Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim raporum vardı 700 tl falan tuttu canım extra 100 daha verdiysem 800 tutmuştur. Raporsuz senin sanırım. keşke araştırsaydın her eczanede fiyat değişiyor ayrıca burda ilaç alım satım sayfası var keşke oraya bakıp elinde ilaç olanlardan alsaydın 2900 çok olmuş bir tüp bebek paraıs nerdeyseKızlar merhaba. Tüp bebek yaptırıyorum. İğne kullanma aşamasındayım yani daha başındayım Ama şimdiden ilaç fiyatları 2940 tl ti buldu. Sizlerde bu fiyatları buldu mu ilaçlar? Be tuttu bu kadar derseniz, menopur iğne, monodoks antibiyotik , estrofem, cetrotide iğne.
Raporsuzraporsuz mu?
İstanbul çapa da hangi eczanelerde uygun fiyatlı bulabilirim acaba?benim raporum vardı 700 tl falan tuttu canım extra 100 daha verdiysem 800 tutmuştur. Raporsuz senin sanırım. keşke araştırsaydın her eczanede fiyat değişiyor ayrıca burda ilaç alım satım sayfası var keşke oraya bakıp elinde ilaç olanlardan alsaydın 2900 çok olmuş bir tüp bebek paraıs nerdeyse
Bilmiyorum canım tek tek soracaksın ama dediğim gibi kk da ilaç alın satım forumu var orda raporlu fiyatına veriyor arkadaşlarİstanbul çapa da hangi eczanelerde uygun fiyatlı bulabilirim acaba?
çok teşekkür ederim arkadaşım. Öyle yapayım bende. Estrofemi ve antibiyotiği de aldım ne yazıkki. Artık transfer sonrası ilaçları yazdırayım bende. Yalnız ben eczacıya sordum bunları SGK karşılıyorum diye karşılamaz dedi.Estrofem ve antibiyotikleri aile hekimleri yaziyo canim. Aile hekimine git yazdir. Ayrica transferden sonra verilen progeston iceren jeller veya igneler (ornegin cronine jel normal fiyati 100 tl üstü aile hekimine yazdirinca 15 tl civari) ile tutunmaya yardimci pruloton depot igneleri, coraspin gibi ilaclarin hepsini yaziyor aile hekimleri boşuna para verme. Çatlatma ignesi baskilayici igne gibi ilaclari yaziyolarmi bilmiyorum ben geç ögrendim aile hekiminin yazdigini. Transfrden sonraki ilaclarim icin faydalandim, sen sorarsin diger ilaclarinida
canim eczane ile alakalı bişey bize baya indirim yapılmıştı.A
çok teşekkür ederim arkadaşım. Öyle yapayım bende. Estrofemi ve antibiyotiği de aldım ne yazıkki. Artık transfer sonrası ilaçları yazdırayım bende. Yalnız ben eczacıya sordum bunları SGK karşılıyorum diye karşılamaz dedi.
Bende her seferinde indirim yaptırıyorum . 100 tl falan iniyorlar. Sizden ne kadar indirim yapıyorlar?canim eczane ile alakalı bişey bize baya indirim yapılmıştı.
Eczaci banada oyle dedi. Transferden sonra gittim jeller igneler estrefom aldim 185 tl tuttu. Neyse igne icin ve gebelik kaydi icin saglik ocagina gittim ve ilaclari gosterip sordum yaziyomudusunuz diye. Tabiki dedi doktor devlet karsiliyo yani. Eczacilarin cogu oyle. Hele bide tup bebekse tamam bu ilaclari devlet karsilamaz diyolar sende el mahkum diye aliyosun. Git sor hemen hekimine bosa para verme canimA
çok teşekkür ederim arkadaşım. Öyle yapayım bende. Estrofemi ve antibiyotiği de aldım ne yazıkki. Artık transfer sonrası ilaçları yazdırayım bende. Yalnız ben eczacıya sordum bunları SGK karşılıyorum diye karşılamaz dedi.
Estrofem zaten 12 tl bisey antibiyotikte ucuzdur. Para tutanlar jel ve igneler oluyo yazdir mutlaka. Ayrica Aile Hekim kaydini yaptir aşı var ileriki aylarda hamile kalirsan.A
Senin raporun varmıydı arkadaşım? Bu gün de eczacı eğer raporun varsa sağlık Ocağı yazar dedi.Ez
Eczaci banada oyle dedi. Transferden sonra gittim jeller igneler estrefom aldim 185 tl tuttu. Neyse igne icin ve gebelik kaydi icin saglik ocagina gittim ve ilaclari gosterip sordum yaziyomudusunuz diye. Tabiki dedi doktor devlet karsiliyo yani. Eczacilarin cogu oyle. Hele bide tup bebekse tamam bu ilaclari devlet karsilamaz diyolar sende el mahkum diye aliyosun. Git sor hemen hekimine bosa para verme canim
sen eczacının dediğine bakma estrofem, progestan, crinon jel bunların hepsini raporun olmasa da sağlık ocağı yazıyor. sen git orda yazdır. boşuna para verme.Senin raporun varmıydı arkadaşım? Bu gün de eczacı eğer raporun varsa sağlık Ocağı yazar dedi.