2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Ah abla nede güzel anlattın anneliği ya :KK43:

rabbim sizede yaşatacak allahın izniyle
vücudunun bir organı senden bağımsız hayat sürüyor dışarda öyle hissediyorum oğlumu görünce
onun ağrısı senin ağrın onun sevinci senin mutluluğun oluyor. bilemiyorum çok başka

Gittim cnm jeli vücut eritmediği için top halinde düşermiş şimdi adetim normale döndü cuma günü tekrar gidecem Sizde ne var ne yok çalıştığım için çok okuyamıyorum yazılanları bayağı birikiyor
İyilik canım benden de bi sıkıntı yok çok şükür. İyi bişey çıkmamış canım sevindim bebişte gelir inşallah en kısa zamanda

rabbim sizede yaşatacak allahın izniyle
vücudunun bir organı senden bağımsız hayat sürüyor dışarda öyle hissediyorum oğlumu görünce
onun ağrısı senin ağrın onun sevinci senin mutluluğun oluyor. bilemiyorum çok başka

İnşallah ablam ya inşallah gerçktn duygulandm gözlerim doldu okurken :(

Evet kızlar çok şükür çok mutluyum, elhamdülillah. Rabbim inşalllah en kısa zamanda hayırlısıyla sizlere de nasip etsin, dünyanın en güzel sesini duymayı. Bunu tüm kalbimle diliyorum. Veee sizi çok seviyorum
ayy canım benim çoook mutlu oldum çok şükür Rabbimee biz de seni seviyoruzz :KK68::KK68:

Bizi
Aynen bende sebze ektim biber domates çok güzel oldular biberde ilk mahsülü topladım bile :) çok seviyorum seneye allah nasip ederse daha büyük bi yer ekecem ha bide patates ektim :)
Biz de ektik bahçeye domates biber salatalık patates fln :-) ben de anlamam ama eşim getirdiğinde beraber diktik uğraştım baya oruçtuk hatta :-) Bunlarda ilk salatalıklarımız dün aldık :-)

Eklentiler

• 20170711_162216.webp
    20170711_162216.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 21
Evet kızlar çok şükür çok mutluyum, elhamdülillah. Rabbim inşalllah en kısa zamanda hayırlısıyla sizlere de nasip etsin, dünyanın en güzel sesini duymayı. Bunu tüm kalbimle diliyorum. Veee sizi çok seviyorum
Çok şükür canım gözün aydın

Bizi

Biz de ektik bahçeye domates biber salatalık patates fln :-) ben de anlamam ama eşim getirdiğinde beraber diktik uğraştım baya oruçtuk hatta :-) Bunlarda ilk salatalıklarımız dün aldık :-)
Çok güzeller kuzu afiyet olsun ben salatalık ektim ama tavuklar hepsini yoldu daha pes ettim seneye halledecem inşallah

Back
X