- 4 Ağustos 2016
- 2.442
- 4.161
- 53
- 34
- Konu Sahibi nisanyagmurumm
Bakalım kaç kişiyiz ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
adını ne düşünüyorsunuz bakalımBen de katılıyorum bu gruba. Tatlı sevinli bir oğluşum olucak.
Benim de oğlum olacak inşallah 21 haftadayız :)
hadi maşallah isim düşündünüz mu kızlar ?Benim de erkekim olcak inşallah. :)
Ben Ömer Barış istiyorum Allahın izniyle.hadi maşallah isim düşündünüz mu kızlar ?
Deniz,denizhan veya yağız. Şimdilik aday isimler bunlar.adını ne düşünüyorsunuz bakalım![]()
ben de karisilmasini sevmiyorumAileler karışmıyor hiç. Zaten müsade etmem:) isim hakkı benim kısmen de babasının. O kadar doğurcam büyütçem en keyifli kısmı kimseye kaptırmam
bizimkiler karışmadılar. Biz her iki babamızın ismini tercih ettik. Mehmet Kemal :) Ben iki isim sevmiyorum ama eşim isteyince kıramadımTalha çok var Kayra pek yok güzel isim. Kızlar bir de size de isim konusunda aileler karışıyor mu
kayinbabanin adı yaşar olsaydı yine kurar miydinbizimkiler karışmadılar. Biz her iki babamızın ismini tercih ettik. Mehmet Kemal :) Ben iki isim sevmiyorum ama eşim isteyince kıramadım
bilmem hiç düşünmedim :)kayinbabanin adı yaşar olsaydı yine kurar miydin![]()
doğuran a kadar cinsiyetini saklamak en güzelibilmem hiç düşünmedim :)
ayy canım ben saklardımda benim kocam durmaz ki hiç :) hemen ilan eder herkesedoğuran a kadar cinsiyetini saklamak en güzeli))