2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Ben erken ektim kuzu mayısta ektim :) ancak toprağa alışıp boy atıp sebze vermeye başladılar bide dolu yağdı bayağı bi zedeledi yine iyi toparladılar brnimde daha çiçek çok hepsi olmadı daha bi bi kaç tanesi tuttu böyle boyları bayağı bi uzadı çok zevkli ama ya
Benimkide çiçekte ama bakalım ne zaman döker meyve :) daha kurutmalık ve buzdolabına kaldırcam falan bayağı iş var

kuzu benimki bahçeli ev değil yanlış anladın evim şehir merkezinde :) bahçemiz eve 12 km uzaklıkta böyle bağların arasında... Gidip geliyoruz kalmıyoruz çünkü orda ev yok dediğin gibi olsa şehre uğramam bile:halay:
Hıımmm evet yanlş anladm canm evet ev olsaydı iyiydi ama çadır falan kuramıyomusunz canm?

Aynen öyle canım yaa bitmiyor. Bi hamile kalsam dşyebekledim. Şimdi de kese görünmesi aman bebek yok kalp atışı. Midem bulandı aç kaldım besleyemiyorum. Midem bulanmasa niye bulanmadıbiley mi oldu. Daha neler neler kuruyorum bi bilsen

Ah biz insanoğluu.Sen yinede kötü düşünme evham yapma tamam canm ;)

Doğru diyorsn abla zaten düzenli bi skntı görünmüyo.bişeyde yapmıyorm boşver Olurana bırkman en iyisi deil mi miyaa
Aynen canım oluruna bırakmak gerek bak hamile kalmaktan korkanlar hamile kalıp sınanıyor istemeyenler hamile kalmayı, çok isteyenin olmuyor sınanıyor rabbim daha büyük şeylerle sınamasın

Aynen canım oluruna bırakmak gerek bak hamile kalmaktan korkanlar hamile kalıp sınanıyor istemeyenler hamile kalmayı, çok isteyenin olmuyor sınanıyor rabbim daha büyük şeylerle sınamasın

Kesnlkle abla.Rabbim kaldıramayacağımz şeylerle sınamasn inşallah

Günaydınlar hanımlarrr

aaa ben ebru sana okuyamadan sen regl oldun mu erken oldun o zaman öylemi canım hayırlısı olsun

Back
X