2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

rabbim sizede yaşatacak allahın izniyle
vücudunun bir organı senden bağımsız hayat sürüyor dışarda öyle hissediyorum oğlumu görünce
onun ağrısı senin ağrın onun sevinci senin mutluluğun oluyor. bilemiyorum çok başka

Duygulandırdın bizi canım. İnşallah yaşatacak Rabbim bize de.

Evet kızlar çok şükür çok mutluyum, elhamdülillah. Rabbim inşalllah en kısa zamanda hayırlısıyla sizlere de nasip etsin, dünyanın en güzel sesini duymayı. Bunu tüm kalbimle diliyorum. Veee sizi çok seviyorum

Canım gözünaydın :KK200:darısı başımıza inşallah. Her zaman dile getiremesek de sizlere de her namaz vaktinde dua ediyorum Rabbim sağlıklı ve hayırlı bir gebelik yaşatsın diye.

Evet kızlar çok şükür çok mutluyum, elhamdülillah. Rabbim inşalllah en kısa zamanda hayırlısıyla sizlere de nasip etsin, dünyanın en güzel sesini duymayı. Bunu tüm kalbimle diliyorum. Veee sizi çok seviyorum

canım nasıl mutlu oldum anlatamam dış gebelik mi diye bayramı kendine zehir ettin bak ne güzel artık için rahatladı şükürler olsun rabbime

Allah sağlıkla ve hayırlısı ile kucağında göstersin evladını inşallah

Gözün aydın çok mutlu oldum zayen bi kuşkum da yoktu duyacağından.Ne kadar hoş maşallah Allhm nazardan korusun bizede yaşatsn bu güzel anları inşallah

Hepinize çok teşekkür ederim, iyiki varsınız. Çok şükür bu günlere. Rabbim inşallah sürekli müjdelerin, güzel haberlerin verildiği bi topik olsun burası. O kadar çok istiyorum sizden mutlu haberi duymayı.hisswdiuorum alacaz bi güzel haber daha şnşallah
Fulya abladan gelecek :) öyle hissediyorum

Hepinize çok teşekkür ederim, iyiki varsınız. Çok şükür bu günlere. Rabbim inşallah sürekli müjdelerin, güzel haberlerin verildiği bi topik olsun burası. O kadar çok istiyorum sizden mutlu haberi duymayı.hisswdiuorum alacaz bi güzel haber daha şnşallah
Hayırlı olsun canım inşaallah kucağinada almak nasip olur

Back
X