• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 tüp bebek ilaç fiyatları ne kadar tutuyor?

poyrazya

Kocasının Bebeği
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2010
2.119
463
323
İstanbul
Kızlar merhaba. Tüp bebek yaptırıyorum. İğne kullanma aşamasındayım yani daha başındayım Ama şimdiden ilaç fiyatları 2940 tl ti buldu. Sizlerde bu fiyatları buldu mu ilaçlar? Be tuttu bu kadar derseniz, menopur iğne, monodoks antibiyotik , estrofem, cetrotide iğne.

Kızlar merhaba. Tüp bebek yaptırıyorum. İğne kullanma aşamasındayım yani daha başındayım Ama şimdiden ilaç fiyatları 2940 tl ti buldu. Sizlerde bu fiyatları buldu mu ilaçlar? Be tuttu bu kadar derseniz, menopur iğne, monodoks antibiyotik , estrofem, cetrotide iğne.
benim raporum vardı 700 tl falan tuttu canım extra 100 daha verdiysem 800 tutmuştur. Raporsuz senin sanırım. keşke araştırsaydın her eczanede fiyat değişiyor ayrıca burda ilaç alım satım sayfası var keşke oraya bakıp elinde ilaç olanlardan alsaydın 2900 çok olmuş bir tüp bebek paraıs nerdeyse

benim raporum vardı 700 tl falan tuttu canım extra 100 daha verdiysem 800 tutmuştur. Raporsuz senin sanırım. keşke araştırsaydın her eczanede fiyat değişiyor ayrıca burda ilaç alım satım sayfası var keşke oraya bakıp elinde ilaç olanlardan alsaydın 2900 çok olmuş bir tüp bebek paraıs nerdeyse
İstanbul çapa da hangi eczanelerde uygun fiyatlı bulabilirim acaba?

Estrofem ve antibiyotikleri aile hekimleri yaziyo canim. Aile hekimine git yazdir. Ayrica transferden sonra verilen progeston iceren jeller veya igneler (ornegin cronine jel normal fiyati 100 tl üstü aile hekimine yazdirinca 15 tl civari) ile tutunmaya yardimci pruloton depot igneleri, coraspin gibi ilaclarin hepsini yaziyor aile hekimleri boşuna para verme. Çatlatma ignesi baskilayici igne gibi ilaclari yaziyolarmi bilmiyorum ben geç ögrendim aile hekiminin yazdigini. Transfrden sonraki ilaclarim icin faydalandim, sen sorarsin diger ilaclarinida

A
Estrofem ve antibiyotikleri aile hekimleri yaziyo canim. Aile hekimine git yazdir. Ayrica transferden sonra verilen progeston iceren jeller veya igneler (ornegin cronine jel normal fiyati 100 tl üstü aile hekimine yazdirinca 15 tl civari) ile tutunmaya yardimci pruloton depot igneleri, coraspin gibi ilaclarin hepsini yaziyor aile hekimleri boşuna para verme. Çatlatma ignesi baskilayici igne gibi ilaclari yaziyolarmi bilmiyorum ben geç ögrendim aile hekiminin yazdigini. Transfrden sonraki ilaclarim icin faydalandim, sen sorarsin diger ilaclarinida
çok teşekkür ederim arkadaşım. Öyle yapayım bende. Estrofemi ve antibiyotiği de aldım ne yazıkki. Artık transfer sonrası ilaçları yazdırayım bende. Yalnız ben eczacıya sordum bunları SGK karşılıyorum diye karşılamaz dedi.

A

çok teşekkür ederim arkadaşım. Öyle yapayım bende. Estrofemi ve antibiyotiği de aldım ne yazıkki. Artık transfer sonrası ilaçları yazdırayım bende. Yalnız ben eczacıya sordum bunları SGK karşılıyorum diye karşılamaz dedi.
canim eczane ile alakalı bişey bize baya indirim yapılmıştı.

Ez
A

Eczaci banada oyle dedi. Transferden sonra gittim jeller igneler estrefom aldim 185 tl tuttu. Neyse igne icin ve gebelik kaydi icin saglik ocagina gittim ve ilaclari gosterip sordum yaziyomudusunuz diye. Tabiki dedi doktor devlet karsiliyo yani. Eczacilarin cogu oyle. Hele bide tup bebekse tamam bu ilaclari devlet karsilamaz diyolar sende el mahkum diye aliyosun. Git sor hemen hekimine bosa para verme canim

valla tam hatırlamıyorum ama yaklaşık 300 gibi rakamlar yani bazen daha azda olabiliyordu.

3 kutu gonal f 450lik
9 kutu merional 150 lik
1 femara
3 orgalutran
1 catlama ignesi ovitrelle toplam 2060 tl odedim canim.raporauz. gonal f leri 290 tl aldim.indirimli ecz

4 adet puregon 300
1 ovıtrelle
1 orlagutran 5 li olandan
1 elevit
hepsinin 1660 tutuyor dedı 1300 e aldım

Eczaneden ezcaneye degisiyo. Bazi eczaneler gonal-f gibi yumurta olusturuculari direk 420 tl den satiyo. Bazi eczanelerde 270 tl ye buluyosun. Kamu stoku hakki olan eczaneler var orda uygun oluyolar. Ben raporsuzdum. İlk eczanemde indirim yoktu 2 gonal-f i toplam 800 tlye aldim. Sonra allahtan diger eczaneyi buldum 270 e verdi. Oviretle catlatma ignesi 50 tl ye verdi. Cetrotide ignesinide 140 idi galiba 80 tl ye aldim. Bütun bunlari raporsuz ve aile hekimine yazdirmadan aldim. Bunlari devlet karsilamiyor galiba yazdirsakta ama yinede aile hekimine gidin en bastan yazabiliyosa yazsin devletin karsiladiklarini. Ben transferden sonraki ilaclarimi ilkinde yazdirmadan parasini vererek aldim cunku karsilanmaz denildi. Daha sonra aile hekimime sordum karsilaniyo tabiki dedi yazdirdim. Ben gec ögrendim aile hekimini oda eczacilarin karsilamaz devlet demeleri yüzunden. Ben mesela bu yuzden bos yere 420 tl vermişim. O paraya kendime gebelik kiyafetleri alirdim. Bebek arabasi alirdim. Yani toplamda 1600 tl gibi bisey harcadim. Bunun 420 tl si boşuna giden para:bicak::duduk:

Ayrica ilac masraflari kisinin problemine gore artar azalir. Bunuda hesaba katin bende sikinti yoktu. rutin ilaclarla hemen tedavim tamanlandi. Hormonlari problemli olanlar daha fazla ilac almak zorunda olabilir. Oda fazla para demek tabiki bunuda dusunun.

A

Estrofem zaten 12 tl bisey antibiyotikte ucuzdur. Para tutanlar jel ve igneler oluyo yazdir mutlaka. Ayrica Aile Hekim kaydini yaptir aşı var ileriki aylarda hamile kalirsan.

Ez

Eczaci banada oyle dedi. Transferden sonra gittim jeller igneler estrefom aldim 185 tl tuttu. Neyse igne icin ve gebelik kaydi icin saglik ocagina gittim ve ilaclari gosterip sordum yaziyomudusunuz diye. Tabiki dedi doktor devlet karsiliyo yani. Eczacilarin cogu oyle. Hele bide tup bebekse tamam bu ilaclari devlet karsilamaz diyolar sende el mahkum diye aliyosun. Git sor hemen hekimine bosa para verme canim
Senin raporun varmıydı arkadaşım? Bu gün de eczacı eğer raporun varsa sağlık Ocağı yazar dedi.

Senin raporun varmıydı arkadaşım? Bu gün de eczacı eğer raporun varsa sağlık Ocağı yazar dedi.
sen eczacının dediğine bakma estrofem, progestan, crinon jel bunların hepsini raporun olmasa da sağlık ocağı yazıyor. sen git orda yazdır. boşuna para verme.

Back
X