- 6 Haziran 2017
- 590
- 791
- 33
- 42
- Konu Sahibi marbling817
-
- #7.161
çok kızıyor oyun oynamayinca çünkü bütün gün oyun oynardik biz doğumdan önce kızlar uyuyunca onla oynuyorum bazen bi yandan emzirip bi yandan onla oyuncaklarini konusturuyorum tüm vaktim 3 çocukla geçiyo yemek yaparken büyük olanı yanıma alıyorum mutfakta oyun oynuyo o ben yemek yapıyorum allah yardım ediyor canım yani bi şekilde halloluyo hersey kızlar park yatakta yatıyor oğlum bazen yatakta benim yanımda yatıyor bazen yer yatağı istiyor bizim odaya yer yatağı yapıyorum onaBen de aynı sekilde surekli hikayeler anlatiyorum onlarla ilgili. İnsallah kolay şekilde kabullenir. Peki ikizler vaktin çoğunu aliyorken oğlan ilgi beklemiyor mu ? Bizimki aurekli benimle oynamak istiyor. En yakın arkadasim sensin diyor bakalım nasil olacak? İkizler besikte yatiyirlar o zaman değil mi?
sağlıkla gelsin minikler canımEvet gün belli olunca içi içine sigmiyo insanın yarın bu saatte hastanede olucam Allah nasip ederse. Hepimiz sağ saglim kavusalim inşallah
Olmustum canım,malesef yaramamis demekki ya da daha az yaramış,bilmiyorum,amin arkadaşım insallah dua et çok zormuş bebeklerden ayrı olmak.[/QUO
@Twinss6380 canim hayırlı olsun. Sen ve bebeklerin saglikli olun insallah. Sen süt ver sakin üzülme. Saglikla evinize doneceginiz gunler olacak. Sadece sabır
Canim oğlum 2.600 solunum destekten ayrılmış,bir haftaya çıkarmış,kızım daha uzun kalirmis o da 2.180 kg doğdu,taburcu oldum canım aklım orda kalarak geldim.İnşallah canım güçlü ol ki sütün yarasın onlara moralini yüksek tut. Kiloları nasıl dr ne diyo ne kadar dururlarmış
Dogudayiz canım biz,özel hastanede yaptık,ama doktorumuz tanıdık ve çok yakinen ilgileniyor,öyle bir durumumuz yok çok şükür,gerçekten yavrularımin ihtiyacı var,kızımın agzi hep köpük köpük tüallah bir an önce kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
nerde doğum yaptınız? bazı hastaneler maalesef kuvez parası için gerek olmasa da yatırıyormuş.
Maşallah ne güzel doğmuşlar eminim çok uzun sürmeyecek kavuşacaksınız sanada çok geçmiş olsun vaktinden önce doğdukları için küvöze giriyorlar sanırımCanim oğlum 2.600 solunum destekten ayrılmış,bir haftaya çıkarmış,kızım daha uzun kalirmis o da 2.180 kg doğdu,taburcu oldum canım aklım orda kalarak geldim.
Canım maşallah kiloları da çok iyi Allah yardımcın olsun zor gerçekten inşallah en kısa zamanda ikisine de kavuşursun.Canim oğlum 2.600 solunum destekten ayrılmış,bir haftaya çıkarmış,kızım daha uzun kalirmis o da 2.180 kg doğdu,taburcu oldum canım aklım orda kalarak geldim.
Allah kucağına almayı nasip etsin hayırlısıyla inşallah. Darısı başımızaArkadaşlar yarın sabah 9 da hastanede olucam nasipse çok heyecanliyim oğullarıma sağ saglim kavuşmak nasip olur insallah hayırlısıyla. Darısı başınıza inşallah
Sağlıcakla kucagına al inşallah canım güzel haberlerini bekliyoruz.Arkadaşlar yarın sabah 9 da hastanede olucam nasipse çok heyecanliyim oğullarıma sağ saglim kavuşmak nasip olur insallah hayırlısıyla. Darısı başınıza inşallah
Allahım sağlıkla kavusturur inşallah Allah yardimcin olsunCanim oğlum 2.600 solunum destekten ayrılmış,bir haftaya çıkarmış,kızım daha uzun kalirmis o da 2.180 kg doğdu,taburcu oldum canım aklım orda kalarak geldim.
Çok teşekkür ederim guzel cevabın için. Rabbim hepimizin yardımcısı olsunçok kızıyor oyun oynamayinca çünkü bütün gün oyun oynardik biz doğumdan önce kızlar uyuyunca onla oynuyorum bazen bi yandan emzirip bi yandan onla oyuncaklarini konusturuyorum tüm vaktim 3 çocukla geçiyo yemek yaparken büyük olanı yanıma alıyorum mutfakta oyun oynuyo o ben yemek yapıyorum allah yardım ediyor canım yani bi şekilde halloluyo hersey kızlar park yatakta yatıyor oğlum bazen yatakta benim yanımda yatıyor bazen yer yatağı istiyor bizim odaya yer yatağı yapıyorum ona
Arkadaşım çok sağ ol amin inşallah hepimizin yavrularini bize bağışlasın acilarini gostermesin.Twinss6380 bu mübarek gece hürmetine rabbim evlatlarına sağlık versin canım, sabret. Allah korusun hepinizi.
İnsallah dediğin gibi olur arkadaşım,solunum sıkıntılari var ondan dolayı kuvozdeler.Maşallah ne güzel doğmuşlar eminim çok uzun sürmeyecek kavuşacaksınız sanada çok geçmiş olsun vaktinden önce doğdukları için küvöze giriyorlar sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?