2018 agustos tüp bebek yaptıranlar/yaptıracaklar sürecimizi birlikte geçirelim

Canım benim de aynı şekilde oldu . Ben ağrıdan yürüyemiyordum. Mosmor ve resmen şişti.
Doktor cildimin alerjik olduğunu söylemişti, iğneler zaten en son çatlatma iğnesi ile sona eriyor (yani bende öyleydi ) ondan sonra 1 hafta içinde hepsi geçti . Bence çok ciddi birşey değil fakat tabii ki doktoruna bir danış .
4.gün iğnemi bugün olucam yarın kontrol var doktora sorayım belki normaldir.. evet benimkide çatlatmayla son bulucak ama o çatlatma beni 3 yumurtayla mahvediyordu şimdi bir sürü olursa heralde ayakta duramam :ruh:

Bide kızlar bu tedavi sürecinde durumunuzu kimlerle paylaştınız benim bi annemler kayınvalidemler biliyo. Çok deme taraftarı değilim. Zaten gurbetteyim çevrem hep arkadaş çevresi insanın başına gelmeden bilemiyo. Dengesiz konuşanlar olursa canımın sıkılmaması adına demiycem

Bide kızlar bu tedavi sürecinde durumunuzu kimlerle paylaştınız benim bi annemler kayınvalidemler biliyo. Çok deme taraftarı değilim. Zaten gurbetteyim çevrem hep arkadaş çevresi insanın başına gelmeden bilemiyo. Dengesiz konuşanlar olursa canımın sıkılmaması adına demiycem
Benim eşim ve teyzem hariç annem de dahil hiç kimse bilmiyor . Söylemeyi de düşünmüyorum . İlaç kullandığımı biliyorlar , ama tüp bebek olduğunu değil .

Benimde eşim ve erkek kardeşimden başka kimse bilmiyor.. olumsuz sonuç olursa ailemin üzülmesini istemiyorum..

Tamam canım paylaşırım seninde aklına gelen bişey olursa benimle paylaş:))
Imkanlar olarak çok sıkıntılı bi yerdeyim canım süpriz olarak da basit düşünmek zorundayım. Aklım da bi tane var şimdi sonuç olumlu çıkarsa bi pasta alıcam pastanın üstünede ultrason fotoğrafı astırıcam. Yan komşum hamile ondan alıcam ultrason fotosunu da he:KK48:. Sonra 12. Gün sabahı daha tahlil yaptıramadan adet oldum diye ağlıcam eşimin yanında beni teselli ederken adet oldum ya canım tatlı istiyo dolapta pasta vardı getir de moralim yerine gelsin derim pastayı görünce süpriz :KK68::KK68::KK68::KK68::KK71:

Maşallah canım.. benim yumurta takiplerinde günde 1 klomenle 3 yumurtam oluyordu.. şimdi her gün günde 2 klomen gonol f merional bir sürü ilaç bakalım kaç tane olucak merak ediyorum.. bu arada kan verdin mi?
ben Türkiye’de yaşamıyorum maalesef burda öyle randevu olmadan kan verebileceğimiz bir yer Yok çabukça sağlık ocağı gibi :KK43: o yüzden cuma gününü bekleyeceğim . Test pozitif çıkıyor ama yine de kan önemli olan :/

Imkanlar olarak çok sıkıntılı bi yerdeyim canım süpriz olarak da basit düşünmek zorundayım. Aklım da bi tane var şimdi sonuç olumlu çıkarsa bi pasta alıcam pastanın üstünede ultrason fotoğrafı astırıcam. Yan komşum hamile ondan alıcam ultrason fotosunu da he:KK48:. Sonra 12. Gün sabahı daha tahlil yaptıramadan adet oldum diye ağlıcam eşimin yanında beni teselli ederken adet oldum ya canım tatlı istiyo dolapta pasta vardı getir de moralim yerine gelsin derim pastayı görünce süpriz :KK68::KK68::KK68::KK68::KK71:
Eee mutlaka akşamdan koyacaksındır pastayı akşam adam dolabı açınca görmeyecek mi:))))

Ben sürpriz yaparken eşimin karşımda olmasını istiyorum o şaşkınlığını görmek istiyorum hatta gizlice videoya çekebilirsem falan diye düşündüm:)))

ben Türkiye’de yaşamıyorum maalesef burda öyle randevu olmadan kan verebileceğimiz bir yer Yok çabukça sağlık ocağı gibi :KK43: o yüzden cuma gününü bekleyeceğim . Test pozitif çıkıyor ama yine de kan önemli olan :/
Aa ne kötü bişey ya. neyse inşallah güzel sonuçlar alırsın gerisi önemli değil.

Kızlar bugün 4.iğnelerimi kullanıcam.. günde 2 iğnem var ama benim henüz 4.günde göbeğimin sol tarafı morardı:KK43: sol tarafa hep merional 75 oldum sağ tarafa gonol f 300 oldum.. ve sol taraf morardı.. sizde de mi böyle oldu çok canım yanıyor artık :KK43::KK43:
Cok normal bır reaksıyon benımde oyle.. en gecerlı mudahale kolonylı pamukla masaj. Ve sıcak su torbası.. ara ara ılık havluda koyuyorum acısını vs alıyor..

Mesela bende şey düşünüyorum dediğin gibi tedavi birlikte ilerliyo ama doktor 12. Gün kan testi dediyse ben gizleden 11. Gün verip olumlu yada olumsuz sonuç ne varsa ilk ben öğrenmek istiyorum ona göre süpriz hazirliycam eşime ama ne yapabilirim:işsiz::KK48:
Ne guzel seyler dusunulmeye baslanmıs:) persembede benım transferım var..

Cok normal bır reaksıyon benımde oyle.. en gecerlı mudahale kolonylı pamukla masaj. Ve sıcak su torbası.. ara ara ılık havluda koyuyorum acısını vs alıyor..
Bana doktorum kesinlikle sıcak su koyma demişti .hatta buz ile soğut demişti . Zaten burda ve Türkiye’de bazı şeyler gerçekten çok farklı insanın kafası karışıyor . Mesela okuduğum her konuda , Türkiye’de transfere tuvalete sıkışık olarak alıyorlar . Burda ise asla buna müsade etmiyorlar . Önce tubalete gidiyorsun ondan sonra transfer :/ yani normalde bu tarz durumlarda dünyanın her yerinde aynı olması gerekmiyor mu aslında :/ insanın içi bulanıyor . Doktorumuza güvenmekten başka bir çaremiz Yok ama

Darısı seni başına inşallah. Benim de eşim azospermi. Kaan Aydos’ta tedavi gördü. TESE oldu. 4 embriyo oldu. 2 tanesi transfer yapıldı. Sen hangi doktora gideceksin?
Bizim 2 embriyo oldu 1 adet donduruldu transfer edilemedi OHSS oldum Batuhan Özmen e gidin dediği için bu süreci onunla geçirdim inşallah eylül sonu yada ekim başı gbi adet geliş zamanına göre Transfer e gideceğiz .Batuhan hoca inşallah vesile olur evlat sahibi olmamıza..

Canım sıkılıyo kızlar ya tüp bebek için paramizi ayarlamıştık. Eşimin arkadaşı aradı eşimi doğuma aldılar son anda sezeryan olması lazım nakte sıkıştık 2 milyar atar mısın. Hastalık hali sonuçta hatta doğum yani bizde de derler ki Allah kimseyi doğum da o yolda bırakmasın derler. Bunu duyar duymaz hemen gönder gönder diye işaret ettim eşime hatta ben kendi hesabımdan attım. Sonrası da ay sonu bizde tedaviye başlıyca z o vakte gönderir misin diye belirtti eşim. Ay sonu geldi eşim iki gündür arıyo açmıyo telefonlarımızı . Ne olucak bilmiyorum ilaç paramdı o benim :(

Evet.. benim bütün iğnelerimi eşim yaptı . Bu süreçte en büyük desteğim oydu gerçekten . Transfer sonrası da dediğim gibi , ilk 2 gün birazcık dinlendim . Sonra tamamen günlük yaşantıma geri döndüm . Yani ; ağır kaldırmadım , koşmadım , sağlıklı beslenmeye dikkat ettim . Bunların dışında değişik yaptığım hiç birşey yoktu . A pardon ben ananas suyu okumuştum ilk 2 gün %100 organik ananas suyu içtim . Bebeğin tutunmasına yardımcı oluyormuş . İnternetten araştırdım , zararı Yok ben de içtim . Fikir olsun diye söylüyorum.
Şimdiden alıp koymak istiyorum bende ananas suyu nerden aldınız markası neydi organik dediniz ya ondan merak ettim

Canım sıkılıyo kızlar ya tüp bebek için paramizi ayarlamıştık. Eşimin arkadaşı aradı eşimi doğuma aldılar son anda sezeryan olması lazım nakte sıkıştık 2 milyar atar mısın. Hastalık hali sonuçta hatta doğum yani bizde de derler ki Allah kimseyi doğum da o yolda bırakmasın derler. Bunu duyar duymaz hemen gönder gönder diye işaret ettim eşime hatta ben kendi hesabımdan attım. Sonrası da ay sonu bizde tedaviye başlıyca z o vakte gönderir misin diye belirtti eşim. Ay sonu geldi eşim iki gündür arıyo açmıyo telefonlarımızı . Ne olucak bilmiyorum ilaç paramdı o benim :KK43:
Rabbim yardım edenin devası olur üzülmeyin siz kazandınız inşaAllah

Evet.. benim bütün iğnelerimi eşim yaptı . Bu süreçte en büyük desteğim oydu gerçekten . Transfer sonrası da dediğim gibi , ilk 2 gün birazcık dinlendim . Sonra tamamen günlük yaşantıma geri döndüm . Yani ; ağır kaldırmadım , koşmadım , sağlıklı beslenmeye dikkat ettim . Bunların dışında değişik yaptığım hiç birşey yoktu . A pardon ben ananas suyu okumuştum ilk 2 gün %100 organik ananas suyu içtim . Bebeğin tutunmasına yardımcı oluyormuş . İnternetten araştırdım , zararı Yok ben de içtim . Fikir olsun diye söylüyorum.
Ah canım öyle mağduriyet bölgesindeyim ki ananas suyunu bi kenara koy ananas bulamıyoruz :( bende o kadar çok severim ki sene nin bir iki ayında bulabiliyoruz sadece. Kabak çekirdeği de tutunması için faydaliymis

Back
X