• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Aralık Anneleri-pratik yemek önerileri,menüler,püf noktaları..Mutfağa dair herşey..

😋😋😋
IMG_20190321_140309.webp

truffle (truff)
bayat kek veya hazır kakao'lu baston kek'i blenderden geçirdim, 1 yemek kaşığı torku banada (nutella), süt, çeviz bunları karıştırdım ve küçük toplar yapıp hindistan cevizine buladım. bittiii =) çok pratik kızlar. ya acil misafir geldiğinde yada atıştırmalık aradığınızda güzel pratik bir lezzet ☺ ben bazen bayat keklerden yapıyorum ve çok oluyor ve buzluğa koyuyorum, acil misafir geldiğinde çıkarıveriyorum çay demlesiye kadar çözülüyor =)

Eklentiler

• IMG_20190321_161459.webp
    IMG_20190321_161459.webp
    92,2 KB · Görüntüleme: 29
truffle (truff)
bayat kek veya hazır kakao'lu baston kek'i blenderden geçirdim, 1 yemek kaşığı torku banada (nutella), süt, çeviz bunları karıştırdım ve küçük toplar yapıp hindistan cevizine buladım. bittiii =) çok pratik kızlar. ya acil misafir geldiğinde yada atıştırmalık aradığınızda güzel pratik bir lezzet ☺ ben bazen bayat keklerden yapıyorum ve çok oluyor ve buzluğa koyuyorum, acil misafir geldiğinde çıkarıveriyorum çay demlesiye kadar çözülüyor =)
Supermis

truffle (truff)
buzluğa atılabilen şeylere bayılıyorum. Mutlaka yapıp atacağım ben de:) Peki hindistan cevizine buladıktan sonra mı atıyorsun yoksa çıkarıp çözülünce mi buluyorsun.

buzluğa atılabilen şeylere bayılıyorum. Mutlaka yapıp atacağım ben de:) Peki hindistan cevizine buladıktan sonra mı atıyorsun yoksa çıkarıp çözülünce mi buluyorsun.
bu şekilde yani hindistan cevizine bulayıp ta çünkü çıktıktan sonra bulaması zor oluyor sade de yenilebilir tabi veya ufalanmış petiböre, çevize, fındığa vs de bulayabilirsin. 🤗 hepsini denedim

Çok güzelmiş canım ellerine sağlık ♥️
Yemekleri yaptım ama tatlı yetişmedi. Hazır kek kuruyemiş falan ayarladım. Yabancı değil zaten görumcemler. yedik sofrada herkesi bırakıp zeynoyu uyutmqya geldim. Bu akşam banyo yapamadık bari uyku saati kaçmasın kızın. Şuanda misafirler masayı ve mutfağı topluyor 🤣🤣 dedim çay servisinide yapın beklemeyin beni🤣🤣

Back
X