2018 agustos tüp bebek yaptıranlar/yaptıracaklar sürecimizi birlikte geçirelim

Alırsın alırsın inşallah sen canını sıkma. Ben şunu öğrendim tüp bebek tedavisinde hiçbir şeyi kafana takmayacaksın. Yiyip içip yatıp keyfine bakacaksın. Eşimin dediği gibi “Senin düşünmen gereken 3 problemin ne yesem, ne içsem, nasıl yatsam olacak başka birşey düşünme” beni bayağı rahatlattı :)
Yaaa çok iyi demiş eşin benimde nasipse bu ay sonu transfer bende takmayacağım işi gücü Rabbim inşaallah hayırlısını nasip eder

Ayy çok tatlış senin takvimin yaa :KK200::anneadayı::anneadayı:

Ben yine kan sonucu bekliyorum yürek güp güp güp :KK43:

Seninki inatçı olacak annesi , şimdiden belli , sımsıkı tuttu , bırakmıyor ! Savaşıyor anne kokusu için :cry: ay duygulandım ağlıyorum yine .
Hiç merak etme , senin bebeğin seninle , seni bırakmayacak !!!:KK200:

Seninki inatçı olacak annesi , şimdiden belli , sımsıkı tuttu , bırakmıyor ! Savaşıyor anne kokusu için :cry: ay duygulandım ağlıyorum yine .
Hiç merak etme , senin bebeğin seninle , seni bırakmayacak !!!:KK200:

Inşallah bende hep ağlıyorum.:KK61:

GüZellerim çok çok teşekkür ederim size , sabahtan beri mutluluktan ağlıyorum . Allahım hepimize yaşatsın bu duyguyu , olmayanlar içinde Allah’a her gün dua ediyorum , inşallah sağlıkla sıhhatle en kısa sürede , allah herkese nasip etsin bu duyguyu :KK200: bu arada progestan zaten kullanıyorum , doktorum daha transfer olmadan önce vermişti .
Arkadaşlar benim bir 4 bacaklı oğlum var , hissetti desem inanır mısınız? Normalde karnıma hep basar zıplar , 4-5 gündür hiç böyle hareketleri Yok , bide bana daha düşkün oldu . Hep bana bakıyor mahsun mahsun :)
ay canim ne tatli yaaa bende cok duydum köpeklerin hemen hissettiklerini bir kadinin hamile kaldigini ve cok hassas dikkatli olduklarini.. hatta esim anlatti arkadasinin esi hamile kalinca adamin köpegi bildigin kadinin yanindan ayrilmamis sakadan adam kizdiginda felan köpek hemen kadinin önüne gecip adama havluyormus kadini savunuyormus ne tatlilarrrr bende cok istiyorum pofudukkkk bi tane

Kızlar benim değerim yükselmedi :( 1500 çıktı. Bebeğimin bana tutunacak gücü kalmadı hissetmiştim.

ay canim ne tatli yaaa bende cok duydum köpeklerin hemen hissettiklerini bir kadinin hamile kaldigini ve cok hassas dikkatli olduklarini.. hatta esim anlatti arkadasinin esi hamile kalinca adamin köpegi bildigin kadinin yanindan ayrilmamis sakadan adam kizdiginda felan köpek hemen kadinin önüne gecip adama havluyormus kadini savunuyormus ne tatlilarrrr bende cok istiyorum pofudukkkk bi tane

Benimki zaten bana çok düşkün ama bu ara hepten , peşimde ağlayarak dolaşıyor :)

berlin8982 berlin8982 hayırlı olsun canım benim inşallah sağ salim kucağına almakta nasip olsun:)) bizede dua et.. benim hala 20 yumurta var yolculuklar beni çok kötü yapıyor oyüzden hiç beslenmeme dikkat edemedim inşallah hepsi sağlıklıdır:(

berlin8982 berlin8982 hayırlı olsun canım benim inşallah sağ salim kucağına almakta nasip olsun:)) bizede dua et.. benim hala 20 yumurta var yolculuklar beni çok kötü yapıyor oyüzden hiç beslenmeme dikkat edemedim inşallah hepsi sağlıklıdır:KK43:
Canım benim 20 yumurta çok güzel !!! Sakın moralini bozma , çünkü insanlar 2-3 tane yumurta zor elde ediyorlar ... seninki çok çok iyi maşallah :KK200: . Yemene içmene şimdiden sonra dikkat et madem , bol bol su iç , sebze ve protein . Kahve ve kafein tüketme . ben kahvesiz nasıl duruyorum bilmiyorum , ama duruyorum bebeğim için :anneadayı:inşallah o da annesine sımsıkı sarılacak , bırakmayacak . Gerçekten hep dua ediyorum , allahım herkese , isteyen herkese evlat nasip etsin, çok aratmasın :dua:

benimde yarin sabah tekrar kontrolüm var yumurtalar gelismismi diye bakacaklar carsamba 12 mm felandi insallah büyümüslerdir güzelce ve daha fazla igne vurmama gerek kalmaz kizlar dua edin

benimde yarin sabah tekrar kontrolüm var yumurtalar gelismismi diye bakacaklar carsamba 12 mm felandi insallah büyümüslerdir güzelce ve daha fazla igne vurmama gerek kalmaz kizlar dua edin

Canım inşallah , büyümüşlerdir , sen hiç merak etme . Bugün hiç birşey yapasım Yok, bütün gün yattım , elimde telefon , tablet kadınlar klübü , Google , YouTube gezdim durdum :)))

Kızlar benim değerim yükselmedi :KK43: 1500 çıktı. Bebeğimin bana tutunacak gücü kalmadı hissetmiştim.
Canim seni su an benden iyi kimse anlayamaz.Korkularini cok iyi anliyorum.Bol bol dua et ve gonlunu ferah tut.Saglikliysa her turlu tutunur o sana.Sen kendini yorma.Sabret bakalim 2 gun sonra tekrar yaptirdiginda yuksek cikar insallah.

Back
X