2017Temmuz anneleri

Bebekkk01

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2017
13
12
3
33
Kızlar edindiğimiz tecrübeleri birbirimize anlatalım fikir alış verişinde bulunalım bu şekilde birbirimize daha çok faydamız dokunabilir

Temmuz 5 gözüküyor benmki şimdilik:) sizin ne zaman. Birde iki gündür bel ağrıları çekiyrm. Yeni başldı

En büyük tecrubem sakınan göze çöpün battığı ben ne kadar evham yaparsam basıma o kadar garip şeylerin geldiği oldu... Evham yapmayın herşeyi kafaya takmayin...
Evham 1: ay agir kaldirmiyim onu yapmiyim bunu yapmiyim egilmeyeyim kalkmayayim...
Sonuç: is yerinde unutup ufacik trrs bi hareket yapmak ve bi damla kan görünce el ayak titreyerek doktora koşmak bosa herkesi panikletmek

Evham 2: benim niye hic midem bulanmiyo birşey mi var acaba off puff...
Sonuç: hunharca mide bulantısı kusma...

Evham 3: ay ben çok sakarim kesin düşerim karda kıyamette keşke cikmasam of napcam bebekle...
Sonuç: düştüm.. Salya sümük doktora gidildi ortalik velveleye verildi niye bu kadar panik yaptığım anlaşılamadı

Evham 4: herşey fazla mi sorunsuz gidiyo acaba ya niye hep bişi olacakmış gibi geliyor bana düşüncesi..
Sonuç: apandisit ameliyatı.....

Evham sadece bizi yıpratıyor bebekler iyi biz değiliz herşeyi kafamiza takiyoruz boşuna onları da strese sokuyoruz... Kötü şansimin kendi marifetim olduğunu düşünüyorum artik ve daha fazla panik olmayacağım oluruna bırakıp tadını çıkaracağım bebeğimle olmanın... En güzeli bu sanırım...

Haklısın evham çok kötü her şeye acaba bir şey oldu demek sıkıntı. Ama sana ağır kaldırmak konusunda katılmıyorum. Çünkü doktorum bana asla ağır kaldırma diyor. Sebebi ise usg de başımız aşağıdaydı. Tehlike arz ediyor diye uyardı. Belki anlık dönüştü ama dikkatli olmak gerek. Onun dışında eksik bile söylemişsin valla insanlar çok takıyor her şeye. Yok makyajmış bilmem neymiş falan gereksix

Agir tabiki kaldirmiycaz hayatım zorlamamak lazim çokta ama kimisi bi bardak su kaldırdım diye ödü kopuyorya bahsettiğim o benim...
Eskilerimiz sırtlarında odun taşıyormuş anacim biz ne çürük nesil olduk boyle...

Temmuz 5 gözüküyor benmki şimdilik:) sizin ne zaman. Birde iki gündür bel ağrıları çekiyrm. Yeni başldı
Hemen hemen aynıyız canım benim de 8 Temmuz görünüyor. Bende de bel ağrısı var birde ben daha hareketlerini hissedemedim sen de durum ne

Bnmde agustos 4 gozukuyor aslinda ama sezeryan olacagm icin temmuz sonuna dogru olacak bnde araniza katilayim dedim:)

Hadi canım öylesine denk gelmedim ayy abartmışlar o kadar da değil yani gerçi yolda elleri karnında gezenleri görüyorum komik geliyorr

Hadi canım öylesine denk gelmedim ayy abartmışlar o kadar da değil yani gerçi yolda elleri karnında gezenleri görüyorum komik geliyorr

Burada bazen görüyorum egildim veya yukardan bisey alamaya uzandim bişi olmusmudur diyorlar ben kopuyorum... Markette çalışıyom ya la ben mal atiyorum koli koli... Öliyim ben diyorum o zaman...

Burada bazen görüyorum egildim veya yukardan bisey alamaya uzandim bişi olmusmudur diyorlar ben kopuyorum... Markette çalışıyom ya la ben mal atiyorum koli koli... Öliyim ben diyorum o zaman...

Ayy yani abartmışlar.. Sen dikkat et yine de de kolilerin arasında :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…