• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Kızlar tüm listeyi bitirdim böyle bir duaya vesile olduk Allah hepinizden razı olsun rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah hepimiz güzel haberlerimizi paylaşırız en kısa zamanda :anneadayı::KK200:

Eklentiler

• IMG_2632.webp
    IMG_2632.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 32
Evet canım bugündü eşim girdi ama çalışmadığı için iyi değilmiş bende gözetmendim.. Kız hep uyukladım kalkmadım yerimden :KK66:
Ilacın uyku yapıyor tatlım.. 1 hafta sonrada gebelik uykun başlar.. yerim seniiii

Canm sende sınava girmiyormuydn ya alan sınvı mı demiştn
Yok kuzum alan sınavına girdim ben zaten bu iktisatçılar için değil..
Arkadaşlar nacizane fikrimi söylemek istedim ben bu ay soğan kürü yapmıştım ve yumurtlama döneminde acayip akıntı olmuştu birde FETİH TERTİPİ okudum onun da etkisine inanıyorum bi başka diycem yanlış anlamayın affınıza ve samiyetinize sığınarak söylüyorum spermin yumurta ve rahime daha kolay ulaşmasını sağlayan beraberlikler var onları da göz önünde bulubdurun derim umarım yanlış anlamadınız:-)
Sen tavsiye mi veriyorsun duyguşuum.. cansın..
Ahhh keşke canım ama gelecek gibi duruyor :KK43:(
Hayırlısı.. sabırla bekliyoruz hepimiz..

ardemir ardemir ablam canım 1000 tane Ya Evvel 404 tane Ya varis 60 tane Ya Mucib okudum rabbim en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin :emir_bebek::KK200::emir_bebek:
Ağzına yüreğine sağlık canım Allah razı olsun inşallah benim için ne diliyorsan bin katı karşılık bul seviyorum seni..

Ilacın uyku yapıyor tatlım.. 1 hafta sonrada gebelik uykun başlar.. yerim seniiii

Yok kuzum alan sınavına girdim ben zaten bu iktisatçılar için değil..

Sen tavsiye mi veriyorsun duyguşuum.. cansın..

Hayırlısı.. sabırla bekliyoruz hepimiz..

Ağzına yüreğine sağlık canım Allah razı olsun inşallah benim için ne diliyorsan bin katı karşılık bul seviyorum seni..
Nacizane tavsiye bana sebep oldular inş sizede vesile olurlar diye canım ;) tabi öncelikle Rabbimin sayesinde.. Seviyorum sizi şurda gebeliklerimiz de aynı zamana gelsin onları da paylaşalım istiyorum canım :anneadayı::anneadayı:

Nacizane tavsiye bana sebep oldular inş sizede vesile olurlar diye canım :KK66: tabi öncelikle Rabbimin sayesinde.. Seviyorum sizi şurda gebeliklerimiz de aynı zamana gelsin onları da paylaşalım istiyorum canım :anneadayı::anneadayı:
Allah razı olsun canım benim.. sevgi karşılıklı.. evlâdın hayırlı evlat olsun bereket getirsin yuvana inşallah :nazar:

Back
X