• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Aralık Anneleri-pratik yemek önerileri,menüler,püf noktaları..Mutfağa dair herşey..

ben de gece hiç değiştirmiyorum altını. Doktorumuz değiştirme dedi uykusu açılıyor. Kullandığımız bezler yeterince emici zaten, sabah açtığımda aradan 13 saat geçmiş oluyor ve kupkuru kalıyor.
Aynen öyle bez kuru pisik yok neden uykusunu bozayım ki..tahmini benimde o kadar süre oluyor bazen daha fazla bile kalıyor bezi altında sıkıntı olmuyor hiç

A Ayisima neler yaptın bakalım bi foto at da gözümüz gönlümüz açılsın 😂😂😂
Ya bana enteresan şekilde bildirimler gelmiyor. Yoğunluktan dolayı giremedim doğru düzgün ve yemek konusunu unutmuşumbildirim gelmeyince .. fotoğraf çekenedşm koşturmadan :KK43: anneme gönderdiğim poğaçacı fotosu var sadece ama menüm mayalı poğaça , misket kurabiye, çikolata soslu bisküvili pasta ve kısır

Eklentiler

• 7E74BD7A-C1BE-4916-98D7-6318C4AFFA86.webp
    7E74BD7A-C1BE-4916-98D7-6318C4AFFA86.webp
    329 KB · Görüntüleme: 27
Aynen canım benim. Amin inşallah. Allahım evlatlarimizdan yana yüzümüzü güldürsün. 😍 eşimiz çocuklarımız hayırlı olsun, onlar iyi olsun yeter bize
Aynen öyle yemin ederim insanın dayanağı eşi. Benim kayinvalidem dediki bir gün. Babam öldü eşim teselli etti kardeşim öldü eşim teselli etti eşim öldüren bittim teselli edenim yanında duranın yok ne olursa olsun birbirinize sahip çıkın. Çok hoşuma gitmişti ve çok doğru söylüyor

Aynen öyle yemin ederim insanın dayanağı eşi. Benim kayinvalidem dediki bir gün. Babam öldü eşim teselli etti kardeşim öldü eşim teselli etti eşim öldüren bittim teselli edenim yanında duranın yok ne olursa olsun birbirinize sahip çıkın. Çok hoşuma gitmişti ve çok doğru söylüyor
Evet ne güzel demiş, ben hep eşime dua ederim. Allahım ondan razı olsun. Iyiki var.

Allahım onların yokluğunu göstermesin:(

Teyzemin eşi trabzonlu ablamın eşi rizeli ama hiç biri bizim kadar yemez herhalde 😊 bende eşimde balık hastasıyız haftada 2 kere yeriz mutlaka 😁😁
Ya ben ev çok kokuyor diye yapmıyorum çok midem bulanıyor . tüm mutfağı siliyorum banyoya giriyorum bulaşıklar hepsi çok yorucu geliyor .. hamileyken de hep annem taptı yedik . Bu durumdan çok rahatsızım bir öneriniz var mı bunla ilgili :(

Ozgebalaban11 Ozgebalaban11 özgecim senin tatlın kremşantili olanı sade olarak yapılsa nasıl olur acaba 🤭🤗 sade petibör ve sade şanti ama üzerine çikolatalı sos?
Canım denedik daha önce onu. Eğer o kremşantinin ağır yağlı tadı seni rahatsız etmiyorsa seversin ben sevmedim çünkü kremşanti sevmiyorum. Hazır pastaların kenarındaki kremşantileri seviyorsan onu da seversin canım

Canım denedik daha önce onu. Eğer o kremşantinin ağır yağlı tadı seni rahatsız etmiyorsa seversin ben sevmedim çünkü kremşanti sevmiyorum. Hazır pastaların kenarındaki kremşantileri seviyorsan onu da seversin canım
yok bende sevmiyorum o zaman hiç denemeyim bende teşekkür ederim canım =)

Ya ben ev çok kokuyor diye yapmıyorum çok midem bulanıyor . tüm mutfağı siliyorum banyoya giriyorum bulaşıklar hepsi çok yorucu geliyor .. hamileyken de hep annem taptı yedik . Bu durumdan çok rahatsızım bir öneriniz var mı bunla ilgili :(
Yani canım fırında yapabilirsin koku falan fazla olmuyor. Fırında somon,palamut,levrek yapıyorum gayette güzel oluyor. Hatta geçen fırında hamsi tarifi gördüm aynı hamsi tava gibi oluyor demişler yorumlarda bulursam gönderirim.balık çok faydalı alış mutlaka ilerde çocuk içinde yapman gerekecek.

Yani canım fırında yapabilirsin koku falan fazla olmuyor. Fırında somon,palamut,levrek yapıyorum gayette güzel oluyor. Hatta geçen fırında hamsi tarifi gördüm aynı hamsi tava gibi oluyor demişler yorumlarda bulursam gönderirim.balık çok faydalı alış mutlaka ilerde çocuk içinde yapman gerekecek.
Evet canım çocuk için bunu yenmek istiyorum . En az koku yapan bir tarifin varsa alabilirim tabi ki.. kızartınca çok batıyor ve koku siniyor. balık çok severim ama kokusu beni bunaltıyor 😢

Cnm ben senin pasta tarifini kacirmisim tekrar atar misin.

Tavuk bir çoğumuz için kurtarıcı bir yemek ama piyasada ki bir çok tavugada güvenmiyorum. Hamileyken hep köy tavuğu aldık doğumdan sonra da organik aldık bir iki kere ama çokta pahalı. Siz nelere dikkat ediyorsunuz alırken hangi marka alıyorsunuz yada tanıdık birinden falan mı alıyorsunuz?
Bide yumurta meselesi var.biliyorsunuz 0 1 2 3 diye numaralı hepsi. Ben 0 eğer onu bulamazsam 1 alıyorum. 2 zaten hiç görmedim ama 3 hiç almıyorum. Evet sorularım bu kadar öperim 😊
Sanırım bu konuda en şanslı benim 😂 babam yazlığımızda tavuk yetiştiriyor organik gezen tavuk ve organik yumurta 😂

Eklentiler

• E4523505-809C-4F26-92D8-508B81F9D7AF.webp
    E4523505-809C-4F26-92D8-508B81F9D7AF.webp
    269,6 KB · Görüntüleme: 29
  • E4CFE6E7-B189-436F-B27E-0424E20A9A84.webp
    E4CFE6E7-B189-436F-B27E-0424E20A9A84.webp
    280,3 KB · Görüntüleme: 26
  • 1849D6FB-9A65-4A0C-A965-12C36C26E574.webp
    1849D6FB-9A65-4A0C-A965-12C36C26E574.webp
    192,3 KB · Görüntüleme: 22
  • 295E7FCC-C1DF-4D63-A208-F5EB728D673C.webp
    295E7FCC-C1DF-4D63-A208-F5EB728D673C.webp
    253,4 KB · Görüntüleme: 29
Bugün eşim balık yapıyor kızlar. Fırında ayva tatlısı tarifi vermişti Dildildil Dildildil teşekkür ederim Canım yaptım. Daha tadına bakamadım ama. Kızım bugün kök söktürüyor, bakalım yemek yiyebilecek miyiz?

Back
X