2018 Ekim Anneleri

Evet canim süt icin.
Kuru inciri kaynatip suyunu iciyorsun o da kür gb yapiliyor 1 hafta.Ama kendisinide tuketebilirsin.Dutta ayni sekilde.

Sanci farkli tabir ediliyor.Bu haftalarda yalanci kasilmalar diye bakiliyor genelde canim agrilarada.
Sağol cnm şeker yada başka bişey konulmuyo dimi? Ben biraz kimyon koymayı düşünüyorum

Allah yardımcımiz olsun cnm hepimizin en önemlisi sağlık olsun. Ben ameliyat olduğumda ve aşılama olduğumda bile eşimin annesi ailesi gelmemisti

Ayy canım ne güzel söylemişsin. Tek başıma bunlarla başa çıkmak çok zor. En kötüsü kendilerini haklı görüyorlar ve birbirlerini destekliyorlar. Savunmaya kalksam benden kötüsü yok, ağlayıp içime atiyorum

Sağol cnm benim:)

Nasıl soyleyecegiz cnm imkansız gibi bişey.

Ya sürekli düşünüyorum ben de, kime benzeyecek ilk görünce neler hissedicem vs. Amin inşallah sağlıkla kavuşalım.

Hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsün. İnşallah emmeye de başlar.

Bunu kendi ailene ve eşinin ailesine söylemek çok zor cnm

Canım bunun aynısını geçenlerde ben kendi anneme babama söyledim de bin pişman oldum insanların anlayışlı olması gerektiğini ve yazdığın gibi böyle böyle düşünüyorum dedim. Ve kış mevsimi geliyor. Ablama bile söylemedim eşi sürekli sigara içtiği halde. Ona söylesem çatışma çıkar kesin.

Canım Allah analı babalı büyütsün inş en kısa sürede bu sorunun üstesinden gelio günlük rutine döner. Ayy heyecanlanıyorum böyle haberler aldıkça

Hadi gözün aydin Allah analı babalı büyütsün :) Erken de gelse kilosu boyu yerinde maşallah üstünde varmış zamanla emmeye de başlar hiç canını sıkma. Sağ salim aldın ya kucağına en önemlisi o su an.

Allah yardımcın olsun canım. Okudum mesajlarını insanın en yakınları anlayışlı olmadıktan sonra ne denir ki. Varsın eşinle ikiniz ıki aileye de kötü olun rest çekemez misiniz?

Gozunuz aydin. Masallah boyu kilosu iyi. Sagligi da iyidir insallah. Allah kurtarmis. Darisi vaktinde basimiza.

Bizimkiler de erkek olduğunu duyunca çok uzulmuslerdi çok söylenmişlerdi öğrendiklerinde.

Çok sağol canım hastaneye bir şişe kaynatıp götüreyim. Baş ağrısı umarım hiçbirimizde olmaz.

Biz daha yüzünü hiç göremedik. Hep renkli bakıyor doktor ama hep yüzünü saklıyor. Geçen hafta çok umutluydum bu sefer de ayağını koydu kocaman ayağı her yeri kapladı parmaklarını saydık o kadar

Kesinlikle katılıyorum kış da olsa her gün parka çıkarmak niyetim Allah nasip ederse. Dışarıda olsun istiyorum. Hava alsın soğuğa alışsın. Kar görsün dokunsun kara

Kızlar e-bebekten gecelik almıştınız ya geceliğin boyu nereye geliyor. yani uzunluğu ne kadar. dizde mi kalıyor diz altı mı.
Ben iki tane aldım mavi ve pembe dizde kalıyorlar. Hatta dizin biraz üzerinde. Bir de ekrusu vardı, o belki dizden aşağı olabilir ya da diz hizasında.

Hayırlı olsun çok sevindim. Bebeğine sağlıklı, mutlu, uzuuuun bir ömür diliyorum.

Hamile kadına bu kadar yüklenme çemkirme hiç ama hiç normal değil. Bir anormallik var burada. İnsanın kendi ailesinden bunları duyması.... Eşinin ailesi olsa bir derece yine anlayacağım da kendi ailenden bu yaklaşım... bilemiyorum. Gerçi eşinin ailesi bile olsa garip...

Hayırlı olsun çok sevindim ..inşallah en kısa sürede emer ama alışır emer merak etmeyin pes etmeyin :) bende spinal olacağım bu sefer inşallah ..tansiyon yükselmesini nasıl farkettiniz?

Oyyy :) Gozunaydin canimm
Nasil heyecanlandim,sevindimm❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…