- 26 Haziran 2014
- 50
- 34
- 88
- Konu Sahibi elyanorayura
belimde biraz agrı var onun dışında yok mens olacak gibiyim ama biraz önce idrar testi yaptım silik 2. çizgi çıktı 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba canim nasilsin ?Kendini nasil hiss ediyorsun?Bir Cevab aldinmi?Bana bu gun transfer olundu bakalim nasil olucak.
Merhaba
Yok hayır test yapmamak için kendimi tutuyorum. Kaldı iki gün. Adet sancısı gibi sancım yoğunlaştı sadece bazen kıvrandıracak gibi ağrı giriyor. Artık daha çok heyecanlıyım tabi bilmiyorum. Allah somumuzu hayretsin.
Selam canim AMIN IN SA ALLAH ALLAH hepimizin dualarin kabul eylesin.Ben bu ilaclari duymamisdim ALLAH sebeb salsin.Duserli olsun .IN SA ALLAH sizinde guzel haberlerinizi duyariz.Kızlar selam,
Öncelikle Rabbim dualarınızı kabul etsin tez Zamanda.
Biz Bir sonraki ay tüp bebeğe başlayacağız. Bu ay estifam ve primolut verdi doktor, yumurtalar dinlensin uyusun 1 ay, sonrasında hormonlarla eşit büyüsün diye dedi.
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.
Sizin de güzel haberlerinizi alalım![]()
Iyi yapmisiniz ara vermekle cunku hemen olmaz cok boyuk sorunlar olardi .hicde umudunuzu itirmiyin ALLAH bizleri goruyor ne eziyyetler cekdiyimizi IN SA ALLAH Rabbim hepimizin kucagini bos koymaz.nasilsiniz kendinizi nasil hiss ediyorsunuz?Arkadaslar ben aralik ayinda ohss oldum anca bu ay cesaret edebildim transfer olali 5 gunu bugun bitirdim sabirsizlikla gunlerimin dolmasini bekliyorum ben agir bir ohss gecirdim yogun bakimda kaldim yinede umudumu yitirmiyorum ilk denemem 3.gun ebriyosu ve bir tane transfer edildi sonucumu ne olursa olsun buraya yazicam inşallah benim gibi olanlara umut olurum bu yolda yilmak yok bebisimize kavusana kadar herseye gogus gerecegiz
Canim benim IN SA ALLAH tutunmusdur cok sevindim ne zaman gidecrksin kan tahlili yaptirmayabelimde biraz agrı var onun dışında yok mens olacak gibiyim ama biraz önce idrar testi yaptım silik 2. çizgi çıktı![]()
Canim benimdoktorum banada oyle soylemisdi bende sali gunu yaptiricam IN SA ALLAH
Bence canim duymusdumku yerlesme kanamasi ola bilir birdeki ora transfer zamani Ora dokunuyorlar ola bilsin cizilmede ola bilir.Amma yenide hayirlisi kendinizi sikintiya salmiyin IN SA ALLAH iyi olurAyrica kizlar transferimin ilk gunu kahverengi leke oldu gece ic camasirimda. Rahimimi one cektiler neticede birsuru alet edevat girdi dedik 3. gun yine biraz beyaz akintiyla kahverengi leke geldi yerlesme kanamasi olabilir mi ve ilk gun sizim vardi tabi ama 2.gunden itibaren farkli bir kasik agrim var ara sira biraz yukseliyo ust bacaklarim agriyo tutulmus gibi regli olucakken oldugu gibi ve inanilmaz gazim var hic gaz sorunum olmadi transferden sonra bazilari bunlari yasamis fakat hep 7.gununden sonra falan benim cok erken baslamamis mi sizce baska bise olabilirmi yardimci olun bana olumlu olumsuz fikrinizi ogrenmek istiyorum
IN SA ALLAH canim benim ALLAH hepimizi sevindirir bizleri hic birimizi bu sevincden analiq duyqusundan mahrum etmezKendimi iyi hissediyorum moralimi yüksek tutuyorum hic bu kadar yaklasmamistim daha once asilama oldu 2 defa negatifle sonuclandi umarım bu sefer pozitifi gorucez kizlar![]()
Amin canimMerhaba kızlar benimde persembe günü transferim var dondurulmus 5. Gün embriyosu daha önce aralıkta yapmıstık tutmadı bu kez tutunur inş hepimizin yüzü gülsün inşş
Amin canim takipteyim hepinizin guzel haberlerini almak icin sabirsizlaniyorumMerhaba kızlar, biz de mart ayında başladık ve opu yapıldı, embriyolarımız donduruldu. Ohss riskine karşı transfer bu aya ertelendi. Şimdi endometriyumun kalınlaşmasını bekliyoruz. Her şey yolunda giderse bu hafta sonu transferim olacak. Hepimizin testleri pozitif, kucakları bebek dolu olur inşallah.
IN SA ALLAH canim benim ALLAH yardimcin olsun tutunar ALLAH koysaMerhaba kızlar benimde persembe günü transferim var dondurulmus 5. Gün embriyosu daha önce aralıkta yapmıstık tutmadı bu kez tutunur inş hepimizin yüzü gülsün inşş
IN SA ALLAH canim hayirli haberlerini esidirizMerhaba kızlar, biz de mart ayında başladık ve opu yapıldı, embriyolarımız donduruldu. Ohss riskine karşı transfer bu aya ertelendi. Şimdi endometriyumun kalınlaşmasını bekliyoruz. Her şey yolunda giderse bu hafta sonu transferim olacak. Hepimizin testleri pozitif, kucakları bebek dolu olur inşallah.