- 11 Eylül 2015
- 3.773
- 4.051
- 133
- Konu Sahibi Deli_manya
- #5.581
A
anneveoglusu
Fulyacim geçmiş olsun babana rabbim acil şifalar versin inşallah.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Balıımmm nasılsın nerelerdesin kız seni etiketleyecektim bende valiz hazırlıyorum fırsatım olmadı eşimin memleketine gidiyoruz bugün allah nasip ederse acele ediyorum Kaynanam rahatsız görmezsek rahat edemeyecez bir hafta izin aldık gidelim dedik bebişi büyütmüşsün maşallahhhhhhh çok şükürrA anneveoglusu Fulyacim geçmiş olsun babana rabbim acil şifalar versin inşallah.
İyiyim canım bu aralar yazili falan derken okul yoruyor baya. Ayrıntılı ultrasona gittim oglusum geliyor allahin izniyle. Bir tek bobreginde genişleme gördü doktor 32. haftaya kadar geçer büyük ihtimal dedi takip edilecek işte. Maşallah büyüdü teyzesi bizim kuzucuk.Balıımmm nasılsın nerelerdesin kız seni etiketleyecektim bende valiz hazırlıyorum fırsatım olmadı eşimin memleketine gidiyoruz bugün allah nasip ederse acele ediyorum Kaynanam rahatsız görmezsek rahat edemeyecez bir hafta izin aldık gidelim dedik bebişi büyütmüşsün maşallahhhhhhh çok şükürr
Oyy yer onu teyzesi amanda amaann :) geçer inşallah canım bende iyiyim işte çok şükür yoldayım uyuştum oturmaktanİyiyim canım bu aralar yazili falan derken okul yoruyor baya. Ayrıntılı ultrasona gittim oglusum geliyor allahin izniyle. Bir tek bobreginde genişleme gördü doktor 32. haftaya kadar geçer büyük ihtimal dedi takip edilecek işte. Maşallah büyüdü teyzesi bizim kuzucuk.
Geçmiş olsun Allah sifa versin canim sen nasılsın?
Canım ben hiç giremedim haftasonu benimki belli değil ama bazı isimler var arada :) DURU, DERİN,ELİZ aklımdaki isimler bakalım nasip hangisi olursa.. Sen nasılsınP pastadelisi
sweetdreams1985
D Deli_manya
SS2007
maşallah bebişler büyüdü artık doğum hazırlıklarınız var isimler belli oldumu
SS2007 senin kuzunun adı ela olacak sanırım adıyla yaşasın güzel bir isim
Ay kıyamam neden anestezi altnda canm ? Allahm yardmcn olsn lütfen sakin olGünaydın kızlar, yarın kızımın diş çekimi yapılacak, anestezi altında. Öyle telaşlı, öyle korkuyorum ki:-(Rabbim büyük dertten korusun biliyorum ama elimde değil. Onu nasıl göndereceğim o ameliyathaneye bilmiyorumnolır dua edin çabucak olsun bitsin
![]()
Kıyamam sana allah şifa versin herşey bizim için abla ne yapalım allah sizede babanada güç kuvvet versin inşallah izin durumun yok mu abla rabbim başınızdan eksik etmesin gölgesini iyi olur inşallah İyileşir umudunuzu yitirmeyin bol bol dua edelim rabbim yüzünüze güler inşallah istediğn an yanındayım istersen numaramıda yazabilirim özelden istediğin zaman yazabilirsin arayabilirsinde iyi hissedeceksen ne dersen yaparım iste yeterki sen
Ah canm gurbetlk zor tabi Allahm yar ve yardmcn olsn baban içinde gerçktn ne diycemi bilmiyorm bu ara çok fazla bu tarz haberler alıyorm ya üzülüyorm artk Allahm şifalar versn sürecini inşallah kolaylştrsn.Abla bi gitsen iznin mi yokki
Canım çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah
Keşke elimizden birşeyler gelse fulyam.. Rabbim şifa versin arkadaşım inşallah dermanı en tez elden versin.. Bir hafta rapor falan alıp gitsen yanına.. hem ona hem sana iyi gelir Olmaz mı
A anneveoglusu Fulyacim geçmiş olsun babana rabbim acil şifalar versin inşallah.
Canım ben hiç giremedim haftasonu benimki belli değil ama bazı isimler var arada :) DURU, DERİN,ELİZ aklımdaki isimler bakalım nasip hangisi olursa.. Sen nasılsın
Bende kızçemizin ismini Hafsa koyalm diyorm nasıl sizce fikir verin.Zümra ve Hafsa arasında çok gidip geliyorm ama Hafsa ağır basıyo :) :)
Günaydın kızlar, yarın kızımın diş çekimi yapılacak, anestezi altında. Öyle telaşlı, öyle korkuyorum ki:-(Rabbim büyük dertten korusun biliyorum ama elimde değil. Onu nasıl göndereceğim o ameliyathaneye bilmiyorumnolır dua edin çabucak olsun bitsin
![]()
İyiyim canım bu aralar yazili falan derken okul yoruyor baya. Ayrıntılı ultrasona gittim oglusum geliyor allahin izniyle. Bir tek bobreginde genişleme gördü doktor 32. haftaya kadar geçer büyük ihtimal dedi takip edilecek işte. Maşallah büyüdü teyzesi bizim kuzucuk.
Geçmiş olsun Allah sifa versin canim sen nasılsın?
Cnm bu yaşta öyle yapıyoruz dedi doktorlar. Yani yapılacak çok işlem var, kanal tedavisi ve dolgu da var çekim dışında. İlk otursa bile ikinciye o koltuğa oturmaz çocuklar dedi doktor ki haklı. Mecbur yani. Anestezi almasın diye erteledik, biraz büyüsün diye ama yok, çok engel oldu çocuğa. Doğru dürüst okula bile gidemedi yavrum, arka arkaya apse yapmaya başladı. Ama nasıl olacak diye çok tedirginim, Rabbim yardım etsin :-(Ay kıyamam neden anestezi altnda canm ? Allahm yardmcn olsn lütfen sakin ol
İnşallah canım ya:-(çok geçmiş olsun evladına inşallah sağlıkla atlatacak kuzum annesi
Amin canım inşallahmaşallah oğluşuna sağlıkla gelsin inşallah paşam
Tabiki atlatacaksınız canımcım herşey düzelecek iyi olacak allahın izniyle rabbim iyiyye denk getirsin hayırlı olan doktora düşürdin inşallah. Bende seni çok seviyorum ablacım istediğin zaman ben burdayım elimden geldiğince yanında olurumCanım benim zaten hep desteksin allah razı olsun. bakalım genel cerrah seçimi yapılması gerek bunun için dr araştırıyoruz
rabbim hayırlısı ile bunuda atlatmayı nasip eder inşallah. çok seviyorum vallahi seni kalbi güzel arkadaşım rabbimde kalbinden ne geçiyorsa hayırlısı ile tez zamanda nasip etsin inşallah
canım şuan teftiş dönemindeyiz ameliyat tarihi belli olsun o zamana şartları çok zorlayarak gideceğim inşallah yanına.
Allah razı olsun arkadaşım. nerde bu illet ile muhatap olan kul varsa rabbim hepsine içinde annem ve babama şifa versin inşallah
Canım şuan teftiş dönemindeyiz müfettişler geldi yılbayı ertesi müdür olmam nedeniyle ayrılamıyorum ama babamın ameliyat tarihi belli olsun şartları zorlayacağım gideceğim yanına
allah razı olsun hamişim