Sevgili arkadaşlar, transfer olacaklara şimdiden bol şans ve stressiz bekleyiş diliyorum , transfer olmuş ve sonuç bekleyenlere ise gerçekten tavsiye edebileceğim tek şey belirti aramamak . Benim transferden sonra birebir adet belirtilerim var , ekstra adetten farklı hiç bir belirtim olmadı. Ama bu herkeste farklıdır , vücudunuzu dinlemeyin ister istemez stres yapıyor insan. Ben transfer sonrası 2 gün dinlendim 3.gün işe başladım . Ananas suyu içtim . Allah’a çok şükür pozitifi gördüm . Ama bununla bitmiyor , ilk kan sonucumda(31 Ağustos) hcg 98 çıktı diye o kadar panik yapmıştım ki bazıları daha yüksek değerler oluyor diye , daha önce adını bile duymadığım burda öğrendiğim kimyasal gebelik vs . Kafamın içi kazan gibiydi , ya yükselmezse , ya şöyle ya böyle . Birde Türkiye’deki gibi kan almıyorlar burda bir defa aldılar 2 hafta sonraya randevu verdiler . O 2 hafta o kadar stresli geçti ki , hala inanmadım, her gün sadece hcg olaylarını araştırdım. Dün dr. Randevum vardı neredeyse ağlaya ağlaya gittim ya kimyasal ise diye diye ...
Allah’a çok şükür minik kurabiyenin kesesini gördük . Herşey olması gerektiği gibi ..
yani şunu demek istiyorum , bizler çok zorlu süreçten geçerek gebe kalıyoruz , baştan beri ; ay yumurta olacak mı ? Döllenecek mi ? Döllendi, tutacak mı? Vs.vs. Gerçekten bu kadar çok şeyi bilmek güzel değil , sayılara rakamlara çok takılmayın , olacağı varsa olacak ,dua edin ne biliyim inanın ama mümkün olduğu kadar herşeyi en ince ayrıntısına kadar araştırmayın . Yani açıkçası ben öyle yaptığım için pişman oldum ,2 hafta bebeğime ve kendime hatta eşime stres yaşattım .
Allah hepinize yardım etsin , dualarımda hep varsınız , siz de bana edin bebeğimi sağlıkla kucağıma alayım