2018 Ekim Anneleri

Biz dertli dervişiz kızım kolik birde reflü sorunu var. Ağlamadığı nadir anlarda hayatımı idame ettirmeye çalışıyorum:) bol bol uyu emi birde tek el yiyp içmeye alış :))
Cnm yaa kıyamam inş en kısa zamanda geçer reflü yatağı aldın mı? Ben şimdiden aldım ne olur ne olmaz diye ne kadar ise yarar bilemem ama

Cnm yaa kıyamam inş en kısa zamanda geçer reflü yatağı aldın mı? Ben şimdiden aldım ne olur ne olmaz diye ne kadar ise yarar bilemem ama
İşe yaramıyor canım, ilaç ve koyulaştırıcı da kullanıyoruz yine de kusuyor sürekli kilo alımı yavaş geceleride başında bekliyoruz

İşe yaramıyor canım, ilaç ve koyulaştırıcı da kullanıyoruz yine de kusuyor sürekli kilo alımı yavaş geceleride başında bekliyoruz
Geçicek cnm buğünler de sen içini ferah tut Rabbim sana güç kuvvet versin , kızınada tez vakitte şifa versin Rabbim

Cnm hayırlı olsun çok sevindik Rabbim sana ve evladına uzun ve sağlıklı ömürler versin

Arkadaşlar günaydın, gece saat 1 gibi uykudan uyandım tuvalete gittim idrar yapmaya sonra çıktım, bi 1-2 dk sonra 1 yemek kaşığı kadar sulu akıntım oldu. Ama bunun suyum mu yoksa normal herzamanki akıntı mı olduğunu anlayamadım. Hemen duş aldım hazırlandım, ama su gelmeye devam etmeyince hastaneye gitmedim. Pazartesi randevum var zaten. İlk gebeliğimde birden boşalmıştı suyum, anlam veremedim bu sefer

Gözünüz aydın cnm analı babalı büyüsün inşallah

Banada dr en cok iliskiyi onermisti. Baska seyleri soylemedi bile.
Ama klasik bilinen yurume hareket ve youtubedaki egzersizler baska bilemedm smdi.

Dikkatle takipte kal yinede. Surekli kontrl etmekte fayda var. kontrlun yakinmis zaten. Drun herhangi bisy soylemismiydi en son muayenede?

Hayrli ugurlu olsun insaAllah. Hemencecik toparlarsiniz eminim. Artik baya buyuduler cok sukur. Saglicakla huzurla devam etsin ins bundan sonraki surecleriniz

yeni anne- baba olanlar o şaşkınlık, heyecan, yorgunluğu bırakıp da gelenlerin nasıl geleceklerinden de mi mesul?
Ve bunu söyleyen ablam. Ben mi düşüneceğim tabiki sen dusuneceksin dedi. Baya bı tartışma şeklinde. Ve eşim hastanedeyken gidip gelemez mıymış. Bebeğin koltuğu sonra takıldı da olurmuş. En kötüsü de kimsenin beni anlamaması , anormal olan benmisim gibi davranmalari

Dizlerin biri sağa biri sola bakacak şekilde Çömelip kalkma hareketi yapabilirsin,perine masajı yapabilirsin kesisiz doğuma yardımcı oluyormuş,kegel Egzersizleri yapabilirsin aklıma gelenler bunlar.ha bir de Sancı sırasında kullanacağın nefes egzersizlerine şimdiden alıştırma yapabilirsin.Kolay dopum olsun

Off canım bunların stresi var bide. Eşime daha söylemedim bunlarin hicbirini

Sürpriz oldu gözün aydın sağlıkla büyütün inşallah.36 olunca küvezlik durum da olmuyo dimi çok sevindim
Inşsllah emmeye de başlar minik kuş:)

Eşimin ailesinden söz etmek bile istemiyorum cnm ne gelip gidiyorlar ne arıyorlar. Bişey ihtiyaç varmı bişey yapalım mı diye! Aylardır evime gelmediler. Çok yakın oturuyorlar en son bayramda gittim. Artık bir yabancı gibi hastaneye gelirler kardeşleri annesi babası. Ve gösteriş olsun diye bütün gün ayrılmazlar odadan sanki ilgileniyorlar mis gibi! Ben herseylerine kosturmustum. Bebek nasıl diye sormak bile yok, evlerine gittiğimde hoşgeldin nasilsin diye 8yildir duymadım hic

Hayırlı olsun canım sütünü sağmaya çalış ilk sütler çok değerli bağışıklığı için

Tabiki cnm amaç o. Ama demek ki kişiye göre değişiyormuş. Napim stres yapmamaya çalışıyorum elimden geldiğince. Ama kimseyle konuşamıyorum en yakınım bile anlamiyor

Hamilelik aynı zamanda insanın geçireceği endişe ve zor zaman süreci de demek...
Aslında iyi bir şey, bu dönemde herkesin nasıl davrandığını görmek ve sonrasında ona göre davranmak..
:) Herkesten uzaklaşmak istiyorum.. ve de lohusalık bir kadının yaşayabileceği en hassas donem.

Hayırlı olsun güle güle büyüt bebeğini...

Canım senin yazdıklarını okuyunca ben geriliyorum Allah yardımcın olsun gerçekten çok saçma insan dolu etrafında onlarada hidayet versin Allah
Amin cnm. Dün gece sancim tuttu afedersin popoma kadar ağrıdı peşpeşe geldi sancı. Ablama anlattım ben o haldeyken son iki haftaya kadar ise gudip geldim dedi olur öyle dedi. Ben bacagimin üstüne basamiyorum kacgundur duvara tutunup tuvalete gidiyorum oysaki. Ne agrimdam ne sancimdan ne de yıllardır beklediğim hevesim ozlemimden anlayan var. Hastaneye balon süslemesi düşünüyorum annem ona bile ayıp, hastaneye alırlar mı görgüsüz musun diyo!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…