- 9 Mart 2017
- 1.200
- 1.650
- 63
- Konu Sahibi Deli_manya
- #2.321
olumlu düşün olumlu olsun inşallah rabbim ol desin olacak senin rahimde hormonda sorun yoktu dimi yaşında genç inşallah senden güzel haberler oalacağız olmasada yola devam rabbimden umudumuzu hiç kesmeyeceğiz. niyetimizi biliyor rabbim inşallah nasip olacak bizede
benim dün kontrol vardı ben 5. gün iğneye başladım 5-6-7-8-9-10-11 günler 6 gün vuruldum bu gün catmala iğnesi vurulacam gece. benimde sağda va solda ikişer tane toplam 4 yumurta olmuş biri 17 mm idi diğerleri 10-12 mm idi. bakalım ne olacak benim rahim yapım sorunlu bakalım inşallah tutar ve hayırlıı ile gelişir mucizem.
28 im sorun da yoktu abla hsg de çekildim ya doktor kist iltihap tıkanıklık hiç bişey yok dedi hatta biz zorla aşılama yaptırdk bekleyin dedi de işte eşimde sperm hızı problemi olduğu için mecbur kaldık iyi de oldu yüzde yüz hareketlileri bana aşıladılar..
o zaman bu gece iğne olacaksan 36 saat oluyor çarşambaya geliyor evet hadi bakalım hayırlısı inşallah..doktor sperm örneği için merkez önerdi mi bak orası da önemli yıkama işlemi falan..