• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Kizlar mucizem gelmiş soktayim
Fulyacim bu ne güzel bir test böyle görünce gözlerime inanamadım tekrar tekrar baktım. Öyle çok sevindim ki rabbim hayırlı sağlıklı hamişlik nasip etsin inşallah. Kese ve kalp atışını da gördün mü için rahatlayacak hayırlısıyla. Darısı diğer arkadaşların başına inşallah.

Canım yeni foruma girdim hayırlısı böyleymiş demekki hiç moralini bozma Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur inş .. Belki aldığın ilaçların etkisi ile kendiliğinden olur ve,sana süpriz yapar annesi

canım benim inşallah keşke, üzüldüm ilk etapta ama şimdi daha iyiyim inancımız var çok şükür hayırlısı demiştik olmadı demekki olması gereken buydu..
sen nasılsın bebiş nasıl..

Anaaaa abla vallahi mesajını okuduğumda sana bi test mi yapsan diye mesaj atacaktım ki gördüm bu mesajını ay çok güzel :) çok sevindim koyuda testin :) oleyy yaşasın

Allaaaaahhhhhhhhhh
Çalsın davullaaarrrr ay bildiğin çalkala yavrum çalkala yaptım antrede.. öğleden sonra girmedim foruma sevo mesaj atmış haber vermiş sağolsun Öyle bir sevindim anlatamam fulyamm Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Gene teyze oluyorum uleennn Yaşasın!!!

Oooooo fulişşşş A anneveoglusu testin çok iyi maşallahhhh sevo hepimize mühdeli haberi verdi anam nası sevnçliym şuan ya

Ablacım bende aynı değil miydim o düzenli ilişkiye bakmıyor işte bende saldım çayıra mevla kayıra yapmıştım :) bende kilometrelerce yol gittim o kadar ağır iş gördüm verdi mi veriyor işte rabbim çok büyük ay sürt yağını yere şöyle bi güzell haberlerin devamı gelsin ya :) peşi sıra hamile olmasam aha da şu boyuna kaşınan vücudumla zıplayacam bende yaşasın diye :) benim ufaklık içerde zıplıyor ama benim yerime maşallahı var sevindim mi bi coşuyor ki yada hoşuma giden şeyler oldu mu ohh çok şükür ya ardemir ardemir D Deli_manya mutluluklar sevinçler paylaşıldıkça güzel canlarım hoş attığım mesaj ayrı bi olaydı açıklama yok detay yok fulya hamile :) heyecandan şaapptıydım da

Ayy dön dön teste bakıyorum yahu ne güzelde koyu koyu duruyor maşallaaaahhhh :) gözlerimi alamadım

Fulyacim bu ne güzel bir test böyle görünce gözlerime inanamadım tekrar tekrar baktım. Öyle çok sevindim ki rabbim hayırlı sağlıklı hamişlik nasip etsin inşallah. Kese ve kalp atışını da gördün mü için rahatlayacak hayırlısıyla. Darısı diğer arkadaşların başına inşallah.

Ayyy hayırlı olsun ablammmmm çok sevindim valla

Canlarım benim allah hepimizden razı olsun ne güzel destek oldunuz hepiniz sevincime uzuntume su an çok fena grip oldum hapşırmaktan bir hal oluyorum

Kalp atışını duyana kadar hamileyim diyemiyecegin allah saglikla ve hayırlısı ile nasip ediyordur inşallah

Bu sayfada bebiş isteyen ardemir ardemir ebru_can_ebru ebru_can_ebru Halim rabbime malum Halim rabbime malum burciss burciss ayllllliiiin35 ayllllliiiin35 Y yumyumyumiyum sizlerde sağlıkla ve hayırlısi ile rabbim nasip etsin inşallah

Canlarım benim allah hepimizden razı olsun ne güzel destek oldunuz hepiniz sevincime uzuntume su an çok fena grip oldum hapşırmaktan bir hal oluyorum

Kalp atışını duyana kadar hamileyim diyemiyecegin allah saglikla ve hayırlısı ile nasip ediyordur inşallah

Bu sayfada bebiş isteyen ardemir ardemir ebru_can_ebru ebru_can_ebru Halim rabbime malum Halim rabbime malum burciss burciss ayllllliiiin35 ayllllliiiin35 Y yumyumyumiyum sizlerde sağlıkla ve hayırlısi ile rabbim nasip etsin inşallah
Ay ablacm dikkat et kendine hemen bi ballı limonlu ıhlamur iç

ablaaaa ne oluyor ya testi gördüm şok oldum nasıl yani Allahım doğru mu

Ay Allahım şükürler olsun fulyam.. A anneveoglusu
O 1211 ler 12000ler olsun
pit pit atan kalbini bu kulaklar duysun
doğumu yaklaşınca heyecandan teyzesinin kalbi dursun :KK200:
Allah korusın kız kalbi durmasın teyzesinin ama diğer yazdıklarının hepiciği olsun tabi :). Bide allah öyle pıt pıt eden bi kalpteee teyzenin karnına koysun o da oracıkta dünyaya gelene kadar atıp dursun isteyen herkese rabbim bu mübarek gün hürmetine nasip etsin kimseyi evlat hasretiyle yakmasın evlat hasretiyle yanan yüreklere su serpsin en kısa hayırlı vakitte inşallah evladı olanlarada acılarını göstermesin

kızlar inanamıyorum 1211 çıktı beta hcg allahım nerde isteyen kulu varsa sağlıkla nasip etsin inşallah

süper ya Allahın mucizesi daha iki gün önce neler konuşuyorduk Rabbim yeter ki ol desin..nasıl sevindim bir bilsen..
abla kaç haftalık oluyor şimdi demekki doktorun dediği gün hamile kaldın değerin yüksek..

Ay Allahım şükürler olsun fulyam.. A anneveoglusu
O 1211 ler 12000ler olsun
pit pit atan kalbini bu kulaklar duysun
doğumu yaklaşınca heyecandan teyzesinin kalbi dursun :KK200:
darısı sana olsun hepinize zaten tek tek dua ediyorum inşallah kalp atışlarını duymakta nasip olur

Back
X