2018 agustos tüp bebek yaptıranlar/yaptıracaklar sürecimizi birlikte geçirelim

Çok güzel yasmışsın canım teşekkür ederim paylasimin icin. Burdaki destek ve ilgi normal hayatimizda olması gereken ama çeşitli nedenlerle olamayan bisey olduğu için süreçte Iyi geliyor.

Ben kendi adıma çok sağlık sıkıntısı yaşadım ve burda yazan arkadaşlar sayesinde bikac gün rahat nefes aldım coraspini içince. Onada hep dua ediyorum Benbirdost Benbirdost kendisi.

Inşallah sağlıkla kucağına alırsın yavrunu. Darısı başıma dün oldum bende transfer.

Inşallah pozitif sonucu görürsün. Her seyin basi saglik , sen kendine dikkat et , sen saglikli ol ki bebegin de sana tutunsun , stresten uzak dur arkadasim . Kabak cekirdegi ve ananas suyu okumuştum . Bilmiyorum doğru mu değil mi ama ben her gün 2-3 bardak içtim. Her gün Bi avuç kabak çekirdeği yedim. Belki faydası olur diye yazıyorum . Kabızlık için de kuru kayısı ardından bol su .

Inşallah pozitif sonucu görürsün. Her seyin basi saglik , sen kendine dikkat et , sen saglikli ol ki bebegin de sana tutunsun , stresten uzak dur arkadasim . Kabak cekirdegi ve ananas suyu okumuştum . Bilmiyorum doğru mu değil mi ama ben her gün 2-3 bardak içtim. Her gün Bi avuç kabak çekirdeği yedim. Belki faydası olur diye yazıyorum . Kabızlık için de kuru kayısı ardından bol su .

Evet canım ananas suyu içiyorum kabak çekirdeğini unutmuştum çok iyi oldu hatırlattığın :KK200: kişilik olarak çok rahat bir insan değilim ben ama mümkün olduğu kadar kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum. Inşallah tutunur yavrucaklarım rezevr sorunum olduğu için 2 tane koyuldu bana biri iyi biri normal kalite. Hayırlısı olsun :nazar::nazar:

Evet canım ananas suyu içiyorum kabak çekirdeğini unutmuştum çok iyi oldu hatırlattığın :KK200: kişilik olarak çok rahat bir insan değilim ben ama mümkün olduğu kadar kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum. Inşallah tutunur yavrucaklarım rezevr sorunum olduğu için 2 tane koyuldu bana biri iyi biri normal kalite. Hayırlısı olsun :nazar::nazar:

Ben hiç bilmiyorum bile hangi kalite , ama doktor transfer sırasında çok güzel demişti . İyi ki de sormak aklıma gelmemiş , diyorum ya çoğu şeyi burda öğrendim . Çok bilmek iyi değil , bana iyi gelmedi açıkçası . Sende çok takılma, kaliteye , sayıya vs . Bana da 2 adet transfer edildi , ama 1 tane gördük . Doktor belki haftaya görürüz 2. yi dedi. Ay 1 tane olsun, sağlıklı sıhhatli olsun benim olsun modundayım :KK200::nazar:

Ben hiç bilmiyorum bile hangi kalite , ama doktor transfer sırasında çok güzel demişti . İyi ki de sormak aklıma gelmemiş , diyorum ya çoğu şeyi burda öğrendim . Çok bilmek iyi değil , bana iyi gelmedi açıkçası . Sende çok takılma, kaliteye , sayıya vs . Bana da 2 adet transfer edildi , ama 1 tane gördük . Doktor belki haftaya görürüz 2. yi dedi. Ay 1 tane olsun, sağlıklı sıhhatli olsun benim olsun modundayım :KK200::nazar:

Kesinlikle canım sağlıklı hayırlı olsunda hiç önemli değil. Öyle merkezler varmis ki hücre sayısını bile söylüyorlarmış :KK76: ama dediğin gibi biraz akışına bırakmak kafamızı rahatlatır.

22 eylül test günüm ama cumartesi olduğu için 21 Eylülde yaptıracam. Inşallah olur :dua::KK200:

Kesinlikle canım sağlıklı hayırlı olsunda hiç önemli değil. Öyle merkezler varmis ki hücre sayısını bile söylüyorlarmış :KK76: ama dediğin gibi biraz akışına bırakmak kafamızı rahatlatır.

22 eylül test günüm ama cumartesi olduğu için 21 Eylülde yaptıracam. Inşallah olur :dua::KK200:

Zaman çabucak geçer hiç düşünme . Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım benim :dua::KK200::nazar:

Merhabalar ben de 6 haftalık hamileyim ilk tüp bebek denememizde pozitif sonuç aldık uzun araştırmalarım sonucu kendisine karar verdiğim çok kıymetli doktorum acıbadem fulya hastanesinde Doç. Dr. Ercan Baştu. Allah kendisinden razı olsun hem insani degerleri cok kuvvetli hem de mesleki açıdan çok başarılı hastalarına kendi ailesinden biri gibi davranıyor güleryüzlü sıcakkanlı enerjik hastasına her konuda yardımcı oluyor iyi ki tanımışım Ercan hocayı herkese tavsiye ederim tüp bebekte tek geçerim hocamı

Test günümüz aynı

Sevgili arkadaşlar, transfer olacaklara şimdiden bol şans ve stressiz bekleyiş diliyorum , transfer olmuş ve sonuç bekleyenlere ise gerçekten tavsiye edebileceğim tek şey belirti aramamak . Benim transferden sonra birebir adet belirtilerim var , ekstra adetten farklı hiç bir belirtim olmadı. Ama bu herkeste farklıdır , vücudunuzu dinlemeyin ister istemez stres yapıyor insan. Ben transfer sonrası 2 gün dinlendim 3.gün işe başladım . Ananas suyu içtim . Allah’a çok şükür pozitifi gördüm . Ama bununla bitmiyor , ilk kan sonucumda(31 Ağustos) hcg 98 çıktı diye o kadar panik yapmıştım ki bazıları daha yüksek değerler oluyor diye , daha önce adını bile duymadığım burda öğrendiğim kimyasal gebelik vs . Kafamın içi kazan gibiydi , ya yükselmezse , ya şöyle ya böyle . Birde Türkiye’deki gibi kan almıyorlar burda bir defa aldılar 2 hafta sonraya randevu verdiler . O 2 hafta o kadar stresli geçti ki , hala inanmadım, her gün sadece hcg olaylarını araştırdım. Dün dr. Randevum vardı neredeyse ağlaya ağlaya gittim ya kimyasal ise diye diye ...
Allah’a çok şükür minik kurabiyenin kesesini gördük . Herşey olması gerektiği gibi ..
yani şunu demek istiyorum , bizler çok zorlu süreçten geçerek gebe kalıyoruz , baştan beri ; ay yumurta olacak mı ? Döllenecek mi ? Döllendi, tutacak mı? Vs.vs. Gerçekten bu kadar çok şeyi bilmek güzel değil , sayılara rakamlara çok takılmayın , olacağı varsa olacak ,dua edin ne biliyim inanın ama mümkün olduğu kadar herşeyi en ince ayrıntısına kadar araştırmayın . Yani açıkçası ben öyle yaptığım için pişman oldum ,2 hafta bebeğime ve kendime hatta eşime stres yaşattım .
Allah hepinize yardım etsin , dualarımda hep varsınız , siz de bana edin bebeğimi sağlıkla kucağıma alayım :KK200:
canim masallah cok sevindim adina hadi gözünüz aydinn simdi hep güzel düsün mutlu olki bebisinde öyle olsun

ay hadi insallah canimmm positifleri görürsün insallahhh

Çok güzel yasmışsın canım teşekkür ederim paylasimin icin. Burdaki destek ve ilgi normal hayatimizda olması gereken ama çeşitli nedenlerle olamayan bisey olduğu için süreçte Iyi geliyor.

Ben kendi adıma çok sağlık sıkıntısı yaşadım ve burda yazan arkadaşlar sayesinde bikac gün rahat nefes aldım coraspini içince. Onada hep dua ediyorum Benbirdost Benbirdost kendisi.

Inşallah sağlıkla kucağına alırsın yavrunu. Darısı başıma dün oldum bende transfer.
Allah razı olsun canım ben şuan kullanmıyorum coraspin. 25 ekimde başlamam gerekiyor ilaç şemasında öyle yazıyor.. bende sana dua ediyorum ve diğer arkadaşlara Allahım hepimize hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar versin inşallah.. ben inanıyorum hepimiz minik mucizlerimizin haberlerini de paylaşacağız burda.

Bu arada sabah beni yine merkezden aradılar "5 yada 6 tane embriyo var ilk tüp bebek tedaviniz olduğu için 1 tane transfer olucak onu ayrı bir tüpte donduracağz ama diğerlerini ikili olarak mı üçlü olarak mı donduralım" diye sordu.. bende ikili olarak dedim.. ama 5 tane mi 6 tane mi diye sordum. 5 tane kesin garanti 6.da hala takip ediliyor dedi.. kesinleşince 5 taneyse 1 tanesi kasımdaki transfer için tek olarak dondurulacak geri kalan 4 tanesi ikili olarak.. ama 6 tane olursa biri üçlü diğerleri ikili olarak olarak dondurulacak.. çok şükür 5.güne kadar gelebildi yumoşlarım..;)

Benbirdost Benbirdost Canım harika haber insallah olacak. Çok mutlu oldum senin adına :nazar::KK200:

E elfs_35 Canım testdasim totem yapalım tutsun nasıl aynı güne denk gelmiş. Inşallah ikimizde güzel haberler veririz :KK200::anne:

Benbirdost Benbirdost çok sevindim canım. Artık biraz rahat nefes al ve stresten uzaklaş. Birkaç gündür oldu olmadı derken çok yordun kendini. Keyfini çıkar embriyolarının maşallah :)
E elfs_35 ladylone ladylone hadi bakalım kızlar 21 eylülü sizin gibi güzel haberleri bekleyerek dualarla iple çekiyoruz. Annem hacı benim kızlar. Önemli günleri kaçırmaz. bugün mübarek bir günmüş muharremin ilk günü hicri yılbaşı imiş. Bol bol dua edin diyor. Bugün bol bol dua edelim hepimiz

M Mavialin insallah olacak hayırlısıyla canım benim annen de bizlere dua etsin :dua::dua::KK200::KK200:

Görseniz varya umutlanmaya bile korkuyorum olmazsa çok yıkılırım çunku o yüzden hep dua ile geçiriyorum vaktimi beni çok rahatlatıyor.:KK37:

Benbirdost Benbirdost Canım harika haber insallah olacak. Çok mutlu oldum senin adına :nazar::KK200:

E elfs_35 Canım testdasim totem yapalım tutsun nasıl aynı güne denk gelmiş. Inşallah ikimizde güzel haberler veririz :KK200::anne:
Inşallah canım.. ..benim bugün adet ağrısına benzer sizlama agri kramp gibi hisler biraz daha fazla...sanki her an adet olcakmisim gibi :( ...insallah güzel haberler verebiliriz birbirimize :)

Benbirdost Benbirdost çok sevindim canım. Artık biraz rahat nefes al ve stresten uzaklaş. Birkaç gündür oldu olmadı derken çok yordun kendini. Keyfini çıkar embriyolarının maşallah :)
E elfs_35 ladylone ladylone hadi bakalım kızlar 21 eylülü sizin gibi güzel haberleri bekleyerek dualarla iple çekiyoruz. Annem hacı benim kızlar. Önemli günleri kaçırmaz. bugün mübarek bir günmüş muharremin ilk günü hicri yılbaşı imiş. Bol bol dua edin diyor. Bugün bol bol dua edelim hepimiz
Evet canım ya çok gerildim 5 gün boyunca sabah sabah güzel haberle uyanınca artık strese son dedim :)))) göreceksiniz hepimiz en kısa zamanda hamileyiz yazılarıyla dolduracaz bu sayfaları:))

E elfs_35 canım bende adet olacak gibi hissediyorum özellikle ayağa kalkınca hafif sızılar oluyor ama transfer işleminden dolayı bence. Işlem acısız ama yinede etkiliyor.

Onun dışında aynı herşey canım haplara tekrar başladım ya sürekli kalbimi dinliyorum bende ama şükür iyi şimdilik.

Back
X