2017 ye hamile giren anişlerrr

Sinem metin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2016
25
20
3
38
Merhabalar

Ben 7 haftalık hamileyimm ve ilk evladım olucak inşallah.. sadece meyve yiyebiliyorum
Mutfaga giremiyorumm
Yemek düzenini oturtamadım acıktığımd cok üşüyorum bayılcak gibi oluyorumm yemekden sonra gözü açık sekerleme yapıyorumm
Kendimi şişmiş hissesyrumm ve 1 kilo almışım normal mi

Kardeşiminde yemekten midesi çok bunalıyordu. Normal şeyler yani.

Sağlıkla gelsin bebiş

Ben 1,5 aylık hamileyim 1 kg almışım bugün doktr bana kan ilacı verdi surup gb sabh akşm kullanıcam.. kilo dengesi nasıl olucak normal mi 1 kg almm

Ben 1,5 aylık hamileyim 1 kg almışım bugün doktr bana kan ilacı verdi surup gb sabh akşm kullanıcam.. kilo dengesi nasıl olucak normal mi 1 kg almm
Normal. Doktorlar hamile kaldığınız kilodan on kilo fazlasıyla doğuma girmenizi normal karsılıyor

Bunun neresi dert heleki yillarac cocuk sahibi olmaya calisip olamayan insanlar varken bu konuyu "bir derdim var" portalinda açmanız cookk cookk sacma olmuş.

Ben ailemden uzağım herseyi eşimle yaşıyoruz devamlı nete yazıp soruyorum arastırıyorumm bugün ilk kez kalp atışlarını duyduk cok duygulandım minicik ve kalbi var mucizee bildiğin.. rüyamda incir yedim kiraz yedim hep bi meyve görüyrumm yeni yeni yemek yiyebiliyorumm..

Farklı bi bakış acışı Allah herkese nasip ettsin hayırlısıysa olsunn.. herkesin derdi kendine ağır sonucda.. ilaa ölüyorumm yardım edin mi olması gerekiyor.. benimm ilk annelik duygum yanlızımm ve bnm için dert en azından bilgi almak için aklıma takılanları sormak için yazdımm..

Fakat bunu hamilelik bölümünde açarsanız daha iyi cevaplar alabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…