Bende bunu araştırmıştım ama vajinal ultrasonun düşüğe sebep olmadığı kanısındayım ve bende baktırmıştım kızımda ve hiç bir düşük tehlikem dahi yoktu ama belki ilişki yasağı olanlarda düşük tehlikesi olanlarda tehlikeli olabilirBenim hepsinde Vajinal bakıldı. Bu konuyla ilgili sorun yaşamadım.
Bende senin gibi dusunuyorum cnmBende bunu araştırmıştım ama vajinal ultrasonun düşüğe sebep olmadığı kanısındayım ve bende baktırmıştım kızımda ve hiç bir düşük tehlikem dahi yoktu ama belki ilişki yasağı olanlarda düşük tehlikesi olanlarda tehlikeli olabilir
Eşimin ailesiHadi herkes yerlerini yazsın bende İstanbul Anadolu yakasındayım kızımda Doğum yaptığım doktorumu buldum hastane değiştirmiş ama illa o olacak Pendik remedy hospital da kendisi inş hastane de güzeldir 21 şubatı iple çekiyorum
Bi arkadaşım var apt manda o da Vajinal muayeneden sonra düşük yaptı ve muayeneye yordu bu durumu. Ben Dr işine karışmak istemediğim için hiç yorum yapmadım, düşüğüm oldu ana muayeneden önce düştü zaten. Düşüğe meyilli gebeliklerde etkiliyor olabilir. Dikkat etmekte fayda var tabiBilmiyorum canım benim okuduklarım istisna olabilir tabiki ama benim gözüm baya korkmuştu. Bence acele etmeyerek ultrasonda görülene kadar beklemek daha mantıkli.
Canım benim bi oğlum var 7 yaşında sonrasında 1 kimyasal, 1 düşük, birde kalp durması nedeni ile sonlanan gebeliğim oldu. İşte birde şimdi hamileyimBu arada kaçıncı bebiş :)
Baya zor anlatılmaz yaşanırçok şükür iyiki varlar çok zor sahip oldum ben onlara şimdiki meleğim çok garip bir şekilde geldiallh bağışlasın belki şimdi ikizin olurAyy ne güzel ikizlerin var :) çok zordur ama ikiz annesi olmak bi ayrıcalık bence herkese nasip olmuyor :) benim babamin ikizi var diye ben hep ikizin olur diye bekledim ve çok istedim ama çok tatlı bi oğlum oldu :)
Ay evet ailede ikiz olanlarda ikiz ihtimali cokmus bende cok istedim ikiz olsun hayirlisi tabii ki her zaman rabbim kizimi gonderdi tam tup bebek tedavisi icin dr arastirirken hemde :)) simdikide supriz oldu cok sukur aralari 17-18 ay falan olcak kismet olursa :)))Baya zor anlatılmaz yaşanırçok şükür iyiki varlar çok zor sahip oldum ben onlara şimdiki meleğim çok garip bir şekilde geldiallh bağışlasın belki şimdi ikizin olur
Oğlumun afacanligindan sonra ikizlerim olursa sevinir miyim pek bilemedim :) Allah hayırlısını versin :)Baya zor anlatılmaz yaşanırçok şükür iyiki varlar çok zor sahip oldum ben onlara şimdiki meleğim çok garip bir şekilde geldiallh bağışlasın belki şimdi ikizin olur
Allah kucağına almayı nasip etsin inşallahCanım benim bi oğlum var 7 yaşında sonrasında 1 kimyasal, 1 düşük, birde kalp durması nedeni ile sonlanan gebeliğim oldu. İşte birde şimdi hamileyim
Hepimizin inşallah canımAllah kucağına almayı nasip etsin inşallah
Bu belirtileri yaşayanlar varmı acaba benim gibi?
Yaaa yemin ederim artık kendimden nefret ediyorun yaCanım ben oğlumdan sonraki sorunlar derken kayıplarım oldu bikaç tane onu kastetmiştim. Ben hep kardeşlerin arasının yakın olması taraftarıydım benim oğluma kısmet olmadı. Senin çocuklar şanslı arkadaş olurlar birbirlerine inşallah canım
Amiinnnn rabbim gonlune gore versin canimOğlumun afacanligindan sonra ikizlerim olursa sevinir miyim pek bilemedim :) Allah hayırlısını versin :)
Offf malesef oyle acikmasamda gozummu doymuyo nedir hep yiyesim var :)))))Sürekli acikiyorum sizde de öyle mi ?
Bende öyle bide çok acıkıp yemek yemeye kalkınca çok kötü oluyorum. Çok ac bırakmayalım kendimiziSürekli acikiyorum sizde de öyle mi ?
Ben şimdiden kilo almış olabilirim psikoljik acıkıyorum galiba anlamadım kiBende öyle bide çok acıkıp yemek yemeye kalkınca çok kötü oluyorum. Çok ac bırakmayalım kendimizi
Aynen bende öyleOfff malesef oyle acikmasamda gozummu doymuyo nedir hep yiyesim var :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?