2018 Ekim Anneleri

Bende hacı şeriften vericem siparişi cikolatan nasıl modeli yani?

İyi geceler kızlar bizimde hazırmış lohusa tacı ve terliğimiz .tabiki çikolatamız inşallah sağlıkla kullanmak nasip olur.

Eklentiler

• IMG-20180924-WA0006.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 105
  • IMG-20180924-WA0006.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 109
  • IMG-20180924-WA0005.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 109
  • IMG-20180924-WA0003.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 112
  • IMG-20180924-WA0002.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 113
  • IMG-20180924-WA0001.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 105
Karnım taş gibi oluyo,içeriden bir kuvvet Tarafından çekiliyormuş gibi hissediyorum ve nefes kesiyo bu.Bir de kasılma bitinceye kadar mesaneye acayip bir baskı oluyo yerimden kalksam kaçıracakmışım gibi
Çok teşekkür ederim bende bunu yaşıyorum sık sık demek sancılarım varmış nst de hep boş denk geliyo çok rahatladım

Tam olarak aynıyım canım tahammülsüzüm hele trafikte gelene geçene sövüyorum bana karşı yapılan bişey olmasa hatta sonuçları beni hiç ilgilendirmese bile böyle aptalca yapılan hiç bir harekete tahammülüm yok bildiğin muhtar kesildim

hadi ya hormonlar yani öyle mi... valla yorucu bu ruh hali ne diyim Allah hem bize hem çevremizdekilere sabir versin...
Ya bi de bu gece dolunaydan mıdır nedir durmadan ağladım doğmuycak bu kız yeter doğsun diye eşim dışarı çıkalım dedi hiçbişeye giremiyorum dedim bi ağladım sebebi bile yok doğsun artık yeter diye ağlıyorum durduramıyprum lohusalık çok korkutuyo ondan şimdiden

bende de durumlar aynı. ağlıyorum 3 gündür ve şu anda da. annemi 19 yıl önce kaybetmiştik. ne zaman böyle stresli olsam kalbim onu arıyor sonra ona da kızıyorum beni erken bıraktığı için. ve ne yazık ki böyle bir korkuda oluştu bende. ya doğumda aksi giden birşey olursa ya çocuğum da benim gibi erken annesiz kalırsa. eşime de güvenmiyorum bakamaz bence. bana da ablam bakmıştı. öyle bir durum olsa yine ablam bakar sanirim. offff gerçekten saçma sapan bir ruh hali. ben hiç böyle hayal etmedim. çok heyecanlı mutlu cıvıl cıvıl olacak saniyordum bu gunleri

Hormonların etkisinden bu hale geldik bence Allah hepimize uzun ömürler nasip etsin inşallah evlatlarımızla eşlerimizle çok cıvıl cıvıl olucak bi dönem değil ama doğdu doğucak stresi, hamileliği hiç olmadığı kadar yaşıyoruz son zamanlarda evden çıkamaz oldum enerjim olmuyo ondan bu ruh halimiz

Bende hacı şeriften vericem siparişi cikolatan nasıl modeli yani?
Çok güzel canim tazecik çikolatasi bide lokum sipariş vermiştim, yanında helva eklemisler hediye olarak :) model olarak bir sürü seçenek var istedigini seçiyorsun, ben bunu seçtim

Günaydın hanımlar mutlu bir gün diliyorum... hacı şeriften ben de sipariş ettim çikolata bugün gelecek kısmetse umarım güzeldir. Duygu durumlar hepimizde karışık sanırım ben de bana bir şey olursa diye başlayan cümleler kurup hüzünleniyorum elimde değil tv de ne görsem ağlıyorum bu dönem de böyle geçip gidiyor. Az kaldı doğuma nasipse pazartesi olacak doğumdan ziyade kızımın telaşı sardı ne yapacak nasıl geçirecek zamanı diye. En son hastaneye onu da götürmeye karar verdim başka türlü hep zor olacak evde bıraksam bakıcı saat kaça kadar duracak eşim erken beni bırakıp gelmek zorunda kalacak hastaneye getirsem sabah 6 da yola çıkacağız farklı bir yerde doğum yapacağım için off kafam karmakarışık en son yanımızda olsun diye düşündüm inş kötü bir karar değildir bu

merhaba, hastanede cocuk zor olmaz mi? tabi kaç yaşında o onemli. guvendiginiz bir yakin, arkadas vs yok mu bırakmak icin?

Bende bide artik cocuk var:)) ona yansitmasam guzel olcak da. Tahammulsuzluk oluyor maalesf. Kocalara yazik diyrm ben:)) adamcagiz ugrasiyor boyle.

Benmde kizim 14 aylik yanimda gelecek mecbur. Kendimizden cok ona alcaklarimi nasil yapcagimi dusunyrm:) kac yasinda sizinki bilmyrm ama buyukse bisylerle oyalanmasi daha kolay olur belki. InsaAllah hersy yolunda kolaylikla ve hizlica olur da cok sikilmaz onlar da.

Aksamlari esimi beklyrm yazablmek icin:)) daha dogrusu okuyablmek icin. Telefonum yok. Pcden de giremedim bi turlu adresime kabul etmedi. Aksama kadar sizi merak ediyrm:) acaba biri dogurdu mu? Bisyler var mi? Bi heyecanla giriyorum hepp.
Doguma gidenler gelenler firsat buldukca durum bildirin meraktayiz:)
Ve tabi bide biz variz doguramayanlar kulubu. 40i gecmez ama 40a yaklasik dogrcm gibi hissdyrm ya hayrlisi bakalim.

Bendede aynı karışık duygulr var kızım 5 yaşında biraz kıskançlıklar başldı gibi buaralar yaklaştıkça zaman sanıyorum ben kızımı götüreceğim sabah uyanıp birlikte gideceğiz oda yanımızda olmalı benim fikrimce görmeli herşeyi ..akşm gider babasıyla ertesi gün tekrar gelir o hafta okulada göndermeyeceğiz hepbirliktw vakit geçiririz diye düşündüm ..umarım kötü etkilenmezler bu durumlardan en çok şuan kızımı düşünüyoeum onun bian üzülmesi beni çok üzer ..

Bana sonra doğanlar daha şanslı diyor kızım ,neden dedim çünkü ona daha süslü şeyler yapıyorsun ..oysaki kızımın odası daha süslü önceden hiç umursamıyordu aslında şimdi bebeğin odasına yerleşti oyıncak sepetinin birini koymuş dolabınada birkaç kıyafetibi koymuş :) gösterdi banada ah çok iyi yapmışsın dedim bende burasıda snein odan sayılır sen yada kardeşin farketmezki dedim burdada uyuyabilirsin o beşiğinde uyuyacak ztn dedim ..çok zormuş bakalım neler duyup göreceğiz ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…