- 21 Ocak 2018
- 600
- 440
- 53
- Konu Sahibi PembeHelvam
-
Aptamile geçtik canım Bebelac Gold kullanıyorduk değiştirdik benim oğlan çok gönülsüz içiyordu onu sanki.Siz neye geçtiniz?İyi yapmışsın canım rahatsan rahatlığın keyfini çıkar evine geçene kadar.mama değişimi yaptım gazı azaldı çocukların.sen hangisini kullanıyorsun mama
Canım belki gerek duymamıştır endiselenme,rop muayenesi kuvozde kalan bebeklere uygulanıyor mavi işin aldigindan dolayı mutlaka yapılmalıymis bu test gözle alakalı,kardiyolojiye de doktor yönlendirdi küçük delikler varmis kapanirmis ama yinede tedbiri elden bırakmamak lazımmış.bende bebeklerle oyalanıyorum canım sıkıldıkca bebekler uyudugunda bdv ye bakıyorum cok sukur halımıze senın bebekler nasıl
bu dedıklerını ben duymadım desemyanı doktorum hc bır bılgı vermedı okadar aptal bı şehırde yasıyorum ki cocukların boylarını kısaltanmı dersın yanlıs tartanmı. bu dedıklerın ne oluyor benı bılgılendırırmısın ? cok sınır oldu suan kendımede doktorada
Maşallah kiloları çok çok güzel kafanı takma,gelişim bireyseldir canım,bunu doktorun söylemesi çok saçma cidden.bebeklerım 6 kılo 3 aylıklar ve dengesız doktor bana az kıloları dedı. karsı komsunun bebegı 5 aylık 7 kılo.cocuklu arkadaslarımı aradım herkes cok cok iyi dedı. doktoru degısterecegım bende. sizlerin bebekler kac kılo.??? nette bakıyorum gayet ıyı gozukuyo kıloları
Canım bizde 3,5aylık olduk ve 5500 kilolar bence gayet iyi doktorumuzun bize söylediği normalde en az 6000 kilo olmalılar fakat erken ve küçük doğdukları için çok normal bu kiloda olmaları her ay düzenli olarak 1 kg alıyorlar ve gelişim gösteriyorlar.önemli olan bu her ay boy kilo ve baş çevresi büyüme gelişme göstermeli
Canım belki gerek duymamıştır endiselenme,rop muayenesi kuvozde kalan bebeklere uygulanıyor mavi işin aldigindan dolayı mutlaka yapılmalıymis bu test gözle alakalı,kardiyolojiye de doktor yönlendirdi küçük delikler varmis kapanirmis ama yinede tedbiri elden bırakmamak lazımmış.
Maşallah kiloları çok çok güzel kafanı takma,gelişim bireyseldir canım,bunu doktorun söylemesi çok saçma cidden.
Canım kızım 44 günlükken 3200 dü oğlum 5200 dü.Tombuldut
Aptamile geçtik canım Bebelac Gold kullanıyorduk değiştirdik benim oğlan çok gönülsüz içiyordu onu sanki.Siz neye geçtiniz?
Şuan 49 günlükler canım şuan tartırmadık ama. 2 öğün anne sütü 6 öğün mama anca sütüm sağarak böyle yetiyor ikisine.biraz mamalar şişiriyor sanırım.sende süt Durumu nasılmaşallah canım cok guzel kıloları suan kac aylıklar kac kılodalar pekı
Aslında sma yi bende denemek istiyorum Aptamil konusunda acabalarim vardı ama direkt geçtik buna Bebelac dan sonra ve çok sevdiler tadını.Benimde ancak akşam altı yediye kadar anne sütüyle besleme imkanım oluyor sonrasında bi damla bile süt kalmıyor akşam ve gece full mama.Çok mama değiştirdim sanırım bundan devam edecegim sma. Aptamili seviyorlar ama biraz şeker oranı fazla gibi elim bile yapış yapış oluyor.bebelac 2 gün kullandım kızım aşırı kustu.şuan için iyi gidiyor.3 kutu daha aldırdım bu ay bunu deneyecegim kilı aldırımı iyiyse devam edecegim.
Emdikleri zaman kaçar dk emiyorlar ve tekrar kaç saat sonra veriyorsun.benimkiler emdiklerini anlamıyorlar sanırım. Emselerde tekrar aynı ml i içiyorlarAslında sma yi bende denemek istiyorum Aptamil konusunda acabalarim vardı ama direkt geçtik buna Bebelac dan sonra ve çok sevdiler tadını.Benimde ancak akşam altı yediye kadar anne sütüyle besleme imkanım oluyor sonrasında bi damla bile süt kalmıyor akşam ve gece full mama.
Benimkiler emmiyor canım sagip veriyorum kız 80 nin altında içmiyor oğlan 100 CC falan.iki saat sonra acıkıyor ikiside,mama da da durum böyle,90 CC hazirliyorum mamada.Emdikleri zaman kaçar dk emiyorlar ve tekrar kaç saat sonra veriyorsun.benimkiler emdiklerini anlamıyorlar sanırım. Emselerde tekrar aynı ml i içiyorlar
Emdikleri zaman kaçar dk emiyorlar ve tekrar kaç saat sonra veriyorsun.benimkiler emdiklerini anlamıyorlar sanırım. Emselerde tekrar ayAslında sma yi bende denemek istiyorum Aptamil konusunda acabalarim vardı ama direkt geçtik buna Bebelac dan sonra ve çok sevdiler tadını.Benimde ancak akşam altı yediye kadar anne sütüyle besleme imkanım oluyor sonrasında bi damla bile süt kalmıyor akşam ve gece full mama.
Benimkiler de 3-4 gündür tutuyorlar emzik veriyormusun.biraz çene kasları gelişince tuttular.kavga ede ede yeni tutmayı öğrendiler ama farketmiyor işte içmeleri benimkiler kız en az 90-120 arası içiyor.oğlanda 120-150 arası bu mamada biraz fazla içmeye başladılarBenimkiler emmiyor canım sagip veriyorum kız 80 nin altında içmiyor oğlan 100 CC falan.iki saat sonra acıkıyor ikiside,mama da da durum böyle,90 CC hazirliyorum mamada.
Benimkiler 2,5-3 saatte kalkıyorlar ama düzenli uyudukları zaman.Benimkiler emmiyor canım sagip veriyorum kız 80 nin altında içmiyor oğlan 100 CC falan.iki saat sonra acıkıyor ikiside,mama da da durum böyle,90 CC hazirliyorum mamada.
Gece uykulari da mı böyle?Gece uykularimiz çok bölünüyor bizim ya iki saati bulmadan kalkıyorlar neden böyle sence?Bir de mama tok tutar derler alakası yokmuş.Benimkiler 2,5-3 saatte kalkıyorlar ama düzenli uyudukları zaman.
Emzik ilk günden verdim ben emzik olmasa perişan oluruz ki.Emdikleri zaman kaçar dk emiyorlar ve tekrar kaç saat sonra veriyorsun.benimkiler emdiklerini anlamıyorlar sanırım. Emselerde tekrar ay
Benimkiler de 3-4 gündür tutuyorlar emzik veriyormusun.biraz çene kasları gelişince tuttular.kavga ede ede yeni tutmayı öğrendiler ama farketmiyor işte içmeleri benimkiler kız en az 90-120 arası içiyor.oğlanda 120-150 arası bu mamada biraz fazla içmeye başladılar
Mamayı arttır bence canım sık acıkıyorlarsa doymuyorlar demektirGece uykulari da mı böyle?Gece uykularimiz çok bölünüyor bizim ya iki saati bulmadan kalkıyorlar neden böyle sence?Bir de mama tok tutar derler alakası yokmuş.
Şuan 49 günlükler canım şuan tartırmadık ama. 2 öğün anne sütü 6 öğün mama anca sütüm sağarak böyle yetiyor ikisine.biraz mamalar şişiriyor sanırım.sende süt Durumu nasıl
Sorun olmaz mı canim 120 ye cikarsamMamayı arttır bence canım sık acıkıyorlarsa doymuyorlar demektir
Maaşallah deyim benimkiler iki gündür gece 4 saat uyuyorlar.bence çocukla alakalı uyku düzeni biraz.ama benimkiler genelde 5 dk arayla uyanıyorlar.erken uyansada oyalıyorum diğeri uyanana kadar yoksa ben zorlanıyorum tam dalıyorum diğeri uyanıyor.ne iş yapabiliyorum ne dinlenebiliyorum.bugün çok düzensizlerdi uyumak istemediler çok yoruldum.Gece uykulari da mı böyle?Gece uykularimiz çok bölünüyor bizim ya iki saati bulmadan kalkıyorlar neden böyle sence?Bir de mama tok tutar derler alakası yokmuş.
İyi canım maaşallah. Allah daha çok arttırsın.ne kadar anne sütü sağlıklı bebişler olsun.maşallah canım bebıklere
sütüm cok sukur iyi cok fazla sıvı tuketıyorum yetıyor Allaha sukur. bakalım gıttıgı yere kadar artık
Canım seninkiler kaç günlüktü. Benimkiler doymadığı Zaman istiyorlar uyumakta zorlanıyorlar az içtikleri zamanda çabuk uyanıyorlar. Mamanın yarısını veriyorum bi durakladığında altlatını değiştiriyorum uyuyorlarsada uyanıyorlar genelde kalan mama yada sütüde öyle veriyorum.Gece uykulari da mı böyle?Gece uykularimiz çok bölünüyor bizim ya iki saati bulmadan kalkıyorlar neden böyle sence?Bir de mama tok tutar derler alakası yokmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?