2018 agustos tüp bebek yaptıranlar/yaptıracaklar sürecimizi birlikte geçirelim

kizlar hastaneden aradilar dün 5 tane dondurmuslar takipde olan yumurtalarim vardi onlardanda bugün 3 tanesi daha gelismis bugün onlarida dondurmuslar toplam 8 tane cok iyi kalitede embryom dondurulmus valla yüzümde gülücükler acti

Harika gözün aydın. Bana dua edin yarın ne olacak diye çok tedirginim.

Inşallah hayırlısıyla tutunsun ve sağlıkla kucağına al canım. Stres yapma.

Benbirdost Benbirdost gözün aydın bak sayı azaliyomu diyodun gayet iyi durumdalar.

M Mavialin kitap tavsiyeleri için teşekkürler banada bitane pozitif düşünce için lazım valla.

Bende bugün hematologa geldim Trabzona. Kan sulandırıcı bir iğne olan clexan ı transfer günüyle birlikte vurul dedi. Merkezden aradılar pazartesi transfer olabilir ama biz sizi arıcam dediler. Bikac gündür estrafam ı kendim içmiyorum onu da söyledim artık :halay: Hemşire doktora silicem kesin bakalim nolcak.
Azönce aradılar. Yine 14 tane var ama 6 tanesi 1.sınıfmış dün 9 tane 1.sınıf vardı :( daha 3.gündeyiz 5.güne bişey kalmayacak diye korkuyorum:(:(

kizlar hastaneden aradilar dün 5 tane dondurmuslar takipde olan yumurtalarim vardi onlardanda bugün 3 tanesi daha gelismis bugün onlarida dondurmuslar toplam 8 tane cok iyi kalitede embryom dondurulmus valla yüzümde gülücükler acti
Dün dondurulan 5 tane 5.gün embriyosu mu oluyor?

canim allah yardimcin olsun insalllahhhh yarin transferin olacak demi? insallah tutunur hemen bebegin

Evet canım yarın transfer ama estrofemi içmedim opudan beri :(( olmayadabilir o yüzden. Doktor en baştan coraspin ve clexan i verse böyle olmicakti.

Ne bileyim döndürür belki embriyoları sonra transfer eder. En azından zor olan kısım geçti.

Azönce aradılar. Yine 14 tane var ama 6 tanesi 1.sınıfmış dün 9 tane 1.sınıf vardı :KK43: daha 3.gündeyiz 5.güne bişey kalmayacak diye korkuyorum:KK43::KK43:

Canım moralini yüksek tut insallah yaşarlar ya sikma canini. Herkesin bi derdi var ya bu süreçte işte ve kimse bizi anlamıyor buradakilerden başka.

Canım moralini yüksek tut insallah yaşarlar ya sikma canini. Herkesin bi derdi var ya bu süreçte işte ve kimse bizi anlamıyor buradakilerden başka.
Inşallah canım.. aynen haklısın bizi bizden başka kimse anlamıyor.. bu arada benim embriyoların 3 tanesi 8 hücreli 3 tanesi 7 hücreli daha ne kadar bölünmesi gerekiyor..

Evet canım yarın transfer ama estrofemi içmedim opudan beri :KK43:( olmayadabilir o yüzden. Doktor en baştan coraspin ve clexan i verse böyle olmicakti.

Ne bileyim döndürür belki embriyoları sonra transfer eder. En azından zor olan kısım geçti.
Dr banada şuan estrofem vermedi ama belli bir tarihten sonra alıp kullanmaya başlicam liste olarak hazırlamış gün gün hangilerini kullanmam gerek diye opudan sonra vermişti listeyi..

Evet canım yarın transfer ama estrofemi içmedim opudan beri :KK43:( olmayadabilir o yüzden. Doktor en baştan coraspin ve clexan i verse böyle olmicakti.

canim iyi düsün iyi olsun cok zor biliyorum ama allahin takdiri neyse o oluyo.. ben inaniyorum hersey yolunda gidecek

evet canim dün 5 tanesi 5. gün embriyosuydu bugünkilerde 6. gün embriyosu oldu ama dondurulup cözülenler ne kadar iyi oluyo bilmiyorum endiseliyim
Ya ne güzel benim 14tane var hala ama en sağlıklıları 6 tane.. şimdi diğer 8 taneside 5.güne kadar gelirse onlarda mı dondurulacak hiç bişey anlamıyorum ben ya..

Inşallah canım.. aynen haklısın bizi bizden başka kimse anlamıyor.. bu arada benim embriyoların 3 tanesi 8 hücreli 3 tanesi 7 hücreli daha ne kadar bölünmesi gerekiyor..
canim bnde sordum doktor en son catlamadan önceki halleri oluyor ordada hücre sayilamiyo artik baya cogalmis oluyolar demisti oda 5. yada 6. gün embriyosu oluyo diye biliyorum

Ya ne güzel benim 14tane var hala ama en sağlıklıları 6 tane.. şimdi diğer 8 taneside 5.güne kadar gelirse onlarda mı dondurulacak hiç bişey anlamıyorum ben ya..
canim bence sayin cok iyi, bende ilk opuda 14 taneden bir tane kalmisti gelismeyi kesmisti hepsi, simdiden 20 taneden 8 tane elde edilebildi, 5. güne gelenler cok iyi oluyo hamile kalma sansi yükseliyor diye biliyorum, bendede ilk 5 dondurdular sonradn gelisenleride dondurdular sendedw öyle yaparlar belki sabret canim

canim bnde sordum doktor en son catlamadan önceki halleri oluyor ordada hücre sayilamiyo artik baya cogalmis oluyolar demisti oda 5. yada 6. gün embriyosu oluyo diye biliyorum
Anladım canım.. bu arada endişelenme dondurulmuşların şansı yüksek oluyormuş böyle olması daha iyi oldu hem sen dinleneceksin hemde embriyo sana daha iyi tutunacak.. bence en zoru gün gün embriyo beklemek. Sen o zor kısmı geçtin artık dinlenme vakti rahmini hazırlarsın artık beslenmene dikkat et ;):))

canim bence sayin cok iyi, bende ilk opuda 14 taneden bir tane kalmisti gelismeyi kesmisti hepsi, simdiden 20 taneden 8 tane elde edilebildi, 5. güne gelenler cok iyi oluyo hamile kalma sansi yükseliyor diye biliyorum, bendede ilk 5 dondurdular sonradn gelisenleride dondurdular sendedw öyle yaparlar belki sabret canim
Inşallah canım beklemek çok zormuş ya.. 5.gün gelse kasıma kadar kafam rahat olucak.. benimkide dodurulmuş embriyo olucak :)) seninki 1 ay sonra benimki teee 2 ay sonra :)))

Kızlaaar hepsini okudum çok da sevindim harika haberler ve bol bol embriyolar.Ben de bugün bol bol 5. gün transferi videosu izledim. Kesinlikle 5. güne gelmiş ve dondurulmuş embriyolarin şansının yüksek olduğu genel bir kabul. Sakın az veya azalacak diye üzülmek, endişelenmek yok! Ona bakarsanız benim de 5. güne gelebilmiş sadece 1 tanecik donmuş embriyom var :) Ama sayıyı önemsemiyorum çünkü o olacak insallah. Hatta dün eşimle arabayla hastanenin önünden geçiyorduk. "Bebeğiiim merhaba annen çok yakında seni gelip alacak, birazcık daha sabret ve bekle yakında kavuşacağız " diye öpücük yollayarak el salladım ona. Eşim de "Hah şöyle olumlu ol" diye destek verdi o da "Alacağiz seni kızım bekle" diye ekledi. (Nedense en başından beri kız babası olmak gibi bir hissiyatı ve arzusu var :) Dışarıdan gören, duyan olsa napiyo bu deliler derdi kesin, ama siz beni anlıyorsunuz di mi? :KK54:

Kızlaaar hepsini okudum çok da sevindim harika haberler ve bol bol embriyolar.Ben de bugün bol bol 5. gün transferi videosu izledim. Kesinlikle 5. güne gelmiş ve dondurulmuş embriyolarin şansının yüksek olduğu genel bir kabul. Sakın az veya azalacak diye üzülmek, endişelenmek yok! Ona bakarsanız benim de 5. güne gelebilmiş sadece 1 tanecik donmuş embriyom var :) Ama sayıyı önemsemiyorum çünkü o olacak insallah. Hatta dün eşimle arabayla hastanenin önünden geçiyorduk. "Bebeğiiim merhaba annen çok yakında seni gelip alacak, birazcık daha sabret ve bekle yakında kavuşacağız " diye öpücük yollayarak el salladım ona. Eşim de "Hah şöyle olumlu ol" diye destek verdi o da "Alacağiz seni kızım bekle" diye ekledi. (Nedense en başından beri kız babası olmak gibi bir hissiyatı ve arzusu var :) Dışarıdan gören, duyan olsa napiyo bu deliler derdi kesin, ama siz beni anlıyorsunuz di mi? :KK54:
:)))) aynen canım bencede dondurulmuş daha iyi hem bizlerde o sürede dinleniyoruz.. inşallah hayırlı bir şekilde bebişinizi alırsınız;)

Benbirdost Benbirdost Canım hücre sayısına filan takılma.sonucta istenilen oranla bolunuyolar önemli olan o. Benim embriyoların kalitesi nasıl diye sordum istenilen düzeyde diyip kestirip attılar. Bugün kapalı yarın da 5. Gün zaten. Bekliyorum. Kesinlikle bizi bizden başkası anlamıyor heleki şuan kayinvalidemdeyim düşünün :işsiz:

R Rose_marie olarka insallah canım hayırlısıyla ama bakalim ne zaman. Kalbimizi ferah tutmaya çalışmaktan başka elimizden bisey gelmiyor.

M Mavialin Canım süreç başladığından beri bende kızım olsun diye geçiriyorum içimden ya :KK200::dua: çok güzel olur ki kız annesi babası olmak. Erkek çocukları pek vefa bilmiyor. Göreceksin olacak o donmuş embriyonuzdan.

Benimde yarın transfer olmazsa donduracaz mecbur. Sol yumurtaligimda sonradan gelişen 3 yumurta vardı opuda alınmadı onlar. Nolcak bilmiyorum ağrı yapıyor. Doktor onada bisey demedi. Ovitrelle vurdular ama illaki adetle atılacak demi. Transfer yaparsa nasıl olacak? Ya çok ilgisizler ve açıklama yapılmıyor bana:bicak:

Back
X