2018 agustos tüp bebek yaptıranlar/yaptıracaklar sürecimizi birlikte geçirelim

Ya gerçekten aklımızda geçirirken bile düşünüp gecirmeliyiz. Dediğin şekilde çok başıma gelen olay var. Birine bile demeden düşünsen oluyor. O yüzden iyi düşünelim. İnşallah hepimizin olur sonra bide bebişlerimizi büyüme sürecine topic açarız :KK51::KK200:
İnşallah canım düşünceler büyülü gerçekten topic hayali süper bir başlangıç ; )

2.tup denememde 14 yumurta toplandi.. 10 tanesiyle 5.gune gittiler.. geriye 4 tane kaldi 2 tanesi kaliteli degilmis..haliyle dondurulmadi..inatla ikiz olmasin diye tek istedim.. oyle emindim ki tutacagina..Kimyasal gebelik ile cevabimi aldim.. hemen 6 ay sonra 3.denemeyi yaptim..
Ultrasonda 7 veya 8 görünürken sanirim erken catladilar sadece 3 toplandi 2 dollendi.. toplamadan hemen 36 saat sonra yani 2.gun transferi yapiverdiler.. sonuc negatif

Doktora telefonda ben aglarken ne yapmam lazim neden olmadi dedigimde ... 5 yas kucuk olsaydin da 20 yumurta verseydin olurdu demesiyle şoka girdim.. (ki o zaman 35 yasindayim) diyemedim ki sen de parayi dusunmeden beni umitlendirmeseydin 2.gun transferi neyin nesi?

1.5 sene moralimi ancak topladim.. ve 4.denemeyi baska bir doktorda yaptim.. bana dedigi sey 37 yasinda rezerv bir anda azalir sen suan o durumdasin.. az sayida yumurtan gelisecek ve ben sana ancak 5.gune giden olursa transfer yaparim.. bosa heveslendirme yapamam dedi..
Allahima şükür sadece 2 yumurta dollenmisken 1 tanesi 5.güne 2.kalite bile olsa geldi.. belki bi isarettir bu bilmiyorum.. maddi ve manevi olarak cok yiprandim Insallah bu kez mutlu haberi alirim..
Kendi kendime bu kez forumlara girip hicbisey okumayacağım desem de vakit gecmiyor ki.. kimse de bilmeyince insan dert ortagi ariyor kendine..
Canım 2.denemede 10 tanesi 5.güne gittiler demişsin onları niye dondurmadılar ki sürekli sil baştan yapmışlar.. moralini yüksek tut Allahın izniyle mucizen seninle:)

Canım maşallah sayı güzél. Inşallah hepsi sağlıkla ilerler . Opudan sonra bende de anormal baş dönmesi ve mide bulantısı olmuştu, narkoz ne kadar hafif olsa da kaldırmadı vücudum tansiyonum cok düsmüstü.
Amin canım inşallah.. aynen hayatımda hiç narkoz almadım ilk defa alınca mı ne, ayağa her kalktığımda çok kötü oldum neyse ki eve gelince geçti artık şuan sadece karnım ağrıyor inşallah bir an önce iyileşirim..

Amin canım inşallah.. aynen hayatımda hiç narkoz almadım ilk defa alınca mı ne, ayağa her kalktığımda çok kötü oldum neyse ki eve gelince geçti artık şuan sadece karnım ağrıyor inşallah bir an önce iyileşirim..

Ben 2. Gün de dikkat ettim hep dinlendim bugün 3. Gün daha iyiyim. Kardiyolojiye gidecem ama çarpıntı için.

Benim olmamış. Sonuç

Eklentiler

• 20180907_100933.webp
    20180907_100933.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 60
Çok şaşırdım. Sanki olacak gibi bir his vardı. Ilk tedavide en azindan 38 görmüştüm bunda hiç bisey yok. Nasip tabi ama. Sanki cok aşırı uzulemedim belki de saskinim diye.

Çok şaşırdım. Sanki olacak gibi bir his vardı. Ilk tedavide en azindan 38 görmüştüm bunda hiç bisey yok. Nasip tabi ama. Sanki cok aşırı uzulemedim belki de saskinim diye.
Pardon canım sonucunu yazmışsın geç gördüm.. zaten üzülme canım pozitif veya negatif olması bizim elimizde değil Rabbim ne zaman uygun görürse ozaman verecek nasip..

Hakkinda hayirlisi canim.. insan illaki sasiriyo bi tuhaf oluyo ama bizim elimizde olan bisey degil rabbim en kisa zamanda hayirli saglikli bir evlat nasip etsin insallah

5.gune 4 tane kaldi.. 2 si kotu kaliteydi zaten.. biri transfer edildi.. kalan teki dondurma geregi duymadi
Kalan teki niye dondurma gereği duymadı acaba bazı doktorlar gerçekten çok gereksiz yere mesleklerini yapıyorlar.. neyse inşallah sağlıklı bir şekilde tutarda bir daha gitmezsin.

Ben başka tup bebek yaptirmayacagim. Olursa kendi olur. Olmazsa olmaz. Bu arada size de tavsiye hiç 12. Günü beklemeyin. Ben 1.de beklememistim evde idrarda yapmıştım 7. Gün çıkmıştı. Bunda 12 gün bekledim hiç bisi çıkmadı. Boşuna 12 bu stres. Çok üzüldüm ama ya. Kocama da kızamıyorum ama bu kez o bana kızacak sanırım. Çünkü ben çok istedim. Kredi çektim ve tup bebek diye 2. Kredi olmuş oldu ve 3 yıl borç ödeyeceğim. Mesaj yazdım eşime ama kısa cevaplar verdi asıl ona üzüldüm. Napayim ya. Artık yıllar sonra keşke demeyeceğim. Ben elimden geleni yaptım diyeceğim. Artık kilo verip lazer zamanı. Ama lazere para kalmadi:)
Inşallah sizlerin olur kızlar.

Korktugum basima geldi kizlar karnimda su birikmis.. yumurtaliklarim 10cm civarinda ve yine serum takacaklar.. yarin yine gelcem transfer belki gerceklesmicekmis

Back
X