20-25 dk surdugu oluyo bizim de bazen ^_^
Ilk oglumun doktoru :) Dunya tatlisi bir kadin ya. Hastanede olsaydi yine ona gidecektim ama muayenehane acmis. Benin de gebelikler zorlu geciyor. Rapor lazim oluyo ya da acilde serum yemek iyi geliyo o yuzden yine hastane bunyesinde takip istedim. Degilse yine Aylin Anıl Arslan hocaya giderdim ^_^ bi de resmen grami gramina bilmisti oglumun dogum kilosunu. Cok denetlyimli dunya sekeri bir doktor ❤
Evet ben sayfalari atlaya atlaya okumaktan kacirmisim canim kan degerin dusmus sanirim. Insallah serumlar iyi gelmistir...
Minislerle ilgili dedigib de dogru canim karakter daha onemli aslinda. Cok sukur saldirgan degil benim oglan merhametli. Ama biraz kiskanclik da var simdiden seziyorum bakalim hayirlisi :)
Ya bi tek benim esim mi bu kadar korkuyo nedir

ben ozelde yapacgim dogumu kismetse ve esleri aliyolar doguma. Ama ilkinde de razi edemedim. Sezeryan oldugu icin acayip korkuyo kan gorup bayilirim diye

onune bez cekiyolar gorunmuyo ki diyorum gel elimi tut bi destek ol ama yok anacim ikna edemedim

hatta bu sefer dogum fotografcisiyla da anlastim o kadinla birlikte denedik yook yine de ikna olmadi :)
Ben de o fiyata aldim ebebekten canim. Ilk oglumda cok memnun kalmistim. Silinmeden emzirilebildigi icin tahrisi 0'a indiriyo. Dogumdan bir hafta once falan baslarim surmeye...