Sağol cnm şeker yada başka bişey konulmuyo dimi? Ben biraz kimyon koymayı düşünüyorumEvet canim süt icin.
Kuru inciri kaynatip suyunu iciyorsun o da kür gb yapiliyor 1 hafta.Ama kendisinide tuketebilirsin.Dutta ayni sekilde.
Sanci farkli tabir ediliyor.Bu haftalarda yalanci kasilmalar diye bakiliyor genelde canim agrilarada.
Allah yardımcımiz olsun cnm hepimizin en önemlisi sağlık olsun. Ben ameliyat olduğumda ve aşılama olduğumda bile eşimin annesi ailesi gelmemistiDun ben de dogumdan once kimse gelmese diye dusunup agladim. Esim izne ayrilinca yalniz kalma aklim kalir, babamlar erken gelsin diyor. Ben de onlara yemek yapamam diyorum. Sen yapma onlar yapar diyor ama ben yine de gicik oldum sanirim. Canim hic bir sey istemiyor.
Ayy canım ne güzel söylemişsin. Tek başıma bunlarla başa çıkmak çok zor. En kötüsü kendilerini haklı görüyorlar ve birbirlerini destekliyorlar. Savunmaya kalksam benden kötüsü yok, ağlayıp içime atiyorumS Semabuse Sen o koltugu esine taktir.
2 posta geliversinler.Zaten senle eve donerken o gun evdekilerin hepsinin hastanede ne isi var.Adam insan mi tasiyacak.
Herseyden vazgecmeyin,dogrularinizi savunun.
Boyle boyle alistiriyorsunuz aslinda ve hic saygilari olmuyor size oyle dusunun.
Cocuk olunca daha cok disinizi cikarmaniz lazim :)
Sağol cnm benim:)Öyle bi durumda kapını kapa odana geç bence. Şimdi kimsyi kırmıym diyosun. Tabikide kırma tamam ama inan bana en özel dönem. Moralin mi bozuldu madem geldiler ona yapcak bişey yok. O zamn kendi odanda takıl daha çok. Şuan bu duruma üzüldüm. Ama gelcklerse de yapcak bişey yok bunuda düşünüp üzme artık kendini.
Nasıl soyleyecegiz cnm imkansız gibi bişey.Böyle insanlar ya belki gelmezler. İnşaAllah gelmezler diyelm. Ya sigara sıkıntı bnm kp balkonda içiyor yinede iğrenç bi şeklde ev kokuyor. Hele bide o ağızla bebek öpmeler. Ayyyyy
Sigaradan uzak olunca bize iğrenç geliyor tabi.
Bencede ama sigara içeni uzaklaştrmak en iyisi.
Zaten evde içirtme canım. O bahaneyle gelmez işte
Allah ruyani hayirlara cikarsin insallah bende cok merak ediyorum inanki benim herif kizil ben esmer acaba nasil olcak kime benzicek nasi emzircem ne biliyim ya sen simdi yazinca yine bi tuhaf oldum ..Allah 'im o gunleri hayirlisiyla yasatsin bizlere insallah cok heycanliyimmmmmm
Bir erken doğum vakasi daha
Dün tansiyonumun 18 olması nedeni ile acil olarak saat 11 de spinal dogum ile bebegimi kucağima aldım
2800 gram 49 cm doğdu
36+1 de oldu
SüTüm var ama emmiyo
Küçük olduğu için
Şimdilik mama takviyesi yapiyiruz
İnsllah en kisa zamanda emer
Dua edin
Spinal olacak olanlar hiç korkma son
Cok rahat geçiyor
Bunu kendi ailene ve eşinin ailesine söylemek çok zor cnmBencede yani neyi isyemiyorsam söylerim kimseyle uğraşamam .. kendimi neden strese sokayım ki hem doğum yapacağım hem milletle mi uğraşacağım .. evimde kimseyi istemiyorsam onu bile söylerim ben yeni doğum yapacağım biraz yanlız kalmak istiyorum derim olur biter
Canım bunun aynısını geçenlerde ben kendi anneme babama söyledim de bin pişman oldum insanların anlayışlı olması gerektiğini ve yazdığın gibi böyle böyle düşünüyorum dedim. Ve kış mevsimi geliyor. Ablama bile söylemedim eşi sürekli sigara içtiği halde. Ona söylesem çatışma çıkar kesin.Cunku aslinda oyle yapinca hem seni tanimalarini engellemis oluyorsun hemde karsindakileri alistirmis oluyorsun.
Neysen o olacaksin.
Rahatsiz oldugunu soyleyeceksin.
Seni onemseyen soyledigini dikkate alir.
Almayan zaten daha oteye gitsin.
Boyle zamanlarda insanlara alinanlardan,kendi bencilliklerinin derdine dusennlerden hayir gelmez.
Bu cocuklar savunmasiz anneler olarak biz savunmayacaksak kim yapacak ki bunu?
Canım Allah analı babalı büyütsün inş en kısa sürede bu sorunun üstesinden gelio günlük rutine döner. Ayy heyecanlanıyorum böyle haberler aldıkçaBir erken doğum vakasi daha
Dün tansiyonumun 18 olması nedeni ile acil olarak saat 11 de spinal dogum ile bebegimi kucağima aldım
2800 gram 49 cm doğdu
36+1 de oldu
SüTüm var ama emmiyo
Küçük olduğu için
Dua edin
Cok rahat geçiyor
Hadi gözün aydin Allah analı babalı büyütsün :) Erken de gelse kilosu boyu yerinde maşallah üstünde varmış zamanla emmeye de başlar hiç canını sıkma. Sağ salim aldın ya kucağına en önemlisi o su an.Bir erken doğum vakasi daha
2800 gram 49 cm doğdu
36+1 de oldu
SüTüm var ama emmiyo
Küçük olduğu için
Dua edin
Cok rahat geçiyor
Ve bunu söyleyen ablam. Ben mi düşüneceğim tabiki sen dusuneceksin dedi. Baya bı tartışma şeklinde. Ve eşim hastanedeyken gidip gelemez mıymış. Bebeğin koltuğu sonra takıldı da olurmuş. En kötüsü de kimsenin beni anlamaması , anormal olan benmisim gibi davranmalari
Gozunuz aydin. Masallah boyu kilosu iyi. Sagligi da iyidir insallah. Allah kurtarmis. Darisi vaktinde basimiza.Bir erken doğum vakasi daha
2800 gram 49 cm doğdu
36+1 de oldu
SüTüm var ama emmiyo
Küçük olduğu için
Dua edin
Cok rahat geçiyor
Bizimkiler de erkek olduğunu duyunca çok uzulmuslerdi çok söylenmişlerdi öğrendiklerinde.aynen az once de bi arkadasa da yazdım, nasıl bunu düşünebiliyorlar aklim almıyor. özünde Allah inancı olanlar bunu demez bence. Kiz-erkek farkeder mi hiç, Alllah saglikli-hayirli evlatlar nasip etsin herkese.
en cok da ayrimciligi kadınlar yapıyor trajikomik cidden...
Gelinine torunu kiz bebek olduğu icin çektiren cok insan var, erkek olmadıgı icin kendini suclayan kotu hisseden kadınlar var hala toplumda, denecek soz yok cidden...
Çok sağol canım hastaneye bir şişe kaynatıp götüreyim. Baş ağrısı umarım hiçbirimizde olmaz.Bas agrisi oyle feciydi ki ayaga kalkinca beynin titriyo gibi oluyo resmen kafam karincalaniyodu. Berbat bi histi canim o yuzden doktor uykusuzlugu goze al hergun 2 fincan icebilirsin nescafe gold demisti. Bebek de uykusuz kalsa olur birkac gune toparlar demisti. Dedigi gibi oldu. Cunku omurilikteki o acigi kafein kapatiyomus zaten dedigi gibi 2-3gun icince gecmisti cok sukur.
Kara dut degil bi de canim normal beyaz dur kurusu oluyo ya kuru kayisi giibi. Onu seker ilave etmeden suda kaynatiyoduk. Tanelerini yemiyodum ben yumusayinca bi tuhaf oluyo :) sadecw suyunu iciyodum. Ama onceden baslamak ne derece ise yarar onu inan bilmiyorum. Belki dogum gunu oncesi hazir edip hastanede icebilirsin bol bol :)
Biz daha yüzünü hiç göremedik. Hep renkli bakıyor doktor ama hep yüzünü saklıyor. Geçen hafta çok umutluydum bu sefer de ayağını koydu kocaman ayağı her yeri kapladı parmaklarını saydık o kadarGece rüyamda bebeğimin doğduğunu gördüm. Bir günlükmüş. Nasıl büyük bir bebektihiç sorunsuz emiyordu. Bir de konuşuyordu Rüyalarımda hep birbirine benzeyen bebekleri görüyorum. Çok merak ediyorum, nasıl olacak kime benzeyecek?
Kesinlikle katılıyorum kış da olsa her gün parka çıkarmak niyetim Allah nasip ederse. Dışarıda olsun istiyorum. Hava alsın soğuğa alışsın. Kar görsün dokunsun karaKesinlikle benim çok işimi görüyordu ince bir body üstğne giydirirp çıkarıyordum hiç üşüme terleme olmıyordu ama sadece açık alanlarda kullandım aracımla biryere giderken avm fln türü yerlerde fln değil ama ben yine alışsın istiyorum kızım gibi kışında yumuşak havalrda giydirip parka bahçete indiriim hava alsın soğuğa alışsın
Ben iki tane aldım mavi ve pembe dizde kalıyorlar. Hatta dizin biraz üzerinde. Bir de ekrusu vardı, o belki dizden aşağı olabilir ya da diz hizasında.Kızlar e-bebekten gecelik almıştınız ya geceliğin boyu nereye geliyor. yani uzunluğu ne kadar. dizde mi kalıyor diz altı mı.
Hayırlı olsun çok sevindim. Bebeğine sağlıklı, mutlu, uzuuuun bir ömür diliyorum.Bir erken doğum vakasi daha
2800 gram 49 cm doğdu
36+1 de oldu
SüTüm var ama emmiyo
Küçük olduğu için
Dua edin
Cok rahat geçiyor
Hamile kadına bu kadar yüklenme çemkirme hiç ama hiç normal değil. Bir anormallik var burada. İnsanın kendi ailesinden bunları duyması.... Eşinin ailesi olsa bir derece yine anlayacağım da kendi ailenden bu yaklaşım... bilemiyorum. Gerçi eşinin ailesi bile olsa garip...Ve bunu söyleyen ablam. Ben mi düşüneceğim tabiki sen dusuneceksin dedi. Baya bı tartışma şeklinde. Ve eşim hastanedeyken gidip gelemez mıymış. Bebeğin koltuğu sonra takıldı da olurmuş. En kötüsü de kimsenin beni anlamaması , anormal olan benmisim gibi davranmalari
Hayırlı olsun çok sevindim ..inşallah en kısa sürede emer ama alışır emer merak etmeyin pes etmeyin :) bende spinal olacağım bu sefer inşallah ..tansiyon yükselmesini nasıl farkettiniz?Bir erken doğum vakasi daha
2800 gram 49 cm doğdu
36+1 de oldu
SüTüm var ama emmiyo
Küçük olduğu için
Dua edin
Cok rahat geçiyor
Bir erken doğum vakasi daha
2800 gram 49 cm doğdu
36+1 de oldu
SüTüm var ama emmiyo
Küçük olduğu için
Dua edin
Cok rahat geçiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?