- 28 Ocak 2017
- 627
- 898
- 53
- 52
- Konu Sahibi Deli_manya
- #5.541
Hayırlı cumalar arkadaşlar Rabbim cumanın hatırına hepimize hayırlı evlatlar versin inşaallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi bakalım aferin prensese :)ben bugün çok halsizim canım onun dışında iyiyim.çok şükürAy sinem sorma ben evhamlanınca hareketlenmeye başladı bizim kızçe çok şükür :)rahatladm çok şükür.Sen naslsn aynı mı
Ay sinem sorma ben evhamlanınca hareketlenmeye başladı bizim kızçe çok şükür :)rahatladm çok şükür.Sen naslsn aynı mı
Canım benimki de beni 3 gün önce korkuttu 2 gün boyunca bayağı az,hareket etti hele geçen gün çikolata yedim yattım sol tarafa karnıma biraz bastırdum hafifçe falan yok yine tık sonra,akşam yemeğinden sonra coştu... biz yeterince enerji verici besinler yemeyince oda hareketi azalıyor muş canım netten bayağı baktım ama bence çok endişe etme belki sen uyurken tekme atıyordur bilmiyorsunHastanedeki ebe arkadş dopplerle baktı gayet iyi kalp atmları sen sıkılma dedi.
Hayrlı cumalar ablacm sen nasılsn.
Canım benimki de beni 3 gün önce korkuttu 2 gün boyunca bayağı az,hareket etti hele geçen gün çikolata yedim yattım sol tarafa karnıma biraz bastırdum hafifçe falan yok yine tık sonra,akşam yemeğinden sonra coştu... biz yeterince enerji verici besinler yemeyince oda hareketi azalıyor muş canım netten bayağı baktım ama bence çok endişe etme belki sen uyurken tekme atıyordur bilmiyorsunHastanedeki ebe arkadş dopplerle baktı gayet iyi kalp atmları sen sıkılma dedi.
Hayrlı cumalar ablacm sen nasılsn.
Bende iyiyim çok şükür canımFulişim Allah razı olsn inşallah darısı sizlere.Dualarmdasnz.Ay ablacm yılsonu kurumlarda yoğunlk var Allahm yardmcn olsun.İnşallah şu yeni yılın ilk güzel haberinide senden alalm.
Hayrlıcumalar miyazım çok şükür sen masılsn nası gidiyo
Canm halszlk kadar normal bişi olamas tabi buna şükür.Allah yardmcn olsn hepimznde.Bütün zorda olanlarn.İyi bakalım aferin prensese :)ben bugün çok halsizim canım onun dışında iyiyim.çok şükür
Ay canm aynen valla çok şükür hareketlendi.Ama o dört gün yemekte ysem çikolatada o kdr azdı ki hareket.Korkuttu beni cadı teyzesi :)Canım benimki de beni 3 gün önce korkuttu 2 gün boyunca bayağı az,hareket etti hele geçen gün çikolata yedim yattım sol tarafa karnıma biraz bastırdum hafifçe falan yok yine tık sonra,akşam yemeğinden sonra coştu... biz yeterince enerji verici besinler yemeyince oda hareketi azalıyor muş canım netten bayağı baktım ama bence çok endişe etme belki sen uyurken tekme atıyordur bilmiyorsun
Canm saolasn bnde doktora gttm hafta sonu çok fazla sancm oldu sertlk oldu bebiş hep kasıktaydı bi skntı yokmuş çok şükür.Sen napıon var mı bi gelşme beklemede misin.Selam kızlar nasılsınız ne var ne yok 2017 nin son gününden :)
Selam cnm aynen beklemedeyiz normal.doğum.için işte bekliyoruz bakalım kanala filan girmiş hayırlısı olsun inşallah sertlik bendede çok oluyor kasılma.filan yalancı şancı deniliyorCanm saolasn bnde doktora gttm hafta sonu çok fazla sancm oldu sertlk oldu bebiş hep kasıktaydı bi skntı yokmuş çok şükür.Sen napıon var mı bi gelşme beklemede misin.
İyi canm ne güZel.Allahm yardmcn olsn kilosu kaç oldu ElacığımınSelam cnm aynen beklemedeyiz normal.doğum.için işte bekliyoruz bakalım kanala filan girmiş hayırlısı olsun inşallah sertlik bendede çok oluyor kasılma.filan yalancı şancı deniliyor
ben iyiyim canım şükür sen nasılsınSelam canlar nasılsınız kimsecikler yok bana bildirim gelmiyor zaten o ayrı bi sıkıntı mesajlaşma var mı bilmiyorum ama umarım hepiniz iyisinizdir yeni yıl yeni umutlar yeni güzellikler getirsin inşallah cümlemize de
Bende iyiyim ablacım çok şükür. Baban nasıl olduben iyiyim canım şükür sen nasılsın
Kız özelden yaz:)İyi canm ne güZel.Allahm yardmcn olsn kilosu kaç oldu Elacığımın![]()
Ay canm prdon ismini miKız özelden yaz:)
Bende iyiyim ablacım çok şükür. Baban nasıl oldu