2018 Ekim Anneleri

Kızlar kilo boy olaylarına hiç takılmayalım ben mesela 2 kilo doğmuşum sadece yaşamaz bu demiş babaannem:) şimdi maşallahım var:) eşim de 4 kilo üstü doğmuş ama üflesem uçar şimdi :) her bebeğin genetiği farklı işte bi standart yok bu konuda yeterki sağlıklı olsun boy kilo genlere göre şekillenir ilerde. Çok şükür bugünlere kadar geldik rabbim vaktinde sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize inşallah bugün bebişimin kıyafetlerini yıkadım sanki gözüme az gibi geldi ya penye battaniye 2 tane almışım sadece bi kaç tane daha mı alsam ay çok alma gerek yok ne çok şey aldın kullanamıycan diye diye beni doldurmuşlar bnde inanmışım resmen ya baktımda bi çamaşırlık anca dolmuş yani
Ben penye battaniye epey kullanmıştım canım aslında.Yeri geldi dışarı çıkarken,yeti geldi evde kanepede onunla oynarken,yeri geldi yatakta beta gittiğim yerde üstüne örterken.Diper battaniyelere göre penye daha kullanışı ve pratik gelmişti bana.Diğer türlerinden de var battaniyem ama şuan büyük oğlumunkilerle birlikte sadece 5 tane penye battaniyem var :)

Kızlar kilo boy olaylarına hiç takılmayalım ben mesela 2 kilo doğmuşum sadece yaşamaz bu demiş babaannem:) şimdi maşallahım var:) eşim de 4 kilo üstü doğmuş ama üflesem uçar şimdi :) her bebeğin genetiği farklı işte bi standart yok bu konuda yeterki sağlıklı olsun boy kilo genlere göre şekillenir ilerde. Çok şükür bugünlere kadar geldik rabbim vaktinde sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize inşallah bugün bebişimin kıyafetlerini yıkadım sanki gözüme az gibi geldi ya penye battaniye 2 tane almışım sadece bi kaç tane daha mı alsam ay çok alma gerek yok ne çok şey aldın kullanamıycan diye diye beni doldurmuşlar bnde inanmışım resmen ya baktımda bi çamaşırlık anca dolmuş yani

Penye battaniye bence alabilirsin canim.Ya da simdi kadifeler fln cikar alirsin ciktikca begendikcede :)
Ama battaniye kullaniliyor yani.
Kussa vs hemen banyoya gidiyor zaten.
E uyusa örtecen,saracan edecen fln uzun surede kullaniliyor

Ben bugun sacma sapan bir kaza yaptim. Mukemmeliyetci oldugum icin ve 15 senedir hic kaza yapmadigim icin kabullenemiyorum. Hic yoktan da en lazim zamanimizda masraf cikti. Hic arabaya binmek istemiyorum artik. Resmen depresyona girdim. Cok moralim bozuk.

Gecmis olsun.Allah beterinden korusun.

Ben bugun sacma sapan bir kaza yaptim. Mukemmeliyetci oldugum icin ve 15 senedir hic kaza yapmadigim icin kabullenemiyorum. Hic yoktan da en lazim zamanimizda masraf cikti. Hic arabaya binmek istemiyorum artik. Resmen depresyona girdim. Cok moralim bozuk.
Geçmiş olsun. Sağlığa birşey olmasın.

Ay bende şimdi joie marka sipariş verdim ebebekte indirimde, ayy çok güzel denk geldi, tşklr çokta güzel, yorumlar da güzel.
Gule gule kullan canim :) bizim bebek arabamiz, oto koltugumuz, mama sandalyemiz hep joie. Hepsinden son derece memnunum ^_^

Arkadaş başka marka yazınca onu sipariş vermedim ama çoğunluk olarak lansinoh önerilmiş yıkanmıyormuş hem bi daha alırım artık şimdilik benim göğüslerse bir şey yok ama yinede başlamalı mıyım ? Ya ben krem yağ falan pek sevmiyorum kendime bile 3 4 kere yağ sürdüm şimdilik hala çatlak yok Allahtan inşallah çatlayıp patlamam :))
Canim ben yanlis mi anladim, lansinoh u catlak icin mi sureceksin? Yalnizca gogus ucu catlaklari icin degil mi o? Bir de ben onu dogumdan bir hafta once sursem yeter diye dusunuyorum yani acikcasi haftalar oncesinden kullanmak cok mantikli gelmiyo bana :/

Kizlarr bu gun kontrolum vardi 35+4 hafta kilosu 2.300 gr boy 44 sizlerde durum nedir.doktorum minyon bir bebek olacagini soyledi 1 ekim dogum gunu aldik allah herkeze hayirlisini versin
Benimki de minyon canim sagliklari yerinde olsun da. Benim de 34. Haftada 2.200gr. 43-44cm demisti doktor. Saglikla dogsunlar da minis olsunlar napalim. Sute asılırız biz de ^_^

Ne kadar da masumlar. Benim oglum da koltuktan kalkarken zorlandigimda elimden tutup "bişi omas anne ben tutayim elinden gel" deyip kendince bana yardim ediyor. Kesme bicme isini ben de anlatamam. Cunku cok kucuk bunun icin. Ama senin dedigini deneyim ben de. Belim agriyor demek daha mantikli. Sag ol canim. Bu arada abiye "bak kardesin geldi" deriz diye dusunuyordum. Demek diger turlu demek gerekiyor. Sag olasin
Sen de sag ol canim.. bu kuzularin dunyasi hakikaten tertemiz ❤ insanin kalbi eriyo, Rabbim guzel gunlerini gostersin insallah ^_^

Bebwk arabası olarak ben inglesina trilogy aldım baston puset gbi hafif ondan kullanan arkadaşlar çok memnun olduğunu söylediler yıllardırda kullanıyolar bi bakın derim
Biz oglumuz 1 yasini gecince baston olanlardan da aldik cidden cok hafif cok kullanisli ama ergonomisi cok dusuk. Yani diger bebek arabasinin yerini asla tutamaz. Bir de baston olanlarin oturma yeri basit bir tente, erken aylarda kullanilamiyo o yuzden.

Hepinize merhaba.. sat'a göre 01.11.2018 tarihinde beklediğimiz bir kızımız var. Doktorumuz dedi ki 15 gün öncesi ya da 15 gün sonrası olabilirmiş..kendimde 10-15 gün erken gelmiş bir ekim sonu bebeğiyim.. anneanneye göre senin gibi kuduruk olursa gününü beklemezz diyor.. ki kuduruk..O yüzden her ihtimale karşı kasım annelerinden sonra ekim annelerine de bir bakayım dedim neler yapıyolar :) Hepinize sağlıklı,mutlu ve huzurlu doğumlar diliyorum..
Aramiza hos geldin canim ^_^ guzel duana kocaman bir amiiin insallah ❤

Gunaydin kizlar nasilsiniz ne var ne yok
Iyi diyelim iyi olalim canim. Bel agrilarina ek olarak bir de sag dizimde agri basladi. Bu hamilelik beni benden aldi resmen :( Sen nasilsin insallah her sey yolundadir...

Onunla gecmis olsun, Allah beterinden saklasin. Sukur ki sizde ve bebeginizde bi sey yok. Cok gecmis olsun...

Gule gule kullan canim :) bizim bebek arabamiz, oto koltugumuz, mama sandalyemiz hep joie. Hepsinden son derece memnunum ^_^

Canim ben yanlis mi anladim, lansinoh u catlak icin mi sureceksin? Yalnizca gogus ucu catlaklari icin degil mi o? Bir de ben onu dogumdan bir hafta once sursem yeter diye dusunuyorum yani acikcasi haftalar oncesinden kullanmak cok mantikli gelmiyo bana :/

Benimki de minyon canim sagliklari yerinde olsun da. Benim de 34. Haftada 2.200gr. 43-44cm demisti doktor. Saglikla dogsunlar da minis olsunlar napalim. Sute asılırız biz de ^_^

Sen de sag ol canim.. bu kuzularin dunyasi hakikaten tertemiz ❤ insanin kalbi eriyo, Rabbim guzel gunlerini gostersin insallah ^_^

Biz oglumuz 1 yasini gecince baston olanlardan da aldik cidden cok hafif cok kullanisli ama ergonomisi cok dusuk. Yani diger bebek arabasinin yerini asla tutamaz. Bir de baston olanlarin oturma yeri basit bir tente, erken aylarda kullanilamiyo o yuzden.

Iyi diyelim iyi olalim canim. Bel agrilarina ek olarak bir de sag dizimde agri basladi. Bu hamilelik beni benden aldi resmen :KK43: Sen nasilsin insallah her sey yolundadir...

Onunla gecmis olsun, Allah beterinden saklasin. Sukur ki sizde ve bebeginizde bi sey yok. Cok gecmis olsun...
hoşbulduk canım :) dualar tüm anneler ve melekleriyle...:KK200:

Canım göğüs ucu tahriş yara falan olursa diye ben çatlak içinde bir şey kullanmadım zaten bunu alayım dursun diyorum yara falan olursa emzirememe olmasın diye

Iyi diyelim iyi olalim canim. Bel agrilarina ek olarak bir de sag dizimde agri basladi. Bu hamilelik beni benden aldi resmen :KK43: Sen nasilsin insallah her sey yolundadir...

Sagolun kizlar. Biraz dinlenince rahatladim simdi. Cocuk oynuyor masallah.

Alakasiz bir konuya gecicem simdi. Instagramda fermuarli kundaklar goruyorum. Alan kullanan var mi? Sanki cocuk kundaklamayi beceremiycem veya yardima gelenler cok sikacak cocugu diye korkuyorum da.

Bende çok alma diyenlerden olayım :))) alması kolay canım hakket. Bi bakarsın elzem görürsen alırsın duruma göre sonra ne tarz şeyleri kullanıp kullanmıcaksın onlara bakarsın.

Ben penye battaniye epey kullanmıştım canım aslında.Yeri geldi dışarı çıkarken,yeti geldi evde kanepede onunla oynarken,yeri geldi yatakta beta gittiğim yerde üstüne örterken.Diper battaniyelere göre penye daha kullanışı ve pratik gelmişti bana.Diğer türlerinden de var battaniyem ama şuan büyük oğlumunkilerle birlikte sadece 5 tane penye battaniyem var :)

Penye battaniye bence alabilirsin canim.Ya da simdi kadifeler fln cikar alirsin ciktikca begendikcede :)
Ama battaniye kullaniliyor yani.
Kussa vs hemen banyoya gidiyor zaten.
E uyusa örtecen,saracan edecen fln uzun surede kullaniliyor
. Saolun kızlar en iyisi bi kaç battaniye daha aliim ben ;)

Son haftalarda bol yürüyüş yapmak gerekli ama ben birkaç gündür çabuk yoruluyorum sürekli yatmak istiyorum bütün kemiklerimde ağrıyor .. imom içiyordum bitince bir daha almadım 3 haftadır falan içmiyorum ondan mı böyle oldum acaba

Son haftalarda bol yürüyüş yapmak gerekli ama ben birkaç gündür çabuk yoruluyorum sürekli yatmak istiyorum bütün kemiklerimde ağrıyor .. imom içiyordum bitince bir daha almadım 3 haftadır falan içmiyorum ondan mı böyle oldum acaba
Yürüyüş hareket bende gitgide azalıyo sebebyse sadece tembellik:)) bide demir hapımı almaynca kolumu kaldrcak halim olmuyo. Baya etkiliyor gerçktn.

Sagolun kizlar. Biraz dinlenince rahatladim simdi. Cocuk oynuyor masallah.

Alakasiz bir konuya gecicem simdi. Instagramda fermuarli kundaklar goruyorum. Alan kullanan var mi? Sanki cocuk kundaklamayi beceremiycem veya yardima gelenler cok sikacak cocugu diye korkuyorum da.
Ben bu tarz hazır kundak kullanmştm yine aynen böyle aldım. İlk günler kendim yapıyrm sonra buna başlamştm. Bu sefer hemen başlarm muhtemelen:) fermuarlı hiç bilmyrm netten bakında onlar bana kalın geldi bilmiyorum incesi var mıdır? Bunlar ince battaniye gibi çok güzel. Ve kundak yapcaksan yüzde yüz tavsiye ederim.

Eklentiler

• C44BD095-EBDA-4503-82BB-2206A78A6752.webp
    C44BD095-EBDA-4503-82BB-2206A78A6752.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 69

Ben bir tane almıştım, bir tane daha alırım diye düşünürken 2 tane 10lu takım bir de alt açma takımı hediye geldi. Hepsinde de ince penye battaniye var. 4 tane olmuş oldu. Hediye gelme ihtimali varsa alma bence, eğer gelmez diyorsan 1-2 tane daha alabilirsin. Sürekli lazım olacakmış gibi hissediyorum.

Ben bu tarz hazır kundak kullanmştm yine aynen böyle aldım. İlk günler kendim yapıyrm sonra buna başlamştm. Bu sefer hemen başlarm muhtemelen:) fermuarlı hiç bilmyrm netten bakında onlar bana kalın geldi bilmiyorum incesi var mıdır? Bunlar ince battaniye gibi çok güzel. Ve kundak yapcaksan yüzde yüz tavsiye ederim.
Ayni mantik aslinda. Bunlar da guzelmis. Arastirayim bunlari.

Geçmiş olsun

Ben bir tane almıştım, bir tane daha alırım diye düşünürken 2 tane 10lu takım bir de alt açma takımı hediye geldi. Hepsinde de ince penye battaniye var. 4 tane olmuş oldu. Hediye gelme ihtimali varsa alma bence, eğer gelmez diyorsan 1-2 tane daha alabilirsin. Sürekli lazım olacakmış gibi hissediyorum.
Ya aslında gelebilir de ama en azından iki tane daha alıyım diyorum bana da çok kullancakmışım gibi geliyo bakalım;)

Bugün bebişimin kıyafetlerini yıkadım ütüledim yerleştirdim epey bi yoruldum ya yürüyüş mürüyüş hakketire oturduğum yerden ütü yaptm bacaklarım belim koptu bayadır hareketlerim azaldı dışarı bile çıkasım gelmiyo hep bi yatma uyuma isteği var bende de oysaki daha birsürü işim var ev boyancak temizlik yapılcak ohoooı:halay:

Bende imom iciyordum dr gecen hafta biraktirdi ama bende de bi yorgunluk var bide sanki birakinca bebege olan yararinida kesmis gibi hissettim napsak 2 gunde 1 mi icsek hic yoktan

Back
X