2018 agustos tüp bebek yaptıranlar/yaptıracaklar sürecimizi birlikte geçirelim

Arkadaşlar moralinizi bozmayın 6 yıllık evliyiz biz neler yaşadık neler bu süreçte. Cok yiprandik cok yikildik. Inanın sadece üzülerek kendimizi yıpratıyoruz. Zamanı değilmiş demekki diye düşünmek lazım. Sağlıklı hayırlı olacaksa olsun inşallah F fduag M Mavialin
Aynen canim bizim de tam 6 yillik bebek cabalarimiz yipratti bizi.Ama herseye ragmen her seferinde oncekinden de daha guclu basladik yeni tedavilere.Tek istegimiz saglikli ve hayirli olmasi.Olmuyorsa zaten vardir bir hayir.Allah hepimizin yuzunu guldursun :)

Çok geçmiş olsun canım yumurtaliklar fazla büyüyüp uyarılınca oluyormuş böyle şeyler.Transfer gününe kadar geçer büyük ihtimalle. Allah yardımcın olsun
insallah canim ya ultrasyondan geldim bu seferde komple seyim agrimaya basladi acaba yarami oldu icim ve jelden dolayi daha cok agrimaya basladi... insallah gecer transfere kadar canim

insallah canim ya ultrasyondan geldim bu seferde komple seyim agrimaya basladi acaba yarami oldu icim ve jelden dolayi daha cok agrimaya basladi... insallah gecer transfere kadar canim
Geçer geçer kendini dinleme öyle mi böyle mi diye bkz: yukaridaki mesaJim aç ilgini çekecek bişeyler oku veya komik bi film izle ;)

mutlulukpesinde mutlulukpesinde E elfs_35 Arkadaşlar rezervı takmayın benim de fazla sayıda yumurtam gelişmemişti. Embriyologumuz 20 tane toplayıp dolleyemedigimiz, 1 tane toplayıp bebeği kucağımıza aldığımız oluyor diye bana moral vermişti. Allah yazdıysa 1 tane ile de olur paylaşmak istedim :) Benim dondurulmuş bi tanecik var mesela. İkinci denemede o tek atimlik kurşunum ile yola devam edeceğim. Ve içimden bir his onun benimle kalacağıni söylüyor.

cok sancim var hastaneye gittim baktilar yumurtaliklarim büyükmüs.. ama karnimda su toplanmamis sükür.. tuvalete gidemiyorum cok sancim oluyo ne yapacagimi sasirdim kizlar..

Canım öncelikle çok geçmiş olsun seni ürkütmek istemem ama kusma bulantı eğilimi başlarsa önemli hastaneye gitmeyi ihmal etme.

Ilaclar bana çok çarpıntı yapıyor ya deli cikacam. Coraspin yerine bebek aşırını yazmış doktor da herkese kan sulandırıcı iğne vermiş doktorları. Ne yapacağımı şaşırdım.

Ilaclar bana çok çarpıntı yapıyor ya deli cikacam. Coraspin yerine bebek aşırını yazmış doktor da herkese kan sulandırıcı iğne vermiş doktorları. Ne yapacağımı şaşırdım.
Benim ilk tedavimde kan sulandirici igne vardı ve yanında aspirin de vermişti. Şimdiki tedavimde transferden 1 gün önce ve transfer günü kan sulandirici igne oldum okadar. Şu an espiri kullanıyorum. Benimde sanki nefesim yetmiyor gibi. hemen nefes nefese kaliyorum.ter basiyor. Ilaclardan mi yoksa bebis tutundu mu bilemiyorum. Yalnız ne sulandirici igne cok acıtan bir şey olmaması daha iyi. Yönetim çok morariyordu.

Arkadaslar bugün 3 testimi yaptırdım. Sonuç malesef 7.57 ve 11.42nin ardından 14. günümde 16.02 :KK43:(
Doktor hiç bu kadar az artış görmedim gebelik var ki beta hcg salgılıyor. Ama artış çok az o yüzden sağlıksız olduğunu düşünmeye başladım. Artış oldukça da düşük yapıyorsun diyemeyiz. Mecbur bir umut izlemeye devam edeceğiz ilaçlarına devam dedi. Cuma tekrar gidecegim ama artık umudum kalmadı çok üzgünüm. Bi mucize beklemekten başka çarem kalmadı.
Yaa ne desem bilemedim ki şimdi inşallah bir mucize olur canım benim..

Ben bugün OPU oldum, ilk başta biraz sanci oldu ve sislikte var hala. Ağrılar adet ağrısına benziyor şimdilik ilacın etkisindemiyim bilmiyorum ama ağrılar az. Çok korkmayın :nazar::KK76: Forumdan çok destek buldum o yüzden tecrübelerimizi yazmamız birisine destek olabilir :dua: Dua edin arkadaşlar bekliyoruz bakalim.
Canım kaç yumurta toplandı inşallah bende sabah opu olucam :))

Canım 300 e kadar nasıl arttı hatırlıyorsa yazabilir misin? Benim de oraya kadar falan artıp düşecek olursa kafadan daha 2-3 hafta daha kan vermeye mi gitmem gerekecek:mad:
300u yanlis yazmisim cnm.. 200 olacakti..
5.gun embriyosu
8.gun 25
10.gun 39
12.gun 64
14.gun 143
16. Gün 196 gibi bişeydi.. sonra kanamam yogunlasti ve deger geriye dönüp sifirlandi

Canım öncelikle çok geçmiş olsun seni ürkütmek istemem ama kusma bulantı eğilimi başlarsa önemli hastaneye gitmeyi ihmal etme.
sagolasin canim bugün daha iyim yarin yine kontrolüm var kan sulandirici ignede verdi doktor. insallah cumartesiye hersey yoluna girerde transferim gerceklesir

Yaa ne desem bilemedim ki şimdi inşallah bir mucize olur canım benim..
Bugün rapor almaya başka bi kadın doğumcuya gittim. O da değerler iç açıcı değil. İmkansız değil yükselmesi ama sen kendini kimyasal gebeliğe hazırla dedi canım. Napalim bu rapor sürecinde psikolojimi ve bedenimi yeni tedaviye hazırlamaya çalışacağım. Senin de opu bitmiştir şimdi nasılsın iyi misin?

300u yanlis yazmisim cnm.. 200 olacakti..
5.gun embriyosu
8.gun 25
10.gun 39
12.gun 64
14.gun 143
16. Gün 196 gibi bişeydi.. sonra kanamam yogunlasti ve deger geriye dönüp sifirlandi
Hayırlısı canım yukarıda yazdığım gibi bana da doktor kendini hazırla dedi. Napalm hayırlı zamanda sağlıklı bebekler inş senden de bir haftaya kadar güzel haberleri alırız.

Canım kaç yumurta toplandı inşallah bende sabah opu olucam :))

Simdiden geçmiş olsun canım 5 tane yumurta topladılar sonradan gelenler son iğnelerle toparladı heralde. Ilaclarimdan dolayi çok mutsuz ama Bebe aspirin verdi doktor bende pıhtılaşma sorunu var dediğim halde.

Bakalım ne olacak, yumurtalar hakkında da henüz bilgi vermediler. Dua edin bana :110:

Back
X