- Konu Sahibi Masal aden
- #1.241
Canım geçmiş olsun.. Aynı şeyi yaşamış biri olarak seni çok iyi anlıyorum. Benim eltim miyomla hamile kaldı ve önümüzdeki ay doğum yapacak. Halam da miyomlarla yeğenimi doğurmuştu. Yani kist de miyom da büyük olmadıkça hiçbir şeye engel değil..bende ikisi de yok ama yine de boş gebelik oldu. Vakumlama kürtajdan sonra genetik ve patolojiye gitti. Pzt günü de bizim genetik tahliller yapılacak..herşey o zaman belli olur, ona göre sana da bir yöntem izlerler..
Canım iyi dileklerin için çok teşekkür ederim. İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızı.
Ahmet hoca beni çok ikilemde bıraktı. İlk muayenemde miyom 2cm takip edelim dedi. Transferden önce miyom 3.5cm olmuş dedi. Hocam büyümüş miyom o zaman miyomu alıp transferi öyle mi yapsanız acaba dedim gerek yok bişey olmaz dedi. Transferden 1 gün önce telefon ettim hocam içim rahat değil dedim. Bişey olmaz dedi. Kese görmeye gittiğimizde miyomla ilgili bişey demedi. Daha sonraki muayenelerde de bişey demedi.
En sonunda farklı bir doktora gittim detaylı ultrasonla baktı zaten büyük ekrana da veriyor görüntüyü sen de izliyorsun. Miyomum iyice büyümüş 5.5cm olmuş keseye tamamen yanaşmış. Embriyo 6. haftadayken gelişimi durmuş dedi. Daha önceki boyutları söyleyince zaten gebeliğin sürse de ilerleyen zamanlarda problem çıkartabilirdi dedi. Progesteron ve östrojen yükseldikçe miyomu tetikleyebilir dedi. Dün kürtajdayken de bakmış miyoma 6cm olmasına az kalmış dedi.
Hayırlısı bakalım genetik sonucundan sonra herşey belli olur.