• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Aralık Anneleri-pratik yemek önerileri,menüler,püf noktaları..Mutfağa dair herşey..

Tesekkurler cnm. Annem yapmisti bunu icine farkli seylerde koymustu gercekten lezzetli oluyor. Adi parfe.
Aaaa parfe yi hep duyuyorum ama hiç tarifine bakmamıştım. Bu annemin uydurma pastasıydı yılbaşı pastası deriz aramızda. Hani 3 boy saklama kapları olur ya. Yılbaşlarında fiks 3 boy saklama kaplarına yapıp üst üste getirip 3 katlı pasta yaparız

Bende severim turtayi ama hiç kendim hamurunu yapmadım zor gibi sanki.isin içinde hamur olan herşey bana zor geliyor 🙄milfoyden yapıyorum ben oda çok güzel oluyor.
Milföy bir kere benedim ama içi hamur gibi oldu. Soğuyunca yenmedi. Acaba benm milföy mü kötüydü

Turta hamuru kurabiye hamuruna göre baya baya sert bi hamur. Toparlaması birazcık zor. Yani çok hassas davranman gerekiyor sert hamur olduğu için kırılabiliyor özellikle kafes kısımları biraz uğraştırıcı. Ama görüntüye değer çok şık bi sunumu var bence. Yarım saat sürdü yapımı
Sanırım yapamam 😂

Bizim şirkette geleneksel olarak her perşembe döner çevrilir. Yine öyle bir gün :)

Eklentiler

• 9D528A06-3551-4869-9147-6FA1834C67B4.webp
    9D528A06-3551-4869-9147-6FA1834C67B4.webp
    41,5 KB · Görüntüleme: 32
Tavuklu buğday çorbası yapmistim buaksam ilk defa yaptım biz çok beğendik. Birazda köyü kıvamlı olmuştu yemek olmasa doyulur yani. Tarifini ekliyorum denemek isteyen olur belki

Ozgebalaban11 Ozgebalaban11 canım biz kakaolu petibör yerine sadesini almışız:( hep birşeyleri yanlış yapıyorum, kızım çok yoruyor :( yapsam olur demi? Tam yapacakken farkettim

Bugün de eltim yemeğe davet etti yine yemek yapmadım ☺😊 ama eve geldikten sonra yarın akşam için tavuk sote yaptım. İşten gelince hazırda olur. Yanına da patates graten yapacağım. Eltime gittiğimiz için evi temizleyemedim cumartesi misafirim var. Yarın eşim temizleyecek. Ben de ikramlıkları hazırlayacağım. 24 saat gün bana yetmiyor artık. Hiç birşeyi yetiştiremiyorum offfff

Ozgebalaban11 Ozgebalaban11 canım biz kakaolu petibör yerine sadesini almışız:KK43: hep birşeyleri yanlış yapıyorum, kızım çok yoruyor :KK43: yapsam olur demi? Tam yapacakken farkettim
Olur tadında bi kötülük olmaz sadece mozaik pasta gibi içinde beyaz Beyaz gözükür bizimki gibi full çikolatalı Durmaz ama tadı güzel olur kuzucum

arkadaşlar pırasa aldım nasıl yapsam diye düşünüyorum 🤔 salçalı bulgurlu sulu yemek mi yoksa fırında zeytinyağlı patates havuçlu mu? sizler nasıl yapıyorsunuz?

arkadaşlar pırasa aldım nasıl yapsam diye düşünüyorum 🤔 salçalı bulgurlu sulu yemek mi yoksa fırında zeytinyağlı patates havuçlu mu? sizler nasıl yapıyorsunuz?
Ben bazen zeytinyağlı havuçlu yapiyorum bazen de sadece kavurup yoğurtla sunuyorum

Back
X