2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

çok kızıyor oyun oynamayinca çünkü bütün gün oyun oynardik biz doğumdan önce kızlar uyuyunca onla oynuyorum bazen bi yandan emzirip bi yandan onla oyuncaklarini konusturuyorum tüm vaktim 3 çocukla geçiyo yemek yaparken büyük olanı yanıma alıyorum mutfakta oyun oynuyo o ben yemek yapıyorum allah yardım ediyor canım yani bi şekilde halloluyo hersey kızlar park yatakta yatıyor oğlum bazen yatakta benim yanımda yatıyor bazen yer yatağı istiyor bizim odaya yer yatağı yapıyorum ona

İnşallah canım güçlü ol ki sütün yarasın onlara moralini yüksek tut. Kiloları nasıl dr ne diyo ne kadar dururlarmış
Canim oğlum 2.600 solunum destekten ayrılmış,bir haftaya çıkarmış,kızım daha uzun kalirmis o da 2.180 kg doğdu,taburcu oldum canım aklım orda kalarak geldim.

allah bir an önce kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
nerde doğum yaptınız? bazı hastaneler maalesef kuvez parası için gerek olmasa da yatırıyormuş.
Dogudayiz canım biz,özel hastanede yaptık,ama doktorumuz tanıdık ve çok yakinen ilgileniyor,öyle bir durumumuz yok çok şükür,gerçekten yavrularımin ihtiyacı var,kızımın agzi hep köpük köpük tü(Ama güçlü benim yavrularım iyiye gidiyorlar az kaldı kucaklayacagim onları.

Canim oğlum 2.600 solunum destekten ayrılmış,bir haftaya çıkarmış,kızım daha uzun kalirmis o da 2.180 kg doğdu,taburcu oldum canım aklım orda kalarak geldim.
Maşallah ne güzel doğmuşlar eminim çok uzun sürmeyecek kavuşacaksınız sanada çok geçmiş olsun vaktinden önce doğdukları için küvöze giriyorlar sanırım

Canım maşallah kiloları da çok iyi Allah yardımcın olsun zor gerçekten inşallah en kısa zamanda ikisine de kavuşursun.

Kızlar ben normal doğumdan korkar oldum sanki benimkiler normal gelecek gibime geliyor haftaya kadar.şuan çok aşağılarda dolanıyorlar.heran doğum olacak gibiyim.heyecan bastı beni

Çok teşekkür ederim guzel cevabın için. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…