2018 agustos tüp bebek yaptıranlar/yaptıracaklar sürecimizi birlikte geçirelim

Benim bugun 7.gunum.. sadece aksamlari yoruldugum icin adet olacakmışım gibi agrim oluyor.. kendime onceki olumsuzlardan ders alip hic dikkat etmedim yine.. oturamıyorum yatamiyorum ki.. kimse bilmediğinden rapor alip dikkat cekmek te istemedim.. hemen dedikodu yapmaya baslarlar diye..
1 eylul tranfer tarihi. Bana 13 unde test yap dedi ama 5.gun embriyorsu 9.veya 10.gunde de cikar diye dusunuyorum..bu nedenle sali falan ogrenirim sanirim

Benim bugun 7.gunum.. sadece aksamlari yoruldugum icin adet olacakmışım gibi agrim oluyor.. kendime onceki olumsuzlardan ders alip hic dikkat etmedim yine.. oturamıyorum yatamiyorum ki.. kimse bilmediğinden rapor alip dikkat cekmek te istemedim.. hemen dedikodu yapmaya baslarlar diye..
1 eylul tranfer tarihi. Bana 13 unde test yap dedi ama 5.gun embriyorsu 9.veya 10.gunde de cikar diye dusunuyorum..bu nedenle sali falan ogrenirim sanirim
Aynen canım 9.gün öğreniyor 5.gün olanlar inşallah bebişin şuan seninledir..

Eskiden ben de çok çabuk demoralize olurdum canım çoğumuz gibi. Ama sonra baktım bunun ne bana ne çevreme ne de doğacak bebeğime bi faydası olacak. İnsanız ilk etapta üzüntümü yaşamıyor muyum, yaşıyorum ama en önemli nokta şu kendime acımıyorum, neden bu benim başıma geliyor diye dünyanın tek hamile kalamayan kadınıyım gibi egomu hapur hupur beslemiyorum. Olacak bir gün diyorum, ki olmazsa da hayırlısı budur o da kabulüm. Önümüze bakalım kızlar,şu an bi kitapta okuduğum cümleyle bitireyim "Burada ve şimdiyi yaşayalım." Geçmişin üzüntüsü ile gelecegin endişesi bizi hiçbir yere götürmez. inşallah böyle yaza yaza sıkmıyorumdur sizi. Hepinize duacıyım..
Canmm okuduğun kitabın adı ve yazarını yazabilir misin bende buaralar kişisel gelişim üzerine odaklandım da :)

Canmm okuduğun kitabın adı ve yazarını yazabilir misin bende buaralar kişisel gelişim üzerine odaklandım da :)
Çok kitap var canım ama en beğendiklerini yazayım. Pierre Franch Rezonans Kanunu ve yine aynı yazarın Doğru İstersen Olur kitapları. Adı bile bizim için almaya yeterli gibi değil mi :) Ayrıca Echart Tolle - Var Olmanın Gücü'nü yeni bitirdim. Egomuza yenik düşmemek ve yazarın deyimiyle kendimize acı yumakları yaratıp içinde dönüp durmamak için bir başucu kitabı. Ustalık Gerektiren Kafaya Takmama Sanatı Mark Manson o da çok keyifli bir kitap. Şu anda da Ken Keys Jr. nin Yüksek Bilinç Kılavuzunu okuyorum. O da güzel gidiyor. Daha okumadığım ve aşırı merak ettiğim kütüphanemde sırada bekleyen Tanrılar Okulu ve Eşiği Geçmek gibi bir çok kitabım var. Onları daha okuyamadığım için bir yorum yapamasam da okuyan arkadaşlarıma göre harika kitaplar. Ben size okudukça onları da yine yazarım. İnanın kızlar, bu kitapların bana bu zor geçen süreci en az psikolojik hasar ile atlatmama çok ama çok faydası oldu.

Çok kitap var canım ama en beğendiklerini yazayım. Pierre Franch Rezonans Kanunu ve yine aynı yazarın Doğru İstersen Olur kitapları. Adı bile bizim için almaya yeterli gibi değil mi :) Ayrıca Echart Tolle - Var Olmanın Gücü'nü yeni bitirdim. Egomuza yenik düşmemek ve yazarın deyimiyle kendimize acı yumakları yaratıp içinde dönüp durmamak için bir başucu kitabı. Ustalık Gerektiren Kafaya Takmama Sanatı Mark Manson o da çok keyifli bir kitap. Şu anda da Ken Keys Jr. nin Yüksek Bilinç Kılavuzunu okuyorum. O da güzel gidiyor. Daha okumadığım ve aşırı merak ettiğim kütüphanemde sırada bekleyen Tanrılar Okulu ve Eşiği Geçmek gibi bir çok kitabım var. Onları daha okuyamadığım için bir yorum yapamasam da okuyan arkadaşlarıma göre harika kitaplar. Ben size okudukça onları da yine yazarım. İnanın kızlar, bu kitapların bana bu zor geçen süreci en az psikolojik hasar ile atlatmama çok ama çok faydası oldu.
süper bi yerden başlayayım bende o zaman çok teşekkür ederim :)

Guvenilir bi yerden arisutu bal polen karisimi alip tedavi oncesi 3 ay boyunca duzenli olarak kullan cnm.. tedavi oldugun ay ignelerle birlikte corekotu takviyesi de yap.. yumurtalar 3 ayda bir yenileniyor belki sayiya etkisi olmaz ama kaliteyi kesin arttiracaktir..
4.gun olayina pek denk gelmedim.. 3.gune dayanan yumurta giderse 5.gune gider.. acaba 5.gune kaybedilmesin diyerek transferi mi yaptilar..ayni bana 2.gun yaptiklari gibi..
3. Gün pazar gününe denk geliyordu bence ondan 4. Gün yaptılar 5. Güne risk almamak için diye düşündüm.

Kızlar bu mesajım hepinize. Dün ne düşündüm biliyor musunuz? Düşüncelerimiz ile hayatımızı inanın bana şekillendiriyoruz. Ben tum denemeler sonucu artık şöyle düşünmeye başlamıştım. "Ne yapıyorsam olmuyor, sanırım benim vücudumun hamile kalma yeteneği yok." Evet bu saçma düşünceyi kodladım kafamda. Sonucunu da yaşadım ve tabi ki hiçbir şekilde hamile kalamadım. Sonra bir gün içimden şu geçti. "Ah bir hamile kalabildigimi görsem, kimyasal olsa, düşük olsa bile en azından hamile kaldığımı görsem.." Sonucu zaten biliyorsunuz. Aklımdan ne geçtiyse başıma geldi. Kardeşime anlattım "Aferin, adım adım istemiş ve başına çağırmışsın." dedi. İnanılır gibi değil değil mi ama öyle. O yüzden lütfen düşüncelerimize dikkat edelim. Korku enerjisi bile bazı şeyleri cagirmamiza sebep olabiliyor. İstek enerjilerimizi hep olulu gönderelim dua edelim. Ama eğer hiç hamile kalmayaniniz varsa en başından nolur benim şu baştaki aptalca düşüncem onun da kafasından asla geçmesin. Tek bi yumurtamiz da olsa hepimizin hamile kalmaya yeteneği var ve hepimizin sağlıklı bebekleri olacak:KK200::KK200::KK200::anneadayı:
Inanmazsin aynisi bana da oldu arkadasim.Ben de demistim ki "en azindan inaanlar kimyasal mimyasal hamile kaliyor.Bende o bile olmuyor." Demek ki ben de cagirmisim kimyasal gebeligi.Ama bu sefer diyorum ki "demek ki ben hamile kalabiliyorum.O zaman insallah bir dahaki denemede olacak" :)))) Pozitif dusunelim canim birbirimize de dua edelim.

Bana gelirsek, benim 2 gün önce 16.04 olan betahcg testi bugün de katlanmalara doyamayarak 16.08 olmuş :) Doktor artık bu sağlıklı değil ve olmayacak ilacı bırak dedi. Şu an eşimle 1 aydır içemediğim Türk kahvesi keyfimi yapıyorum. Adeti bekleyeceğim.Kendimi hazırlamıştım ve önceden peşinen üzüldüğüm icin artik üzülmüyorum önüme bakıyorum. Her şey yolunda giderse adetimden 20 gün sonra donmuş bebeğimi ısıtacağım vücudumda inşallah. Sevgiyle kalin kızlar :KK200::KK200::KK200:
Canim yaaaa ne tatlisin sen.Ben de artik dusuk kesinlesince esime dedim "uzun zaman oldu karsilikli bi kahve icemedik"... tam icelim dedigimiz zaman mide agrim basladi.Adet agrim icin majezik kullandim,o da midemi mahvetti.Icemedik kahvemizi... Ben de klinikten verecekleri tarihe gore dondurulmuslarim icin kendimi hazirlayacagim insallah :)))

Inanmazsin aynisi bana da oldu arkadasim.Ben de demistim ki "en azindan inaanlar kimyasal mimyasal hamile kaliyor.Bende o bile olmuyor." Demek ki ben de cagirmisim kimyasal gebeligi.Ama bu sefer diyorum ki "demek ki ben hamile kalabiliyorum.O zaman insallah bir dahaki denemede olacak" :)))) Pozitif dusunelim canim birbirimize de dua edelim.
Daha keyifle kahve içeceğimiz çok günler olur inşallah. Ama artık napiyoruz? Hayata dair isteklerimizi o olsun bu olsun yeter diye kısıtlamaya kalkmıyoruz. Sağlıklı ve sorunsuz bir gebelik ve sağlık dolu tombul bebekler diliyoruz. Artik hamile kalabildiğimizi gördük madem, bundan sonrası sıra sağlıklı olanında. Allah hiçbir arkadaşımı bizim yaşadığımız gibi acabalar ile arafta bırakmasın. Dua etmez miyim hep ediyorum hepimize. Bu bizim umut forumumuz:KK200::anneadayı:

Daha keyifle kahve içeceğimiz çok günler olur inşallah. Ama artık napiyoruz? Hayata dair isteklerimizi o olsun bu olsun yeter diye kısıtlamaya kalkmıyoruz. Sağlıklı ve sorunsuz bir gebelik ve sağlık dolu tombul bebekler diliyoruz. Artik hamile kalabildiğimizi gördük madem, bundan sonrası sıra sağlıklı olanında. Allah hiçbir arkadaşımı bizim yaşadığımız gibi acabalar ile arafta bırakmasın. Dua etmez miyim hep ediyorum hepimize. Bu bizim umut forumumuz:KK200::anneadayı:
Aynen canim arafta kalmak kotu bir sey.Saglikla hamile kalip bebeklerimiz saglikla hayirla dogdugu zaman da birer keyif kahvesi icelim o zaman bu yazimizin anisina :)))

Yav valla nasip bu isler. Bir tanıdığım tuplerini baglatiyor 3. Çocuktan sonra ama bağlı tuplere rağmen 4.ye hamile kalıyor. Şimdi 4 çocuklu.

Kızlar Su an 1 tane 3.gun embriyosu transferim yapıldı.. .insallah hayırlısıyla sağlıkla hep bizimle olur...hepinize şimdiden çok teşekkür ederim...

Inşallah hayırlısıyla tutunsun ve sağlıkla kucağına al canım. Stres yapma.

Benbirdost Benbirdost gözün aydın bak sayı azaliyomu diyodun gayet iyi durumdalar.

M Mavialin kitap tavsiyeleri için teşekkürler banada bitane pozitif düşünce için lazım valla.

Bende bugün hematologa geldim Trabzona. Kan sulandırıcı bir iğne olan clexan ı transfer günüyle birlikte vurul dedi. Merkezden aradılar pazartesi transfer olabilir ama biz sizi arıcam dediler. Bikac gündür estrafam ı kendim içmiyorum onu da söyledim artık :halay: Hemşire doktora silicem kesin bakalim nolcak.

Yav valla nasip bu isler. Bir tanıdığım tuplerini baglatiyor 3. Çocuktan sonra ama bağlı tuplere rağmen 4.ye hamile kalıyor. Şimdi 4 çocuklu.

Işte kimi bulamaz kimi bilemez diye bi atasözü varya tam olarak öyle canım. Çocuklarımızın olacağı varsa ruhları çok önceden yaratıldı sonuçta sadece zamanının gelmesi lazım. Insallah olacak ben inaniyorum olmasa da onda da bir iyilik vardir elbet.

Kızlar valla isyerinden izin almak benim icinde sıkıntılı. Mecburen yakın arkadaşlarıma söyledim çünkü konuşmasam stresten patlicaktim. Idarecimize de dün demek zorunda kaldım. Olmaz da sorarlarsa bidahakine der geceriz ne yapalim. Onlar sormaya utanmiyolarda biz niye ne diyecez diye strese girelim ki.

Sosyal baskıya HAYIR :KK47:

Back
X