yerine bide boyle laflar işitmek üzücü
Canim bencede popolin kullan , biz dogdugundan beri onu kullaniyoruz hic sikinti yasamadik , annem hep anlatrdi senin pisigini hic bi sey gecrmedi bi popolin fayda etti diye ben de direk popolin almistim o yuzden ve cok memnunum

Karaciger enzimlerin yuksek cikiyorya gastroentroloji bolumude ayriyetten takip ediyor beni
Merhaba.. sizlere sorum.olucakti.. ben bebek düşünüyorum ama olmuyor tedaviye başlıycam. Karaciğer enzimleri yüksek çıkıyor.. enzim yüksekliğini bebeğe bir zararı warmi

Bepanten ve hamazinc aldik ama pek bi fayda goremedik. Krem dışında bakimini nasil yapiyordun? Poposunu yikadin mi mi y pamukla mi sildin? Pamukla silip peceteyle kuruluyorum. Bir gun iki kez yikadim popoyu hemen oksurmeye basladi zaten cigerlerde hafif enfeksiyon vardı. Kaş yaparken göz cikarmiyim diye yikamiyorumda :KK43:
Bepanthen plus olan mı canım ?
Bide hametan dene gercekten cok iyi krem.
Benim dogar dogmaz o sıcaklarda oldugu için her acmada yıkayp kurulamıyordum tahriş olmasın diye saç kurutma makinasının ılık üfleyen bölümü var kurutuyordum mutlaka 2saat havalandırıyodum
Bizim o kadar derindiki cocuk 7.5aylık yara izi gecmedi ve ben uyusturucu krem de sürüyodum cok acısı vardı.
Isıtıcın varsa ac zaten 1tas suyla yıkıycaksn hiç bişey olmaz cigerler enfeksiyon almadıkca üşümeyle hiç bişey olmaz diyordu doktorumuz
Canım ayrıca ıslak mendil hiç degmedim hep panuk daha yeni kullanıyorum oda yıkayarak ıslak mendili

Güzel hafta sonu hanımlar.. kızım 7 aylık oldu ve biz hiç pişik olmadık.. çok nadir kızarıklık olduğu zaman “penaten (çinko oksitli) kullanıyorum ve hemen kızarıklığı geçiyor.. pişik kremi.. bunun normal olanlarıda var ama biz çinkolu olanı kullanıyoruz.. ben sürekli grip oluyorum ve burnumun içi bile çok kötü yara olduğu zamanlar oldu.. bu kremi burnumun içine sürdüm hemen iyileşti.. kızımdan çok kendim içinde kullanıyorum.. tavsiye ederim..

Güzel hafta sonu hanımlar.. kızım 7 aylık oldu ve biz hiç pişik olmadık.. çok nadir kızarıklık olduğu zaman “penaten (çinko oksitli) kullanıyorum ve hemen kızarıklığı geçiyor.. pişik kremi.. bunun normal olanlarıda var ama biz çinkolu olanı kullanıyoruz.. ben sürekli grip oluyorum ve burnumun içi bile çok kötü yara olduğu zamanlar oldu.. bu kremi burnumun içine sürdüm hemen iyileşti.. kızımdan çok kendim içinde kullanıyorum.. tavsiye ederim..
şuanki kremde çinkolu ama bilmiyorum sanki o da fydA Etmedi

Cok korktum artik gunduzleride kendi besigine yatircam. Malum büyüdü artik kucakta uyutmak biraz daha zor diye birlikte yatip pispislayarak uyutuyodum.. ama yine eski usul devam edecegiz
benım kzıımda sureklı dönuyor nereye koyacagımı sasırıyorum benımle yatıyor cunku besıkte uyumuyor ayagımda sallayıp yanıma yatınca yatıyor bugun benımkı de yatagın ucuna gelmıs ayagını atarken yakaladım yere atıyorum artık oynarken gunduz kanepenın altına gırıyor dönerek ben yıne basındayım da ben ısteyken katınvalıdem ya da babası bakarken aklım kalıyor dusurcekler diye emeklemeye niyetı yok dönerek tüm evı dolaşacak galıba

Bende bugün epey agladim kizlar. Annemle telefonda konustuk. Kizimin pişiğinin gecmedigini soylemistim. Dun babam arkamdan anneme soylenmiş. Bir cocuga bakamiyormuşum, haylazmışız. Ben pişik yokken bile sık sık bezini degistiriyodum benim kadar bez degisen yoktur. Bide en yakinlarindan bunlari duymak çok sinir bozucu
Ben kızım pişiği oldugunda ıslak mendili bıraktım canım ılık suyla yıkadım ve pamukla kuruladım şöyle yapıyordum altını açarken bir tas ılık su yanıma alıyordum bezini çıkarmadan avcuma su alıp ole yıkardım bezin üstünde her alt açmada öyle geçmişti ama pamukla mutlaka kuruluyordum ıslak kalırsa pişik olur çünkü pişiği bitene kadar dene bunu

Ben kızım pişiği oldugunda ıslak mendili bıraktım canım ılık suyla yıkadım ve pamukla kuruladım şöyle yapıyordum altını açarken bir tas ılık su yanıma alıyordum bezini çıkarmadan avcuma su alıp ole yıkardım bezin üstünde her alt açmada öyle geçmişti ama pamukla mutlaka kuruluyordum ıslak kalırsa pişik olur çünkü pişiği bitene kadar dene bunu
Bugun pamukla isladim sonrada pamukla kurulayip kremledim baya iyi şuan inşallah tamamen biter

Back
X