- 5 Temmuz 2018
- 1.417
- 851
- 43
- 34
- Konu Sahibi Ozgebalaban11
Kızım uyandı çorba yapamadım yemek yedikEn son ne yaptın canım, geç gördüm mesajini
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızım uyandı çorba yapamadım yemek yedikEn son ne yaptın canım, geç gördüm mesajini
Dorbi evetAaa bn hiç görmedim. Yarın baktirayim eşime. Dorbi marka sanirim. Bi turlu denk gelmemistim
Ben de diyorum ayva tatlısı tarifi mi vermişti DilekAyva değil kız kabakkız baya yormuş seni anlaşılan. Inşallah yemekteyken rahat durur bari afiyet olsun size.
Tamam canım yarın tekrar bakıcaz. Çok teşekkür ederimDorbi evet ☺
Benim devreler yanıncaBen de diyorum ayva tatlısı tarifi mi vermişti Dilek![]()
nasıl bişey canım?Kızlar pratik tatlı arıyoruz çoğu zaman burda. Kayısı tatlısı var yeni hatırladım. Hem çok pratik hemde çok lezzetli. Çoktandır yapmamistim
qSanırım bu konuda en şanslı benimbabam yazlığımızda tavuk yetiştiriyor organik gezen tavuk ve organik yumurta
![]()
Afiyet olsun canımDildildil Canim yaa müthiş olmus, bayildim. Doydum ama tadina doyamadim. Bir sürü yedim çok teşekkür ederim. Hiç tahinle denememiştim, müthiş olmus
Canım ben normal şerbet gibi şu ve şekeri tencereye koyuyorum, üzerine kuru kayısı ve öyle pisiriyorum yumuşayana kadar. Kayısıyı çıkarıp soğutuyorum. Sonra içine kaymak ve ceviz koyuyorum. Bu kadarcık. Çok lezzetli oluyor. Her yerde farklı ölçüler var. Damak tadına nasili uygunsa onu yapabilirsinnasıl bişey canım?
levrek ve somonda bayılırım. Annemde fırında güzel yapar . Kızartmayı küçük balıklarda seviyorum . Ama işte kızartınca daha çok kokuuor .Senin tarifle fırında deneyeyim en iyisi canım .. ama haftasonj anca yaparım galiba temizlik öncesiYumuşak bir girişle somon yaparak başlayabilirsin. Kişi sayısı kadar istediğin kalınlıkta kestir.zeytinyağ,tuz,karabiber at fırına dikkat et çok pişirme somon çabuk pişer pembe kalıcak hafif sulu.
Aynı şekilde çinekop yapabilirsin yağ,tuz,karabiber at fırına. Çinekop ben pismis severim hafif kızarsın .
Yada levrek yapabilirsin 1 tane buyuk alırsan eşinle sana yeter. Geçen haftalarda yapmıştım resmini ekliyorum.
Bide hamsi tarifi var ama bunu denemedim videoda kadın kokusuz diyor. Hangisi sana uygun olursa.
Canım bir paket kremşantiye bir su bardağı süt ile krem şantiyi çırpıyorsun. Krem şanti ve bisküvi ölçüsü de bire bir. Petibörleri 4 e kırıp kremşantiyle karıştırıyorsun. Sonra hangi kalıbın şeklini almasını istiyorsan o kalıba streç film poşet ne istersen seriyosun kremiantili bisküvileri döküyosun iyice kaşıkla bastır ki kalıbın şeklini güzel alsın. 3 saat dondurucuda beklet 3 saat sonra normal kısma geçir 1 gün de orda beklesin . Sonra sunum yapacağın tabağa ters çevir bu kadaaaarCnm ben senin pasta tarifini kacirmisim tekrar atar misin.
Herşey çok güzel görünüyor. Salona açık büfe gibi mi koydun herkes kendimi aldı yoksa mutfakta tabak mi yaptın?kızlar çok şükür atlattık bugünü çok yoruldum ama değdi. Bu arada salata Harika oldu ben pek sevmem böyle şeyleri ama bayıldımruhum_mavi
çok güzel menü olmuş ellerine sağlık canım :) misafir ağırlama sırası bende. cumartesi günüm var. bugün işten eve gidince temizlik yaparım yarın akşam da ikram hazırlığı.kızlar çok şükür atlattık bugünü çok yoruldum ama değdi. Bu arada salata Harika oldu ben pek sevmem böyle şeyleri ama bayıldımruhum_mavi
Tesekkurler cnm. Annem yapmisti bunu icine farkli seylerde koymustu gercekten lezzetli oluyor. Adi parfe.Canım bir paket kremşantiye bir su bardağı süt ile krem şantiyi çırpıyorsun. Krem şanti ve bisküvi ölçüsü de bire bir. Petibörleri 4 e kırıp kremşantiyle karıştırıyorsun. Sonra hangi kalıbın şeklini almasını istiyorsan o kalıba streç film poşet ne istersen seriyosun kremiantili bisküvileri döküyosun iyice kaşıkla bastır ki kalıbın şeklini güzel alsın. 3 saat dondurucuda beklet 3 saat sonra normal kısma geçir 1 gün de orda beklesin . Sonra sunum yapacağın tabağa ters çevir bu kadaaaar![]()
Bende severim turtayi ama hiç kendim hamurunu yapmadım zor gibi sanki.isin içinde hamur olan herşey bana zor geliyorOzgebalaban11 elmalı turtayı çok severim ama yapmayı denemedim hiç. normal elmalı pasta yapıyorum ben :) Turta zor mu?
Canım benim mutfağım dar uzun ben tabak hazırlamaya girince kızlar yardıma gelmek isticekler haliyle . Gelmeyin demek ayıp oluyo işime karışmayın der gibi gelseler dönmeye yer kalmıyor o yüzden salona koydum açık büfe gibi daha rahat oldu onlar tabakları hazırlarken ben çayları koydumHerşey çok güzel görünüyor. Salona açık büfe gibi mi koydun herkes kendimi aldı yoksa mutfakta tabak mi yaptın?
Sağol canım. Temizlik sağolsun hep kocamın elinden öper bizdeçok güzel menü olmuş ellerine sağlık canım :) misafir ağırlama sırası bende. cumartesi günüm var. bugün işten eve gidince temizlik yaparım yarın akşam da ikram hazırlığı.
Turta hamuru kurabiye hamuruna göre baya baya sert bi hamur. Toparlaması birazcık zor. Yani çok hassas davranman gerekiyor sert hamur olduğu için kırılabiliyor özellikle kafes kısımları biraz uğraştırıcı. Ama görüntüye değer çok şık bi sunumu var bence. Yarım saat sürdü yapımıOzgebalaban11 elmalı turtayı çok severim ama yapmayı denemedim hiç. normal elmalı pasta yapıyorum ben :) Turta zor mu?