- 12 Mayıs 2007
- 1.200
- 1.221
- 658
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uykusu gelince kafasını sallamaya başlıyor. Yatağına koyuyoruz uyuyor. Uyku saati 22.00-22.30 arası. Eğer saati geçiyor, kendini sallamıyorsa yatağına koyup kısıl sesli müzik açıyoruz öyle uykuya dalıyor.Uykuya nasıl geçiyor? Yatağında mi uyutuyorsun?
Canım kaç aylık seninkiDün gece bebeğim ilk defa kendi odasında ve tek başına uyudu teyzeleri![]()
21 inde 6. Ay dolacak.Canım kaç aylık seninki
4. Ayda genelde bir reddetme durumu oluyor bebeğin algıları gelişip ilgisi dağıldığı için. Bu durumu yaşıyor olabilirsiniz.Hanimlar merhaba. Oglum 4 ay 8 gunluk.. bir iki gundur memeyi cekip cekip birakiyor sonra tekrar aliyor tekrar birakiyor. Bunlar bazen aglamali bazen aglamasiz. Bazen de normal emmesine donüyor. Ozellikle geceleri.. Gogsum de bazen dolu oluyor bazen son emmenin ustunden 3 saat gecse de oglum emince yutkunmuyor yani gelmiyor sut dolu sekilde.. adet oluyordum onunla ilgili mi bilemedim. Boyle bir donem yasayan oldu mu aranizda? Olduysa ne yapti? Bu nasil bir durum ben anlamadim.. sutum bitiyor desem degil oglum emmiyor artik desem degil..
Tesekkur ediyorum. Insallah hemen gecer4. Ayda genelde bir reddetme durumu oluyor bebeğin algıları gelişip ilgisi dağıldığı için. Bu durumu yaşıyor olabilirsiniz.
Canim napiyosun esin geldimi :)♡
Alla alla ya zor olmalı. İnternetten araştırdığında öneride falan bulunuyorlar mı?Eşim suyunu hazırlıyor ve özellikle banyo suyu ısısı için ısı ölçer aldı canın..kucağımızdada çok çırpınıyor..
Maşallah ona tütütütü :) devamıda gelsin inşallahDün gece bebeğim ilk defa kendi odasında ve tek başına uyudu teyzeleri![]()
Bnim kızım yoğurt bebebüsküvisi dışında bişey yemiyor..Kızlar merhaba uzun süre oldu girmeyeli bizim sorunumuz kahvaltı:/ bir türlü o klasik bulamaç kahvaltıyı yemedi tek tek versem de minicik lokma yumurta sarısı yiyip sonra ağzını açmıyor ne yapcam bizimki gibi var mı ?
Canım 7.ayı doldu veya bu ayın sonunda dolacak Temmuz bebeklerinin21 inde 6. Ay dolacak.
Haklısın 7 dolacak.Canım 7.ayı doldu veya bu ayın sonunda dolacak Temmuz bebeklerinin![]()
İnşallah canım daha dün bir, bugün ikiMaşallah ona tütütütü :) devamıda gelsin inşallah
Esim is seyahetlerine gidince evde yalniz kaliyoruz hatta gecelerce ama evde esim olunca korkark oluyorum nedense :))4 cü şıkkın bendede var.. cok korkağım karanlıktan korkuyorum kızım doğduğundan beri odada yaNlız yatıyoruz ışık açık şekilde.. cok zorlanarak alıştım
Simdilik odasi serin biz odamizda fan yakiyoruz gece kalkinca yatmadan bi 25 dk once o yuzden de erteliyorum ama baharda bence gecerim cunku anne yanina zor sigiyor rahat yatamiyor aslinda.Korkma, bir gün zaten ayrı yatması lazım .
1 kere mama için uyandı, onun dışında bir kere babası bir defa da ben kontrole gittim.
Bana tuhaf oldu önce, odası da uzak üstelik ama bir bakıma daha iyi oldu, Anne yanına sığmıyordu çünkü . Bebek lambasını da açtık rahatça uyudu.
Ohh gidip gelince esim ben gunlerin kiymetini daha iyi anliyorum. Sen yokkenle baslayan büssürü cumle kiruyorum :)Cumartesi akşamı geldi şükür canım kaldığımız yerden devam![]()
Bnim kızım yoğurt bebebüsküvisi dışında bişey yemiyor..
Molfiks ben normal markette de o fiyata bulabiliyorum pek indirim yok aslinda :/Molfix kullanan yada korbel bekleyen anneler e bebek sizi bekliyor :))
Indiirim var ben huggiesin mayo bezinden de alayim diyorum malum yaz hazirliklari yazin erken gelmesine sebep oluyor![]()
Hahaha :) cocuklar olmadan önce eşimi uyandırıp lavaboya giderdim.. halende akşam banyo yaptığımda eşim kapıda bekler :)))Esim is seyahetlerine gidince evde yalniz kaliyoruz hatta gecelerce ama evde esim olunca korkark oluyorum nedense :))
Gece lavaboya gidip kosarak yataga dondugum cok olmustur sanki arkamdan biri gelecek töbe tobe tamamen kurmaca kafada bitiyor bu olay.
Korku ögrenilen birsey kızima kesinlikle korkarsinla baslayan bir cumle kutmayacagim korkusuz olsun :)
Simdilik odasi serin biz odamizda fan yakiyoruz gece kalkinca yatmadan bi 25 dk once o yuzden de erteliyorum ama baharda bence gecerim cunku anne yanina zor sigiyor rahat yatamiyor aslinda.
Ohh gidip gelince esim ben gunlerin kiymetini daha iyi anliyorum. Sen yokkenle baslayan büssürü cumle kiruyorum :)