• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Aralık Anneleri-pratik yemek önerileri,menüler,püf noktaları..Mutfağa dair herşey..

Kızlar yarın çok ağır misafirim geliyo eşimin arkadaşları ve eşleri ilk kez gelcekler evime. Şekerpare , bisküvili kremşantili pasta, Elmalı turta ,patates çanağı , poğaça , börek . Menü bu nasıl sizce . Bi de poğaça var börek için çok güzel görünen sunumu harika Önerileriniz varsa alabilirim. Yoksa standart sigara böreği gibi sarıp fırına vercem
Canım menüden bi şekerli çıkar bence doyurucu bişey ekle. Kısır olabilir mesela yada yapabilirsen sarma dolma. Börek olarak midye böreği var çok şık duruyor bilmeyen nasıl sarılmış diye bakıyor 😂

canım tatlı çok çeşit olmamış mı? yoğurtlu birşey yapabilirsin sanki. börek poğaça patates ve o kadar tatlı çok hamur olmuş. Araya salata yada yoğurtlu birşey at mutlaka. Benim menüm hep şöyledir. bir çeşit börek, bir çeşit salata dolma yada kısır bir çeşit yoğurtlu meze bir çeşit kurabiye bir çeşit pasta. Börek olarak da pileli börek öneririm. Nefis yemek tarifleri sitesinden bakabilirsin tarifine
Patates çanağı yoğurtlu zaten olmaz mı bu aslında makarna salatası düşünmüştüm hem kolay hem böreği patatesli yaparım diye ama bana da dediğin gibi herşey hamur hamur çok hamurlu geldi börek ya patlıcanlı ya peynirli yapıp patates çanağı yapmaya karar verdim

Eklentiler

• 3D2CBE8E-560B-48D4-8472-761ECA1EC7D7.webp
    3D2CBE8E-560B-48D4-8472-761ECA1EC7D7.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 40
Menüleriniz güzel benden bir öneri size. Eskiden misafire,güne falan yapardım. Milföy hamurundan yapılıyor içini zevkinize göre yapabilirsiniz. Ben sosis,mantar sote yada ıspanak sote ile yaptım hep üzerine kaşar. Volovanlar yani çanaklar orjinalde yuvarlak eskiden öyle yapardım ama o zaman çift kat oldugu icin 20 milfoyden 10 tane çıkıyor .son zamanlarda tek milfoyden yapıyorum. Resimler eskilerden sizin için aradım buldum😁😁
AY bu hRikaymış bayıldım

Canım menüden bi şekerli çıkar bence doyurucu bişey ekle. Kısır olabilir mesela yada yapabilirsen sarma dolma. Börek olarak midye böreği var çok şık duruyor bilmeyen nasıl sarılmış diye bakıyor 😂
Poğaça börek patates çanağı bunlar hep doyurucu ki. Kurabiye tarzı bi tane olsun diye Elmalı turta. Bir şerbetli bir sütlü tatlı. Hangisini çıkarayım ki . Bi de patates çanağı varken bir de kısır saçma olmaz mı

Menüleriniz güzel benden bir öneri size. Eskiden misafire,güne falan yapardım. Milföy hamurundan yapılıyor içini zevkinize göre yapabilirsiniz. Ben sosis,mantar sote yada ıspanak sote ile yaptım hep üzerine kaşar. Volovanlar yani çanaklar orjinalde yuvarlak eskiden öyle yapardım ama o zaman çift kat oldugu icin 20 milfoyden 10 tane çıkıyor .son zamanlarda tek milfoyden yapıyorum. Resimler eskilerden sizin için aradım buldum😁😁
çok güzel görünüyorlar off karnım acıktı

Patates çanağı yoğurtlu zaten olmaz mı bu aslında makarna salatası düşünmüştüm hem kolay hem böreği patatesli yaparım diye ama bana da dediğin gibi herşey hamur hamur çok hamurlu geldi börek ya patlıcanlı ya peynirli yapıp patates çanağı yapmaya karar verdim
makarna salatası da hamur :) bir tür salata yada kısır yapabilirsin. nohutlu salata, mercimek salata, börülce salata, buğday salata, şehriye salata bunlardan biri olabilir.

Tadı da çok güzel sunumu falan şık. En son 1 sene önce falan yaptım şimdi benimde yapasım geldi😋 ah ah eskiden neler yapardım.
Misafire çok güzel canım. Ah ah eskiler önceden canım sıkılır tatlı falan yapardım. Şimdi canımın sıkılmaya vakti yok 🤣

makarna salatası da hamur :) bir tür salata yada kısır yapabilirsin. nohutlu salata, mercimek salata, börülce salata, buğday salata, şehriye salata bunlardan biri olabilir.
Ya o söylediğin salataların hiç birini sevmiyorum ve hayatımda hiç yapmadım kesin beceremem bi kısırı severim ama bence kısır daha çok kadın günlerine yapılcak bişey. Erkekli misafire kısır Olmaz gibi geliyo neden acaba 😂 babam sevmez hiç kısır Acaba ondan mı bilinç altıma işledi. Patatesli çanak olmaz mı diyosun içine garnitür üstüne yoğurt üstüne sos 🙄

Kızlar sizin için eski resimleri karıştırdım ve neler buldum neler😋 ben artık yapamıyorum sizler yapın sunun bari 😊
Baklava yufkasinda börek çıtır çıtır oluyor
Meksika fasulyesi salatası çok güzel oda

Eklentiler

• IMG_20141221_150056.webp
    IMG_20141221_150056.webp
    683,3 KB · Görüntüleme: 39
  • IMG_20140309_191214-1.webp
    IMG_20140309_191214-1.webp
    268,6 KB · Görüntüleme: 34
Ya o söylediğin salataların hiç birini sevmiyorum ve hayatımda hiç yapmadım kesin beceremem bi kısırı severim ama bence kısır daha çok kadın günlerine yapılcak bişey. Erkekli misafire kısır Olmaz gibi geliyo neden acaba 😂 babam sevmez hiç kısır Acaba ondan mı bilinç altıma işledi. Patatesli çanak olmaz mı diyosun içine garnitür üstüne yoğurt üstüne sos 🙄
patatesli çanak olur ama bişey eksik gibi yaa :dondurma: bana benim önüme bunlardan oluşan bir tabak gelseydi böyle daha salata tarzı yada dolma tarzı bişey arardım. Çok hamur gibi geldi hepsi. Neyse kuzum sen daha iyi bilirsin misafirlerini tabi :kk77::kk77:

Kızlar sizin için eski resimleri karıştırdım ve neler buldum neler😋 ben artık yapamıyorum sizler yapın sunun bari 😊
Baklava yufkasinda börek çıtır çıtır oluyor
Meksika fasulyesi salatası çok güzel oda
meksika fasülyesi salatasını ben de çok yaparım misafir menülerinde :)

bence tat olafak da görünüm olarak da bunu yap derim 👌
tarifi farklı sayfalarda da var hangisi aklına yatıyorsa onu bak ;)

Poğaça börek patates çanağı bunlar hep doyurucu ki. Kurabiye tarzı bi tane olsun diye Elmalı turta. Bir şerbetli bir sütlü tatlı. Hangisini çıkarayım ki . Bi de patates çanağı varken bir de kısır saçma olmaz mı
Canım demek istediğim yemek tarzı bişey hamur işi tabi ki doyurucu ama fazla olmuş listede :)

Back
X