• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2026 LGS ANNELERİ 📖

Okul Perşembe hazır bulunuslugu yapacakmış. Dershane de ilk konuların denemesini yaptı kazanım kavrama. 7 yanlışla başladık bakalım.

Hepiniz hoşgeldiniz uzun süredir k.k. Girmiyordum sayfayı açtım ama bu seferde girmesi uzun sürüyor bi uygulama değil üyelik girişi sayfayı bul derken unutup gitmişim ☹️

Hepimize bu dönem hayırlı uğurlu olsun rabbim çocuklarımızın emeklerini karşılarına çıkarsın inş elimden gelse ben gireceğim lgs 😂ben Bursa dayım bir kızım var çok şükür artık bir lgs annesiyim hala algıyamasakta süreç zor ve sıkıntılı

Herkese kolaylıklar dilerim.
Geçen yıl bu cenderenin içindeyik bu yıl izlemeye geldim sizi 😂 uzaktan nasılmış merak ediyorum😄 şaka bi yana yardımcı olacağım bi konu olursa seve seve🌸

Ay çok sağolun. Geçen yıl ben de sizi uzaktan seyrediyo idim. 2025 LGS annelerini çocuklar yerlesene kadar takip ettim. İnşallah sizin ki gibi atraksiyonlu bı sınav olmaz.

Merhaba hanımlar Allah nasip ederse bizde sınava hazırlanıyoruz oğlum başladı çok istekli ve hedefleri olan bir çocuk, bu uğurda emek harcayan hepsinin hayalleri gerçek olması duasıyla katılayım aranıza🥰

Ay çok sağolun. Geçen yıl ben de sizi uzaktan seyrediyo idim. 2025 LGS annelerini çocuklar yerlesene kadar takip ettim. İnşallah sizin ki gibi atraksiyonlu bı sınav olmaz.
İnşallah haksızlığın olmadığı bi sınav olur.🤲 Sanırım bu yıl hocalar zor bi sınav olacak diyorlarmış çocuklara, geçen yıl çocuklarımıza denemelerin lgs den daha zor olduğunu demişlerdi, uzun bi süre yavrum hep bunu söyledi hani daha dengeli daha kolay olacaktı 😔

Şimdilik benimki de dyk kursunda ve çok memnun daha dün toplantımız vardı. Ogretmenler evde düzenli calisma yeterli diyor ama bizim ev için bu mümkün değil ben dershane istiyorum o.O

Şimdilik benimki de dyk kursunda ve çok memnun daha dün toplantımız vardı. Ogretmenler evde düzenli calisma yeterli diyor ama bizim ev için bu mümkün değil ben dershane istiyorum o.O
Dershane iyi bence.
Kitapları var oradan ödev veriyorlar.
Pazar günü hariç her gün gidiyor.
Göndersen iyi olur

İyi akşamlar benim kızım 7 sınıfta şuan
Dershane seneye göndermeyi düşünüyorduk ama çoğu arkadaşları bu yıldan gitmeye baslamis kararsız kaldık dershane fiyatı 120bin servis dahil

Geçen yıl dersaneye göndermiştik oğlum kendi istemişti ama şuan ki aklım olsaydı Dyk + deneme kulübü olarak ilerlerdim.
Dersanenin okuldan pek bi farkı olmuyor aynı şeyleri okulda da görüyor zaten eksik varsa özel ders daha etkili

İyi akşamlar benim kızım 7 sınıfta şuan
Dershane seneye göndermeyi düşünüyorduk ama çoğu arkadaşları bu yıldan gitmeye baslamis kararsız kaldık dershane fiyatı 120bin servis dahil
Geçen yıl 100 bin istenmişti bizden🤦‍♀️ pazarlık ve yüksek notla 80 bine bağlayan vardı

Back
X