• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

A anneveoglusu fulya abla dün sormuştum sana ama görmedin sanırım embriyo çözdürülmesinde zahiyat verme durumu oluyor mu acaba doktora gidicem bgün değer için onu da sorarım ama merak ediyorum şimdiden..

olmadı canım maalesef kanamam oldu evet kısmet değilmiş napalım..
:( hadi ya daha hayırlı bi zamanı var demek ki canım seninde olacak inşallah buna inanıyorum bunlsr sınav bak mübarek günlere az kaldı ramazan geliyor bol bol duamızı eder bekleriz allah sabrını arttırsın ne diyim ilgilenemiyorumda burayla çok üzülüyorum vallahi ama ha bire yeni şeyler çıkıyor çok zor geçiriyorum gebeliği yine çok şükir tabi her halimize şikayetçi değilim ama işte bişey yapacak ne gücüm kalıyor ne halim inanki uyku yok sürekli kaşınıyor vücudum o kadar yoruluyorum ki artık sanki dünyanın işini yapmış gib ne elim kalkıyor ne kolum ya :( kusuruma bakmayın lütfen

Allah korumuş canım dikkat et bizim tanıdıkta da vardı hamilelik kaşıntısı bütün hamileliklerinde oldu erken doğuma sebebiyet veriyordu onun allah korusun inş senin ciddi değildir hayırlı doğum nasip etsin Rabbim sana az daha sabır..
Allah razı olsun balım evet erken doğum olabiliyor ama o karaciğer alakalı olan alarjilerde oluyor kuzu doktor zannetmiyorum dedi ama baktı temiz çıktı sonuçlarım çok şükür ciğer ve böbreklerimde bi sıkıntı yok yani ondan değil bu kaşıntı pupp diye bi gebelik alarjisiymiş bebeknyapıyormuş cildiyeye sevk etti gittim bebeğe bi zararı yok ama seni psikolojikmen çok yorar dedi cildiyeci aynen dedim bir haftadır bulantılarım bile hortladı dedim zaten tam geçmemişti ilaç verdi yine yok geçmezse gel dedi bir hafta sonra yine gidecem doğana kadarda sürermiş azalsa bari biraz onada razıyım bebek sıkıntıda değil ya şükür ben kaşınır gezerim artık ne yapayım daha kötüside olabilirdi iç organlardan kaynaklı değil enazından elhamdülillah

:KK43: hadi ya daha hayırlı bi zamanı var demek ki canım seninde olacak inşallah buna inanıyorum bunlsr sınav bak mübarek günlere az kaldı ramazan geliyor bol bol duamızı eder bekleriz allah sabrını arttırsın ne diyim ilgilenemiyorumda burayla çok üzülüyorum vallahi ama ha bire yeni şeyler çıkıyor çok zor geçiriyorum gebeliği yine çok şükir tabi her halimize şikayetçi değilim ama işte bişey yapacak ne gücüm kalıyor ne halim inanki uyku yok sürekli kaşınıyor vücudum o kadar yoruluyorum ki artık sanki dünyanın işini yapmış gib ne elim kalkıyor ne kolum ya :KK43: kusuruma bakmayın lütfen

olur mu kuzum sen zaten kendinle uğraşıyorsun ne kusuru siz anneler bebekler iyi olun yeter biz bi şekilde çabalıyoruz umut hep var zaten Rabbim büyük inş bizim de yüzümüz gülecek..

olur mu kuzum sen zaten kendinle uğraşıyorsun ne kusuru siz anneler bebekler iyi olun yeter biz bi şekilde çabalıyoruz umut hep var zaten Rabbim büyük inş bizim de yüzümüz gülecek..
İnşallah canım gülecek tabikide ona şüphe yok rabbimin mucizesi çok.. Gönül ister çabalar beraber olsun böyle olunca istediğimi aldımda gerisi umurumda değilmiş gibi oluyor sanki bi huzursuz oluyorum kendi açımdan hem merak ediyorum hem burda olmak istiyorum ama olmuyor işte her zaman ya sabır çekip bekliyorum allah hepimize yardım etsin sabır sıhhat versin bol bebişli bi topik olsun burasıda. Güzel haberler peş peşe gelsin inşallah

İnşallah canım gülecek tabikide ona şüphe yok rabbimin mucizesi çok.. Gönül ister çabalar beraber olsun böyle olunca istediğimi aldımda gerisi umurumda değilmiş gibi oluyor sanki bi huzursuz oluyorum kendi açımdan hem merak ediyorum hem burda olmak istiyorum ama olmuyor işte her zaman ya sabır çekip bekliyorum allah hepimize yardım etsin sabır sıhhat versin bol bebişli bi topik olsun burasıda. Güzel haberler peş peşe gelsin inşallah

yok canım olur mu öyle şey burdaki kimse öyle düşünmez ki sen zor zamanlardan geçiyorsun sende benim aklımdasın valla Rabbim bi an önce sıkıntılarından kurtulmayı nasip etsin..ben bugün daha iyiyim toparlandım gibi..artık önümüze bakıcaz sağlık olsun da hepsi olur..

yok canım olur mu öyle şey burdaki kimse öyle düşünmez ki sen zor zamanlardan geçiyorsun sende benim aklımdasın valla Rabbim bi an önce sıkıntılarından kurtulmayı nasip etsin..ben bugün daha iyiyim toparlandım gibi..artık önümüze bakıcaz sağlık olsun da hepsi olur..
iyi olmana sevindim canım kanama durumun nasıl

daha iyiyim fulya abla silkelendim biraz eşimin desteğiyle sağolsun..kanamam bugün tamamen bitti ama bu adet miydi bilmiyorum inş yine olmaz..dün kan verdim değerim de sıfırlanmış..
sen nasılsın adet oldun mu?
kanama kesilince insan daha rahatlıyor ve normale dönüyor canım. benim 30 nisanda değer 2ye düşmüştü
benim 8 mayısta adet olmam gerekiyordu ama olamadım hava değişimi odldu son dönemde ondan sanırım adet gecikiyor

Back
X