2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

ebru_can_ebru ebru_can_ebru canim senin için okudum allah kabul etsin inşallah.

M miyaz ım kan testi yaptırmışsın hayırlısı olsun inşallah en doğru zamanda gelecek bebislerimiz. :emir_bebek:
:emir_bebek:

Kızlar hafta sonları pek giremiyorum. Ev toplamaya da başladım. Hepinizi seviyorum. :KK15::KK36:
Teşekkür ederim kuzum Allah kabul etsin Allah razı olsun canım

ebru_can_ebru ebru_can_ebru canim senin için okudum allah kabul etsin inşallah.

M miyaz ım kan testi yaptırmışsın hayırlısı olsun inşallah en doğru zamanda gelecek bebislerimiz. :emir_bebek:
:emir_bebek:

Kızlar hafta sonları pek giremiyorum. Ev toplamaya da başladım. Hepinizi seviyorum. :KK15::KK36:
İnşallah kuzucum evet yaptırdım pazartesi kadın doğuma gidecem tekrarlamasını isteyecem tabi adet olmazsam

Demekki kimyasaldu veya iğnenin etkisiydi canım hiiiç moralini bozma çok şükür adet oluyorsun burda bir çoğumuz kaç gün gecikip çatladık adet olmuyoruz diye adet olmak da bir sağlık belirtisi :) diğer aya inşallah
Bilemiyorum ki cnm nasıl bir adet Onuda anlamadım lekelenme gibi ve çamur gibi tuhaf bişey bugünde sancım var ve sol kasığımda sanki yumurta gibi bişey vars sanki tuhafım yani dr umu bulur bulmaz konuşacam

Bilemiyorum ki cnm nasıl bir adet Onuda anlamadım lekelenme gibi ve çamur gibi tuhaf bişey bugünde sancım var ve sol kasığımda sanki yumurta gibi bişey vars sanki tuhafım yani dr umu bulur bulmaz konuşacam
Kuzu sen yeniden kan vermedin değil mi

Back
X