Merhaba kızlar mesaj yazmakta sıkıntı çekiyorum alıntı ve etiket yapamıyorum bayağıdır bu mesajı yazmaya uğraşıyorum çok kötü bi gün geçirdim bugün sabah 6:30dan akşam altıya kadaf o hastane senin bu hastane benim dolandım psikolojimi altüst etti gittiğim doktor ultrason baktı bebeğin gelişmemiş hiç karnında bu bizim için risk işte y1650 gram olması gerekken 1250gram büyümemiş bu çok riskli plesentadan giden kan az olabilir tansiyon yüzünden olabilbol protein tüketecejsin düzelir mi diyorum düzelmesini beklemiyorz iyice kötüye gitmesin yeter hareketlerine çok dikmat edeceksin bebeğin bebek karnında ölebilir dedi

eşimle ömrümüzden on senemiz gitti neyse eşide aşağıda baş geliş falan dedi dopplere gönderecem seni dedi bide tansiyon ölç beş dakika içinde büyük tansiyonum 14küçük tansiyonum 10 a fırladı dopkere gittim senn bebeğin 30ğil ki 29 haftalık haftasınada uygun hiç bir sıkıntısı yok dedi ordan çıktık bi akraba var devlete gittik ordaki doktorda karın çevres iki haftageri dedi yine sil baştan ağlama krizleri üniversiteye yolladı perinatoloji bakacak şansıma hadta yok o gittiğim doktor randevu bulunmuyor baktı desi pozisyonu yüzünden büyük ihtimalle yanlış ölçtüler eşi aşağıda sırtı bize föünk yüzünü sana çevirmiş çok rahat bi pozisyonda değil dedi hareketlerini pozisyonuyüzünden az hissediyor olabilir miyim dedim olabilr eşide aşağıda özellikle yorulunca çok hissedemezsin dedi hareketlerini ordan çıktım başks bi doktora artık bunda devam edecem zaten baktı dedi bebek 29+4günlük haftasıyla uygun görünüyor kan akışı vs herşeyi yi ben bi sıkıbyı görmedim cihazı iyi değilmiş her bebekte kilolu olacak diye bişey yok üç hafta sonra kontrol uzun olu hakkınızı helal edin berbat bigündü benim için bugüün

rabbim bir daha göstermesin bana değil sadece hiç bi anne babaya