• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017'ye Merhaba...

şaka şaka:) Herkese mutlu huzurlu, bol gezmeli, vizyon açıcı, başka diyarlar görmeli, bol kazançlı, sağlıklı yıllar dilerim:eğlence::eğlence::eğlence::eğlence:
az için akşam, sonra içip içip foruma saçma sapan şeyler yazıyosunuz :KK70: :KK70: :KK30::KK30::KK30:

şaka şaka:) Herkese mutlu huzurlu, bol gezmeli, vizyon açıcı, başka diyarlar görmeli, bol kazançlı, sağlıklı yıllar dilerim:eğlence::eğlence::eğlence::eğlence:
az için akşam, sonra içip içip foruma saçma sapan şeyler yazıyosunuz :KK70: :KK70: :KK30::KK30::KK30:
Dedi icip içip forumda coşan chess:eğlence:

vallahi 2016 gitsin de,2017 nasıl olacak acaba?,korkuyorum ben,daha kötü olmasın da.

@Mune ,belki akşam buralarda olamam.annemlerdeyim bu yılbaşı,88 yaşında ki babam,75 yaşındaki annem,60 yaşındaki,kocam ve 54 yaşındaki ben,sanırım yeni yıla uyuyarak gireceğiz.:uykucu:

buralarda olamasam da,kalbim sizlerle,şimdiden herkesin yeni yılını kutluyorum.inşallah,korktuklarımızdan uzak,umduklarımıza,yakın bir yıl geçiririz.:KK68:
Mutlu Yıllar Ablacım:KK36::KK200:

Capture.webp

litfen ama arkadaşlar:KK48::KK48::KK48:

Back
X