- 17 Ocak 2018
- 4.776
- 8.370
- 88
- Konu Sahibi Ozgebalaban11
Bu saatte emzirirken ne yemek yapacağıma karar verdim
Karnıyarık, pilav,cacık![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu saatte emzirirken ne yemek yapacağıma karar verdim
Karnıyarık, pilav,cacık![]()
Yaa bunları nasıl yaptın benim böreklerim misafir geliceği zaman hiç tutmaz.Normal zamanda güzel olur çözemedim farkı.Kızlar sizin için eski resimleri karıştırdım ve neler buldum nelerben artık yapamıyorum sizler yapın sunun bari
Baklava yufkasinda börek çıtır çıtır oluyor
Meksika fasulyesi salatası çok güzel oda
Yaa bende diyorum nasıl kolay aklıma geldi ne yapacağım dün izlemistim evet bilinç altıma işlemişnermin yazılıtaş da dün onları yapmıştı
![]()
Canım tarif bu geçen sene yapmıştım valla eski fotolardan buldumYaa bunları nasıl yaptın benim böreklerim misafir geliceği zaman hiç tutmaz.Normal zamanda güzel olur çözemedim farkı.Ozgebalaban11 yaptıklarının yanına patates çanağı yerine havuç tarator yapabilirsin bence bu saatte kafam bu kadar çalışıyo daha fikir vermek isterdim ama hala uykusuzum
![]()
www.nefisyemektarifleri.com
Pratik deyince aklıma ilk mantarlı tavuk sote geliyorbugün ne yapacaksınız? benim hazırda yemeğim yok, akşam eve 5 gibi gideceğim ve buzluktan da bir şey çıkarmadım. Bana fikir verin pratik ne yapabilirim.
patates graten ve şnitzel yapabilirsin canımbugün ne yapacaksınız? benim hazırda yemeğim yok, akşam eve 5 gibi gideceğim ve buzluktan da bir şey çıkarmadım. Bana fikir verin pratik ne yapabilirim.
evet canm ya olabilir aslında ama buzluğunda tavuk vardı onu çıkarmadım. ne yapsam ki marketten mi alsam.Pratik deyince aklıma ilk mantarlı tavuk sote geliyor![]()
canım şinitzeli geçen gün yedik ama patates graten çok mantıklı. tavuk sote ve patates graten yapabilirim sanki :)patates graten ve şnitzel yapabilirsin canım![]()
Alabilirsin canım, biz her yapacagimizda marketten alıyoruz. Buzlukta saklamiyoruzevet canm ya olabilir aslında ama buzluğunda tavuk vardı onu çıkarmadım. ne yapsam ki marketten mi alsam.
canım şinitzeli geçen gün yedik ama patates graten çok mantıklı. tavuk sote ve patates graten yapabilirim sanki :)
Köy tavuğu getirirler annemler 2 haftada bir pişirip canım. Et, tavuk, balık işleri eşimindir. Buralarda çoğu şey organik, güvenilir yerleri falan biliyoruz. Yumurtayı da köy yumurtası bildiğimiz yerlerden alıyoruz. teyzem, anneannem de gönderir annemle organik yumurta. Tavugu marketten alacağımız zaman da eşim BİM in sattığı bi markaya güvenir, sadece ondan alır.Tavuk bir çoğumuz için kurtarıcı bir yemek ama piyasada ki bir çok tavugada güvenmiyorum. Hamileyken hep köy tavuğu aldık doğumdan sonra da organik aldık bir iki kere ama çokta pahalı. Siz nelere dikkat ediyorsunuz alırken hangi marka alıyorsunuz yada tanıdık birinden falan mı alıyorsunuz?
Bide yumurta meselesi var.biliyorsunuz 0 1 2 3 diye numaralı hepsi. Ben 0 eğer onu bulamazsam 1 alıyorum. 2 zaten hiç görmedim ama 3 hiç almıyorum. Evet sorularım bu kadar öperim![]()
ben hamileyken hiç tavuk yemedim canım. Çok dikkat etmiştim. Ama doğumdan sonra ipin ucu kaçtıTavuk bir çoğumuz için kurtarıcı bir yemek ama piyasada ki bir çok tavugada güvenmiyorum. Hamileyken hep köy tavuğu aldık doğumdan sonra da organik aldık bir iki kere ama çokta pahalı. Siz nelere dikkat ediyorsunuz alırken hangi marka alıyorsunuz yada tanıdık birinden falan mı alıyorsunuz?
Bide yumurta meselesi var.biliyorsunuz 0 1 2 3 diye numaralı hepsi. Ben 0 eğer onu bulamazsam 1 alıyorum. 2 zaten hiç görmedim ama 3 hiç almıyorum. Evet sorularım bu kadar öperim![]()
Sen şanslısın valla canım biz büyük şehirde malesef ulaşamıyoruz her istediğimize veya bir dünya para veriyoruz.Köy tavuğu getirirler annemler 2 haftada bir pişirip canım. Et, tavuk, balık işleri eşimindir. Buralarda çoğu şey organik, güvenilir yerleri falan biliyoruz. Yumurtayı da köy yumurtası bildiğimiz yerlerden alıyoruz. teyzem, anneannem de gönderir annemle organik yumurta. Tavugu marketten alacağımız zaman da eşim BİM in sattığı bi markaya güvenir, sadece ondan alır.
Hindi bizde son 1-2 yıldır yemeye başladık tavuğu azalttigimizdan beri. Köy tavukları evet geç pişiyor ama suyu çok güzel yağlı oluyor çorbası falan coj güzel. Ama dediğin gibi diğer çeşitleri malesef yok. Doğumdan sonra 1 kere migrostan orvital marka organik tavuk aldık 105tl tuttuben hamileyken hiç tavuk yemedim canım. Çok dikkat etmiştim. Ama doğumdan sonra ipin ucu kaçtıen pratik ve lezzetli yemekler hep tavukla yapılıyor ne yazık ki. Köy tavuğu almayı denedim ama hem pahalı hem de çok geç pişiyor. Göğüs, baget, pirzola, nugget, şinitzel gibi seçeneklerin de yok. Biz hindi çok tüketiyoruz. Tavuğun yerine güzel bir alternatif ve daha sağlıklı. Hem de lezzetli. Yumurtayı da organik yumurta olarak satılanlardan alıyoruz ama ne kadar organik tartışılır tabi.
aşırı sağlıklı :) fırında mı yaptın canım?öğle yemeğimiz
Eki Görüntüle 2245193
haha sağol canım =) evet zeytinyağlı, ben çok severim bunuaşırı sağlıklı :) fırında mı yaptın canım?
çok güzel bir alışkanlık vallahaha sağol canım =) evet zeytinyağlı, ben çok severim bunugenelde yani 90% fırın yemekleri yaparım =)