Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar Allah hepinize bebekler nasip etsin inşallah. Sayılara takilmayin, günlere de takilmayin olasılık hesapları ve matematik bu tup bebek işine uymuyor. Her şeyin başı nasip. Inşallah doğru zamanda hayırlı sağlıklı bebekler gelir. Futbol takımı kurmayacaz yav:))
3 yıl sonra benim krediler bitecek. O zaman kadar menapoz gelmezse eğer belki 3. Tup bebek olayına da girebilirim diyorum. Fakat plan yapmamak gerektiği de biliyorum. amh 0.79 du 1 yıl önce. Şimdi 0.36 ya düştü tup bebek tedavisinden önce. Belki tedavi ile birlikte daha da düşmüştür. Cidden ben çok yoruldum. 9 ayda 2 tup bebek tedavisi ağır geldi. Bu kez psikoloğa mi gitsem diyorum. 32. Günde adetim geldi parça parça dökülüyor ağrısı da çok. Bir çuval igne ilaç kullandım etkisi oldu elbet. Ota oka ağlıyorum. Ama ağlarla hepsinin geçeceğini de biliyorum bir süreç sadece bu aglayip zirlayip atlatacagim. Siz de sakin onun gerisini dua ederek geçirin.
Evet canım mühim olan 5. Güne kadar dayanarak yaşamaları, 5. Güne kadar kalan hepsi donduruluyor, benim 3 tanr kaldı, biri 1. Kalite diğerleri 2. Kalite ama olsun 5 e kadar ayanıp zorlu sınavı verdiler, inşallah hepsi kalır dondurulur, bir daha bu eziyeti yaşamassın!Ya ne güzel benim 14tane var hala ama en sağlıklıları 6 tane.. şimdi diğer 8 taneside 5.güne kadar gelirse onlarda mı dondurulacak hiç bişey anlamıyorum ben ya..
Tabikide çıkar,bende de 5.gün embriyosuydu tam 10 gün sonra öğrendım ve sonuç 309 diBenim bugun 7.gunum.. sadece aksamlari yoruldugum icin adet olacakmışım gibi agrim oluyor.. kendime onceki olumsuzlardan ders alip hic dikkat etmedim yine.. oturamıyorum yatamiyorum ki.. kimse bilmediğinden rapor alip dikkat cekmek te istemedim.. hemen dedikodu yapmaya baslarlar diye..
1 eylul tranfer tarihi. Bana 13 unde test yap dedi ama 5.gun embriyorsu 9.veya 10.gunde de cikar diye dusunuyorum..bu nedenle sali falan ogrenirim sanirim
Amiin Inşallah canım.. sen ne yaptın? Transfer oldun mu?Evet canım mühim olan 5. Güne kadar dayanarak yaşamaları, 5. Güne kadar kalan hepsi donduruluyor, benim 3 tanr kaldı, biri 1. Kalite diğerleri 2. Kalite ama olsun 5 e kadar ayanıp zorlu sınavı verdiler, inşallah hepsi kalır dondurulur, bir daha bu eziyeti yaşamassın!
Yok canım, benim myomlar var rahimde, geçici menapoza sokacaklar beni, ilk iğnemi oldum, ekimdede bir ipnem var, sonra kontrol bakalım duruma göre transferi planlayacaklar bakalım? Şu an belirsiz benim durum anlayacağın, muhtemelen sen yavrularına benen daha önce kavuşacaksınAmiin Inşallah canım.. sen ne yaptın? Transfer oldun mu?
:)) haklısın canım. Inşallah bir gün hamileliklerimizi konuşacağız..3. gun 14 tane yasiyorsa hic korkma canim. Allahin izniyle cok guzel saglikli embriyolarin olacak ve saglikli bebeklere kavusacaksin.Hep boyle dusun.Embriyolarina poztifi enerji gonder bakalim:)
Yok kız benim ki teee kasımdaYok canım, benim myomlar var rahimde, geçici menapoza sokacaklar beni, ilk iğnemi oldum, ekimdede bir ipnem var, sonra kontrol bakalım duruma göre transferi planlayacaklar bakalım? Şu an belirsiz benim durum anlayacağın, muhtemelen sen yavrularına benen daha önce kavuşacaksın![]()
Rezerve sıkıntım yok çok şükür inşallah dediğin gibi olur rahatladım valla sağol..:)Benbirdost Canım embriyo 3. Günü geçerse 5. Güne yasiyo diye duydum bende o yuzden sikinti yapma 6 tane hizli ilerleyenler bile kalsa 5 tanesini dondurursun oyle dusun ki rezevr sıkıntın da çok yok galiba. Kendine stres yapma. Doktoru da değiştirebilirim transfer ertelenirse bakalim. Yarın belli olacak.
Hayırlısı be gülümYok kız benim ki teee kasımdademek ki bu gruptaki son tüpçüler biz olucaz
![]()
Merhaba canım.. .ben subat ayında normal yolla gebe kaldım.. .7 haftalikken kalbi durdu...kaybettik..bir daha da olmadı.. amh dusuk çıktı.. .fsh yüksek.. .o yüzden tup bebek önerdi doktorum...Kızlar normal yoldan gebe kalıp kalp durması sonucu bebeğini kaybedip tüp bebek yaptıran varmıı
Canım maşallah ne güzel yumurtaların var...bence sevinmen lazım.. .mesela benim tek yu murtam vardı sadece o dollendi...ve ben havalara uçtum ...Korkuları düşünmüyoruz. Olumlu düşünüp gerisini allaha bırakıyoruz.
Canım o ilk günlerde bana da olmuştu. Buyük ihtimalle ilk günlerde kendimizi bişey olmasın diye gerdigimiz ve fazla yattigimiz için bel ağrısı oluyor. Benim de belim kopmuştu. Günün gelene hatta birkaç gün geçene kadar her belirti dediğimiz şey kendimizi dinlememiz nedeniyle aslında. Düşünme rahat olmaya çalış. Hayırlı haberler inşallahKızlar selam..benim bugün transferimin 3.gunu sanki adet olacak gibi kasiklarim ve belim bi garip...biraz devam edip geçiyor.. .sizce nedir bu ???korkuyorum da ....
Canım bende doktoruma tek embriyo dondursak ikinci tedaviyi uygulasak diye sormuştum o da bana aynı cevabı vermişti.. .sağlıklı bi embriyo varken ikinci tedaviye gerek yok demişti.. .insallah hakkimizda hayırlısı olsun...saglikla alalım bebislerimizi kucagimiza....Arkadaşlar doktordan geldim biraz önce. Bugün 3. günüm işe başlayacağım demiştim ama o kadar sancilandim ki sabah doktora bile zor gittim işe gidemedim yine. Doktor hcg 16lara yükseldiği için onu atıyorsun dedi. Bugün transfer öncesi ilk kontrolümü oldum. Herşey normal dedi, planına göre her şey yolunda giderse 29 eylülde transfer olacak.
Bir de bilginiz olsun doktora "Acaba yeni bi tüp bebek tedavisi olsam da iki tane mi embriyo koydursam kalan olursa yine dondururuz. Şansım artar mı?" diye sordum. Cevabı : "Sağlıklı bir embriyo varken neden o kadar hormon alıp masraf yapacaksın bunda tutma ihtimali varKen. Ayrıca Tek embriyo ile şansın %40-45 iken iki embriyo ile olsa olsa %43-48 olur yani hiç gerek yok" dedi. Benim de aklıma yattı. Önceden yazdığım gibi sadece estrofem verdi aralıklı olarak artan dozlarda. İnşallah olacak bu sefer kızlar sizlerden naber nasıl durumlar?
Arkadaşlar doktordan geldim biraz önce. Bugün 3. günüm işe başlayacağım demiştim ama o kadar sancilandim ki sabah doktora bile zor gittim işe gidemedim yine. Doktor hcg 16lara yükseldiği için onu atıyorsun dedi. Bugün transfer öncesi ilk kontrolümü oldum. Herşey normal dedi, planına göre her şey yolunda giderse 29 eylülde transfer olacak.
Bir de bilginiz olsun doktora "Acaba yeni bi tüp bebek tedavisi olsam da iki tane mi embriyo koydursam kalan olursa yine dondururuz. Şansım artar mı?" diye sordum. Cevabı : "Sağlıklı bir embriyo varken neden o kadar hormon alıp masraf yapacaksın bunda tutma ihtimali varKen. Ayrıca Tek embriyo ile şansın %40-45 iken iki embriyo ile olsa olsa %43-48 olur yani hiç gerek yok" dedi. Benim de aklıma yattı. Önceden yazdığım gibi sadece estrofem verdi aralıklı olarak artan dozlarda. İnşallah olacak bu sefer kızlar sizlerden naber nasıl durumlar?
Vardır bunda da bi hayır canım.. .hakkında hayırlısı olsun inşallah.. .Hayırlı haberlerini ali caz ben inanıyorum :)Bende bugün gittim doktora güç bela konuştuk.bizim 5 embriyodan 3 ünün gelişimi durmuş 1 tane iyi 1 tane de normal kalmış. Ikisini de transfer edebilirim dedi ama kesin kararını öğleden sonra verecekmiş. Saat 2 'de transferim var. Toplanmayip kalan 3 tane küçük de yumurtalıkta duracak bi sorun olmaz diyor sizce?
Kan pıhtılaşma sonuçlarımı verdim 15 haftamı kullanacam clexan diyorum evet diyor yani kendi bi öneride bulunmuyor ya resmen. Bana dua edin arkadaşlar. Resmen rastgele gidiyor benim süreç.
Birde estrofem yapmaz protestan yapar çarpıntı ve pıhtılaşma dedi. Tahlil verdim E2 için. Hayırlısı olsun ama hiç umudum yok öylesine yapıyor sanki transferi.
Ben de dondurulmuslarim icin tekrar baslayacagim ama tarih kesinlesmedi.Belki benim de kasim olur.Yok kız benim ki teee kasımdademek ki bu gruptaki son tüpçüler biz olucaz
![]()