- 21 Ekim 2017
- 1.056
- 1.374
- 133
Kapi susunuzun resmini atabilrmisiniz elinizden geliyor olmasi cok daha degerli olmus saglikli gunlerde buyutun ins.su iki gun gecmiyor ya guluyorum ya agliyorum
Ilk baslarda dusuk olmasin diye veriyorlar. Ben de kullandim 12. Haftaya kadar. Lekelenme olunca veriyorlar. 12den sonra plesenta kendi progesteron hormonu uretiyormus. Lekelenme devam etmiyorsa dusuk tehdidi yoksa kesiyorlar. Ilerleyen donemlerde de kasilmasi cok olanlara veriyorlar. 36-37. Hafta gibi kesiyorlar. Bu sefer de dogum gecikiyormus cunku.Ben hamileligimi ogrendigim gunden bu yana gunde 1 defa 100luk kullaniyorum progestan
Bi ara biraktirdi agrim var deyince yine basladi
Gozun aydin canim. Allah kurtarsin. Kucagina saglikla almayi nasip etsin.26.09.2018 saat 08.30 da eylul annesi oluyorumm oglum geliyorrr cok heyecanliyimmm bebek kolonyasi ve cikolatasi siparisimi verdim isimli kapi susum yarin geliyor
Aminn ins.cumlemiz saglikla bebeklerimizi kucaklarimiza alalimGozun aydin canim. Allah kurtarsin. Kucagina saglikla almayi nasip etsin.
Benim kasik agrim oldu birakinca. Onceden de kaybim olunca devam ettim.Ilk baslarda dusuk olmasin diye veriyorlar. Ben de kullandim 12. Haftaya kadar. Lekelenme olunca veriyorlar. 12den sonra plesenta kendi progesteron hormonu uretiyormus. Lekelenme devam etmiyorsa dusuk tehdidi yoksa kesiyorlar. Ilerleyen donemlerde de kasilmasi cok olanlara veriyorlar. 36-37. Hafta gibi kesiyorlar. Bu sefer de dogum gecikiyormus cunku.
Geçmiş olsun csnım.Aslında kasılmalar için benim kullandığım Adalat ya da eş Değeri olsn nidilat veriliyor.Kk da öğrendim bunu da.İlginç bazen drları anlayamıyorum. Çok şükür canımiyiyiz ikinci bebek kan uyuşmazlığından çok çabuk etkileniyormuş. İyi beslememe rağmen bir anda çıktı. Dr sınırın altında demişti dün. Bugün yine götürcez sarılığına baktırcaz inşallah
Bilmiyorum da ben kullanmadım işte hazırlık diye düşünüyorum o kasılmaları. Sadece sıklaşırsa dr a gidilmeli
Ben çok daha fazlasını kasıldımBugün saydım valla,
Sabah 7 den itibaren şuana kadar insan 11 kere kasılır mı?
Saglikla ins.kucagimiza alalim seninde gozunaydin bizde cookk heyecanliyizyubucukp hayirli olsun senin de bir gun var aramizda ben de yarin sabah doguma gidiyorum. heyecanliyiz ailecek :)
Benim 38.haftam doluyor bugunku konrtolde sanci ilk kez 100lere ulasinca 26.sina karar verdik dr.laOooo Bayağı sezaryen olacak olsn varmış ve benim gibi sezaryen olacaklar Eylül annesi oluyoruz kısmetse inşallah :) benim kasılmalarımı doktor nst ile takip ediyor bugün de sancılar çıktı çarşsmba tekrar çağırdı yine sancılar çıkarsa Doğumu pazartesi yani 1 Ekimden daha önceki bir tarihe alacağını söyledi büyük ihtimalle 28 Eylül cuma olurum.Çarşamba Sancı çıkacaktır çünkü hala kasım kasım kasılıyorum.Sağlıkla gelsin de kavuşalımo zamana kadar doya doya hareket takip etmek istiyorum malum özleyeceğim
yubucukp
ferhunde001 iki gün kalmış doğuma saplıkla gelsin inş kaç haftalıkken gelecekler kızlar ? S Semabuse bebişle iyisinizdir inş aklımızdasınız
ilkim1 benim de sık sık sarı akıntım oluyo çok önceden beri
Benim 38 de cuma doluyo hepimize hayırlı DoğumlarBenim 38.haftam doluyor bugunku konrtolde sanci ilk kez 100lere ulasinca 26.sina karar verdik dr.la
yubucukp hayirli olsun senin de bir gun var aramizda ben de yarin sabah doguma gidiyorum. heyecanliyiz ailecek :)
Canım siz nasılsınız çıktınız mı hastaneden?Oyy ne heyecann :) Allah kurtarsin canim saglikla atlatin insallah.
Oooo Bayağı sezaryen olacak olsn varmış ve benim gibi sezaryen olacaklar Eylül annesi oluyoruz kısmetse inşallah :) benim kasılmalarımı doktor nst ile takip ediyor bugün de sancılar çıktı çarşsmba tekrar çağırdı yine sancılar çıkarsa Doğumu pazartesi yani 1 Ekimden daha önceki bir tarihe alacağını söyledi büyük ihtimalle 28 Eylül cuma olurum.Çarşamba Sancı çıkacaktır çünkü hala kasım kasım kasılıyorum.Sağlıkla gelsin de kavuşalımo zamana kadar doya doya hareket takip etmek istiyorum malum özleyeceğim
yubucukp
ferhunde001 iki gün kalmış doğuma saplıkla gelsin inş kaç haftalıkken gelecekler kızlar ? S Semabuse bebişle iyisinizdir inş aklımızdasınız
ilkim1 benim de sık sık sarı akıntım oluyo çok önceden beri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?