• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 tüp bebek ilaç fiyatları ne kadar tutuyor?

Eczaneden ezcaneye degisiyo. Bazi eczaneler gonal-f gibi yumurta olusturuculari direk 420 tl den satiyo. Bazi eczanelerde 270 tl ye buluyosun. Kamu stoku hakki olan eczaneler var orda uygun oluyolar. Ben raporsuzdum. İlk eczanemde indirim yoktu 2 gonal-f i toplam 800 tlye aldim. Sonra allahtan diger eczaneyi buldum 270 e verdi. Oviretle catlatma ignesi 50 tl ye verdi. Cetrotide ignesinide 140 idi galiba 80 tl ye aldim. Bütun bunlari raporsuz ve aile hekimine yazdirmadan aldim. Bunlari devlet karsilamiyor galiba yazdirsakta ama yinede aile hekimine gidin en bastan yazabiliyosa yazsin devletin karsiladiklarini. Ben transferden sonraki ilaclarimi ilkinde yazdirmadan parasini vererek aldim cunku karsilanmaz denildi. Daha sonra aile hekimime sordum karsilaniyo tabiki dedi yazdirdim. Ben gec ögrendim aile hekimini oda eczacilarin karsilamaz devlet demeleri yüzunden. Ben mesela bu yuzden bos yere 420 tl vermişim. O paraya kendime gebelik kiyafetleri alirdim. Bebek arabasi alirdim. Yani toplamda 1600 tl gibi bisey harcadim. Bunun 420 tl si boşuna giden para:bicak::duduk:
Baya uyguna almışsın ilaçları sen arkadaşım. Ben çatlatma iğnesini bugün 80 tl dedi 75 e aldım

Eczaneden ezcaneye degisiyo. Bazi eczaneler gonal-f gibi yumurta olusturuculari direk 420 tl den satiyo. Bazi eczanelerde 270 tl ye buluyosun. Kamu stoku hakki olan eczaneler var orda uygun oluyolar. Ben raporsuzdum. İlk eczanemde indirim yoktu 2 gonal-f i toplam 800 tlye aldim. Sonra allahtan diger eczaneyi buldum 270 e verdi. Oviretle catlatma ignesi 50 tl ye verdi. Cetrotide ignesinide 140 idi galiba 80 tl ye aldim. Bütun bunlari raporsuz ve aile hekimine yazdirmadan aldim. Bunlari devlet karsilamiyor galiba yazdirsakta ama yinede aile hekimine gidin en bastan yazabiliyosa yazsin devletin karsiladiklarini. Ben transferden sonraki ilaclarimi ilkinde yazdirmadan parasini vererek aldim cunku karsilanmaz denildi. Daha sonra aile hekimime sordum karsilaniyo tabiki dedi yazdirdim. Ben gec ögrendim aile hekimini oda eczacilarin karsilamaz devlet demeleri yüzunden. Ben mesela bu yuzden bos yere 420 tl vermişim. O paraya kendime gebelik kiyafetleri alirdim. Bebek arabasi alirdim. Yani toplamda 1600 tl gibi bisey harcadim. Bunun 420 tl si boşuna giden para:bicak::duduk:
İstanbuldaysan hangi eczane olduğunu öğrenebilirmiyim

Ayrica ilac masraflari kisinin problemine gore artar azalir. Bunuda hesaba katin bende sikinti yoktu. rutin ilaclarla hemen tedavim tamanlandi. Hormonlari problemli olanlar daha fazla ilac almak zorunda olabilir. Oda fazla para demek tabiki bunuda dusunun.
Evet benim öyle maalesef. 8 toza 1 su vuruyorlar iğneyi. O nedenle de fazla tutuyor

sen eczacının dediğine bakma estrofem, progestan, crinon jel bunların hepsini raporun olmasa da sağlık ocağı yazıyor. sen git orda yazdır. boşuna para verme.
Ben estrofemi fitil olarak kullanıyorum sabah akşam. Yumurta toplamadan 1 önceki gün kullanacakmıyız? Siz kullanmışmıydınız?

Senin raporun varmıydı arkadaşım? Bu gün de eczacı eğer raporun varsa sağlık Ocağı yazar dedi.
Raporsuzdum. Yok ya yaziyolar. Ben estrofem, cronine jel(progestan iceriyo igne seklindede verilebiliyo), antibiyotik, coraspin ve pruloton depot igneleri hep hekime yazdirdim ve devlet karsiladi.

Ben yumurta olusturucu gonal-f, cetrotide baskilayici igne ve oviretle catlatma ignesini aile hekimine sormadim yaziyolarmi diye. Bunlari d3vlet karsilamiyo olabilir eczacilar oyle soyluyorlar. Bilemiycem git danis saglik ocagina. Ama transfer sonrasi verilenleri gittim yazdirdim karsilandi

Ben yumurta olusturucu gonal-f, cetrotide baskilayici igne ve oviretle catlatma ignesini aile hekimine sormadim yaziyolarmi diye. Bunlari d3vlet karsilamiyo olabilir eczacilar oyle soyluyorlar. Bilemiycem git danis saglik ocagina. Ama transfer sonrasi verilenleri gittim yazdirdim karsilandi

Cevaplarınız için sağolun arkadaşlar. Doktoru aradım estrofem hakkında . Kullanıcan opu ya kadar dedi. Şimdiye kadar olan ilaçları almış bulundum, bundan sonrası için daha dikkatli olucam arkadaşlar

bu konu açılmış olmasına çok sevindim
bende önümüzdeki ay tüp bebek başlatacağım ve rapor çıkartılacak
rapor olunca 4500 tl tüp bebek raporsuz 5700 tl miş
ilaç fiyatlarını daha başlamadığım için fikrim yok ve merak ediyorum
raporlu olunca ilaç fiyatları kç tl
raporsuz olunca ilaç fiyatları kaç tl
bilgi verişrseniz çok sevinirim
teşekkürler

Herkesin tedavi şekli farklı oldugu için belki ialcların fiyatıda farklı olur. Ben 1400 filan ödedim yumurtalarım toplandı simdilik igne filan vermedi bakalı m daha sonra verirse tabi 2bini bulabilir

Kızlar merhaba. Tüp bebek yaptırıyorum. İğne kullanma aşamasındayım yani daha başındayım Ama şimdiden ilaç fiyatları 2940 tl ti buldu. Sizlerde bu fiyatları buldu mu ilaçlar? Be tuttu bu kadar derseniz, menopur iğne, monodoks antibiyotik , estrofem, cetrotide iğne.
Nerde yaptirdiniz tüp bebek. ? Sonuc ne oldu

Back
X