2017Nisan ayi Tup bebek yaptiranlar.

Merhaba transferimin 7. Günü regli olacakmışım gibi hissediyorum. Su gibi akımtım var arada da kasıkta regli sancısı gibi sancı. Bu şekilde hisseden birileri var mı?? Günler geçmiyorr beklemek en zoruuuuuuuu

Merhaba transferimin 7. Günü regli olacakmışım gibi hissediyorum. Su gibi akımtım var arada da kasıkta regli sancısı gibi sancı. Bu şekilde hisseden birileri var mı?? Günler geçmiyorr beklemek en zoruuuuuuuu
ALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip etsin evladını. belirtilere aldanma, herkeste farklı şekilde olabiliyor. iyi düşün hayırlısıyla iyi olur.

B
ALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip etsin evladını. belirtilere aldanma, herkeste farklı şekilde olabiliyor. iyi düşün hayırlısıyla iyi olur.
Haklısın ama insan ister istemez ya olmadıysa ya olduysa sürekli git gel yaşıyor inş bekleyen herkesin olur

Merhaba benim de dun transferin 7.gunuydu ve su gibi acik kahve akinti geldi. Sonrasinda herhangi bir sey olmadi ve devam etmedi akinti. Bu arada adet olacakmisim gibi de agri hissetmistim. Arkadasin dedigi gibi cok da anlam yuklememek gerek aslinda bu surecte. Hatta elimizden geldigi kadar kendimizi dinlemeden gecirmek en guzeli.
Rabbim insallah gonlune gore verir herkesin.

Merhaba arkadaşlar Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. Benimde bugün transferim yapıldı bakalım 12 gün sonra ne olacak.

Merhaba arkadaşlar Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. Benimde bugün transferim yapıldı bakalım 12 gün sonra ne olacak.
Sende bu süreçte bu konu ile alakalı tüm yazılan yorumları okuyacsksın sana tavsiyem film seyret ailenle zaman geçir yalnız daha zor beklemek zor :)) herkes inş beklediğine kavuşur sevgiler

Inşallah arkadaşlar hepimize nasip eder. Sonucu öğrenmeye kaldı 11 gün. Annem var yanimda. İşe güce dokunmuyorum fakat içim rahat şimdilik daha çok varya sonucu öğrenmeye ondandir. Beslenmeme ve ilaçlarıma dikkat ediyorum. Bu ay tüp bebek yaptiranlar sonuca kaç gün kaldı

Günaydın kızlar, benim de 24 Nisa'n da transferim oldu. Merakla bekliyorum. Bazen tuttu bence diyorum, bazen bir umutsuzluk kaplıyor. 4 mayıs ı iple çekşyorum ama bir yandan da korkuyorum.

Günaydın kızlar, benim de 24 Nisa'n da transferim oldu. Merakla bekliyorum. Bazen tuttu bence diyorum, bazen bir umutsuzluk kaplıyor. 4 mayıs ı iple çekşyorum ama bir yandan da korkuyorum.
O sanırım hepimizde olan duygular benimde 12 Mayıs sonuç günüm hadi bakalım hayırlısı.
4 Mayıs senin 12 Mayıs benim başka varmı :) bu heyecanı paylaşalım

O sanırım hepimizde olan duygular benimde 12 Mayıs sonuç günüm hadi bakalım hayırlısı.
4 Mayıs senin 12 Mayıs benim başka varmı :) bu heyecanı paylaşalım
Var beeen Ben varım 2 mayıs sonuç aynı duyguları yaşıyorum tuttumu tutmadımı bazen umutlu bazen umutsuz hayırlısı yalnız test yaptım bugün pozitif gördüm çok çok güzel bir duygu yıllar sonraa sürekli negatiften görüntüden sonra :)

Ben de dondurulmuşlarla dün transfer oldum..11 mayıs test günüm..çok heyecanlıyım..nasıl geçecek bu kadar gün bilmiyorum..

Melekk canım hayırlı olsun Allah inşallah sağsalim sağlıklı bir şekilde kucağına alıp büyütmeyi nasip eder.

Ben de dondurulmuşlarla dün transfer oldum..11 mayıs test günüm..çok heyecanlıyım..nasıl geçecek bu kadar gün bilmiyorum..
Benimde 12 Mayıs sonuç günüm. Ben şuan hiç heyecanlı değilim fakat gün yaklaşmaya başladıkça bende de heyecan artar. Ayy inşallah hepimiz pozitifleri görürüz.

Var beeen Ben varım 2 mayıs sonuç aynı duyguları yaşıyorum tuttumu tutmadımı bazen umutlu bazen umutsuz hayırlısı yalnız test yaptım bugün pozitif gördüm çok çok güzel bir duygu yıllar sonraa sürekli negatiften görüntüden sonra :)

Harika, gözün aydın :) darısı başımıza. Kan testi yaptırdın mı?

Merhaba yarın 2 mayısta yaptırıcam ama dayanamayıp idrar testi yaptım silik iki çiZgi var:) inş vardır ve doğar benim ve isteyen herkesin

Merhaba yarın 2 mayısta yaptırıcam ama dayanamayıp idrar testi yaptım silik iki çiZgi var:) inş vardır ve doğar benim ve isteyen herkesin
Içini ferah tut bencede pozitif :) Allah isteyen herkese nasip eder inşallah hadi yarın kan sonucunu da Paylaş bekliyoruz

Back
X