2017Nisan ayi Tup bebek yaptiranlar.

Kızlar sonuca doğru gidenler, vücudunuzda kendinizde değişiklikler hissediyormusunuz herhangi bir farklılık varmı

Merhaba arkadaslar dün test günümdü pozirif sonucu aldım sükürler olsun Allah bekleyen herkese tez zamanda nasip etsin inşş
Canım ne güzel bir haber bu böyle çok mutlu oldum. Allah sağlıklı birsekilde kucağına alıp büyütmeyide nasip etsin. Allah isteyen herkese nasip etsin hepimizin yüzünü güldürsun inşallah. Benimde 12 Mayıs az kaldı :)

Ben bazen çok sicakliyorum bazen Üşüyorum. Çok az kasık ağrım oluyor fakat göğüslerim de hassasiyet çok. Bakalım ne olacak sonuç
İnşallah olumlu olacak inşallah umut asla vermek istemem ama gündüz üşüyoduö ayaklarım gece sıcsk basıyodu ama dediğim gibi biliyorum zor ama beklemek :)

İnşallah olumlu olacak inşallah umut asla vermek istemem ama gündüz üşüyoduö ayaklarım gece sıcsk basıyodu ama dediğim gibi biliyorum zor ama beklemek :)
4. Günde Progesteron e2 tsh tahlili yaptırdım. Değerlere göre hamilelik varmı yokmu belli oluyormu. kaç olması gerekiyor biliyormusun

Annem yanımda Allahtan öyle böyle zaman geçiyor. Dışarı çıkmama izin vermiyorlar sonuç belli olsun çıkarsın diyorlar :) sanki 10 yıldır evin içinden çıkmamIş gibiyim. Günler geçmek bilmiyor.

:) tahmin ediyorum sıkıldığını biraz daha sabır sonucunu yazarsın inşaall pozitiff olacak Sonrasında bambaşka bir heyecan kalp sesi vssss Şimdilik sabır ama sevgilerr

Arkadaşlar 12. Gün kan tahlili sonucum 13.44 çıktı bugün tekrar yaptırmam gerekiyor bakalım ne olacak. Aranızda sonuçları öğrenen varmı

Kızlar bana yardımcı olun lütfen 15 gün sonra tup bebege başlayacağız.ilk kez olacak ve ben panik atak hastasıyım. Şu yumurta toplama işlemi sırasında verilen anesteziyi bana bir anlatır mısınız

Back
X