2018 Ekim Anneleri

Kapi susunuzun resmini atabilrmisiniz elinizden geliyor olmasi cok daha degerli olmus saglikli gunlerde buyutun ins.su iki gun gecmiyor ya guluyorum ya agliyorum

Aynı duygular içindeyim bende canım zaman yaklaştıkça tüm duygularım birbine karıştı :)) hemen atıyorum

Ben hamileligimi ogrendigim gunden bu yana gunde 1 defa 100luk kullaniyorum progestan
Bi ara biraktirdi agrim var deyince yine basladi
Ilk baslarda dusuk olmasin diye veriyorlar. Ben de kullandim 12. Haftaya kadar. Lekelenme olunca veriyorlar. 12den sonra plesenta kendi progesteron hormonu uretiyormus. Lekelenme devam etmiyorsa dusuk tehdidi yoksa kesiyorlar. Ilerleyen donemlerde de kasilmasi cok olanlara veriyorlar. 36-37. Hafta gibi kesiyorlar. Bu sefer de dogum gecikiyormus cunku.

Benim kasik agrim oldu birakinca. Onceden de kaybim olunca devam ettim.

Geçmiş olsun csnım.Aslında kasılmalar için benim kullandığım Adalat ya da eş Değeri olsn nidilat veriliyor.Kk da öğrendim bunu da.

Bu arada 2-3 gündür yoğun akıntım var sarı ve çok koyu kıvamlı. Enfeksiyonum filan yok. Sizde de aynı durum söz konusu mu. Ya da nişan dedikleri şey ille pembe kanlı mı oluyor

Slm kızlar bugün kontrolüm vardı bebişim kocamn olmuş çok şükür maşallah 2900 gr 49 cn plesenta aşşağı yerleşimliydi malesef hala aşşağıda haftaya vajinal muayene ve vajinal ultrason yapıp bakıcak duruma göre sezeryan tarihi vericek yüzde doksan dedi biraz moralim bozuldu normal doğum çok istiyodum çünkü eğitimler egzersizler harıl harıl hazırlanıyodum oysaki tabi herzaman hayırlısını istedim hakkımda bu hayırlıysa bu olsun ama üzüldüm yinede((

Oooo Bayağı sezaryen olacak olsn varmış ve benim gibi sezaryen olacaklar Eylül annesi oluyoruz kısmetse inşallah :) benim kasılmalarımı doktor nst ile takip ediyor bugün de sancılar çıktı çarşsmba tekrar çağırdı yine sancılar çıkarsa Doğumu pazartesi yani 1 Ekimden daha önceki bir tarihe alacağını söyledi büyük ihtimalle 28 Eylül cuma olurum.Çarşamba Sancı çıkacaktır çünkü hala kasım kasım kasılıyorum.Sağlıkla gelsin de kavuşalımo zamana kadar doya doya hareket takip etmek istiyorum malum özleyeceğim
yubucukp
ferhunde001 iki gün kalmış doğuma saplıkla gelsin inş kaç haftalıkken gelecekler kızlar ? S Semabuse bebişle iyisinizdir inş aklımızdasınız
ilkim1 benim de sık sık sarı akıntım oluyo çok önceden beri

Son düzenleme:
Benim 38.haftam doluyor bugunku konrtolde sanci ilk kez 100lere ulasinca 26.sina karar verdik dr.la

Hayirlisiyla en guzel zamanda gelsin insallah canim :) iyi haberleriniz bekliyoruz

Purpplee benim yarin 38arti1de dogum olacak canim ama bebek ters durdugu icin 39un icinde ters duran bebekleri aliyoruz demisti doktor.o yuzden boyle bi tarih verdi yani.kafasi o kadar yukarida ki elimi koyunca hemen goguslerimin altinda ortada hissediyorum.boyle gelmek istedi dunyaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…